Kriku, kuidas Sul terve foorum peas on?
Selle ajateenija esseega seoses tuli meelde samuti tõestisündinud lugu seletuskirja kirjutamisega enda ajateenistusest. Oli talvine pühapäeva õhtu kasarmus, poisid tilkusid linnaloalt väeossa, ühel hullem pohmelus kui teisel. Ise olin ammu kasarmus juba, ka vist pea natuke haige, ja üritasin tukkuda. Ühel hetkel saabus suure käraga mitte päris kaine rühmakaaslane, kes tuli mitte linnaloalt, vaid "hüppest". Keegi ülematest oli talle kohe andnud käsu kirjutada seletuskiri. Kutt hakkas mind paluma: "Kirjuta midagi kokku!" Ma ütlesin, et ei viitsi. Siis ta leidis reamees K. T., kes oli nõus kirjutama, aga neil kummalgi ei tulnud head ideed, mida sinna siis põhjenduseks panna. Ütlesin, et hea küll, mina ütlen ette, las K. T. kirjutab. Ütlesin siis aeglaselt: "Mina, reamees K.K., lahkusin 11.03.2006 omavoliliselt väosast, kuna minu elukaaslane on viimaseid päevi käima peal ja ei saa iseseisvalt majapidamistöödega hakkama. Pidin talle appi minema, kuid linnaluba minule ei antud." K.T. pani selle kõik hoolikalt kirja, ulatas mulle kontrollimiseks, ja pidin naerust püksi tegema äärepealt, sest ta oli "käima peal" asemel kirjutanud "käimla peal"

Küsisin, et mida see tema arvates tähendama peaks, ta kehitas õlgu ja ütles "käimla peal tundus loogilisem, käima peal ei tähenda ju midagi"