Kapten Trumm kirjutas:Ja seisma jäänud leivad viidi tagasi tehasesse, sama leivaauto viis, mis värsket tõi.
retti kirjutas:Ah-et külapoest viidi leiba leivatehasesse tagasi
Täpselt nii see käis. Ma ei olnud ETKVL-s küll leivaauto peal tööl, kuid mõned korrad tuli autojuhte asendada, nii et olen ise vanu leibu tehasesse tagasi vedanud.
Fucs kirjutas:Täiesti värsked ja kuumad või lausa tulised leivad (vormi, põranda ja peenleib), saiad (tavaline ja rosinasai), kala-, liha- ja moosipirukad (need piklikud pontšikud), kringlid, stritslid... vahel ka tordid ja koogid lükati puidust leivakastidega/restidega mööda metallist rullikutega transportööri leivakombinaadi tsehhi seinas olevast kitsast ja madalast "pilust" välja, kus siis kas leivaauto juht või ekspediitor need pika metallist konksuga välja tõmbas ja leivaauto riiulitele lükkas.
Meil oli leivatehases ratastel konteinerite süsteem s.o puidust leivakastid laoti rataskonteinerisse ja autosse laaditi juba täiskonteinerid, nii sai kiiremini. Ka poes läks sedasi vähem aega, lükkasid täiskonteineri maha ja võtsid tühja peale ning edasi.