Mina ehitan maja ise, ilma pangalaenuta ja vaba aja arvelt. Üks maja on juba püsti ka.
Ütleme, et elu on muutunud huvitavamaks ja tervis paremaks (ei vedelegi teleka ees ega pole vaja kulutada raha mingi fitness-üritusele).
Hoiad 3 päeva nädalas 12 tundi järjest tööriistu peos ja lihastoonus missugune. Viimati märkasin isegi imestuseks, et jooksmine 20 kilose soomusvestiga oli juba päris kiire. See räägib muidugi sellest (ma pole ehitust õppinud), et see, mida ma vene ajal tegema pidin (tööõpetusest töötamiseni) pole mööda külgi alla jooksnud.
Ükski sugulane või tuttav ei uskunud, et ma midagi püsti saan. Kõik on liiga harjunud rootsi panga dikteeritud elumudeliga - võtame laenu, teised ehitavad sinu eest, ise kasvatame kodus pekki ja jookseme seda pärast raha eest fitness-klubis maha ja maksame spa-le ja reisibüroole (seda ka tükati rootsi panga raha eest), et nad sinu stressiga tegeleks. Teed aga midagi ise oma kätega, aeg lendab, värskes õhus, hing lausa laulab sees.

Vaadates, kuidas meil tervis allamäge läheb ja keskmine ümbermõõt ülesmäge liigub, pole selles elumudelis ju midagi head. Kui meesterahvas ei suuda ise koerakuutigi ehitada või auto ratast vahetada, siis on juba midagi valesti läinud.
Ja auto peab ka selline ikka olema, mille alla saab vähemalt korra nädalas sukelduda (tuletades meelde su mingit varasemat arvamust)