Ülimalt kõrge lihaprotsent elajale mõeldud konservi kohta

Mulle jäi küll arusaamatuks , et kas põhiosa moodustab tailiha või rupskid, mida formaaljuriidiliselt samuti lihaks loetakse. Ma olen mõnda kassikonservi selle pilguga vaadanud , seal oli liha küll nii 4 % kanti, aga ilmselt siis kaelakarbonaad sest pepsimad loomad muud ei taha. Ülejäänu 96 % on järelikult midagi mis liha mõistest väljub. Ise proovinud ei ole.
Kooritud sihvkad mille kohta ennist küsisin polnud hoopiski mitte õrna seedimisega koduloomadele mõeldud vaid pakil oli kiri "Metslinnutoit" ja ilma igasuguste lisanditeta. (mäletatavasti heaoluühiskonnas ei näri tihased ja varblased mitte suvalist pekitükki plekkkausist vaid söövad spets metslinnutoitu 300 EUR maksvas sobivalt värvitud söögimajas)
Hakkasin kahtlema, et kas sihvkad peavad olema praetud või kõlbavad nad toorelt samuti süüa. Need musta koorikuga, mida venelased järavad on vist ikka praetud? Pähklid näiteks kõlbavad süüa nii toorelt kui praetult , toore kaera sisseahmimine aga pole hea mõte kui just karu või hobuse seedimist pole.
Uurisin ühelt tuttavalt slaavlaselt samuti ja ta arvas küll, et musta värvi , koos koortega on parem valik. Nimelt pidavat ilma koorteta sihvkade puhul tekkima kiusatus hakata neid peoga suhu ajama ja see pole kõhule hea. Ikka tasa ja targu, koos puhastamiseks kuluva ajaga on tervislikum.
Sellegipoolest, akf-de soovitus see ollus igaks juhuks pannilt läbi lasta mööda külge maha ei jookse.