Tsiteeri:
... Et siis originaal starterinööri eluiga oli suurusjärgus alla 50 tõmbe. Mõistlik on kohe korraliku vastu vahetada või vähemalt tagavaraks jupp geneka külge siduda, st vajadusel võtta oleks. ...
Ma ei mõista, miks teha sellist üleolevat antireklaami, kui tegelikkus neile, kes asjaga konkreetselt seotud, on hoopis teine. Hiina toodang (vähemasti see, mis meil müügil) pole enam ammu see, mis ta oli aastat 15-20 tagasi. Kvaliteet on hea ja hind paraku kah igal juhul odavam, kui mingil Lääne toodangul.
Miks räägin? Aga seepärast, et viimase 20 aasta vältel olen neid nn just-kui saastgenekaid oma 4 tk läbi töötanud. S.t. et see neljas on praegu töös ja seda juba 4. aasta. Talviti töötab ülepäeviti 4-5 tundi, suvel ja muul valgel ajal, kui päikesepaneelidest tuleb elektrivõimu praktiliselt piiramatult, vaid siis, kui mingeid suuremaid seadmeid vaja ringi ajada. Ja ei mingit jama. Ja nii ongi. Originaalnööriga tõmmatud sadasid kordi käima ning pole neid MITTE KUNAGI pidanud vahetama. Ja kütus seisab kah sees valmiduses 24/7. Viimasel suvel näiteks ei käivitanud üldse ja nüüd, oktoobris, käima tõmmates, ei olnud mingit tõrget, kuigi oli seisnud 7 kuud. Tõsi, pidi ootama, et garburaator kütust ilusti täis valguks

.
Seega oleks resümee oleks järgmine: - 200-300 euri maksvad 2,5kW-ed Hiina elektrigeneraatorid on täiesti tarbitavad nii igapäevaseks kasutamiseks, kui ka seda enam, igaks juhuks valmisolekus. - nende generaatorite vastupidavus normaalse kasutamisintensiivsuse ja
korrapärase ning heaperemeheliku hooldusega on hea. - kasutage generaatori käitamiseks ja valmisolekus hoidmiseks KORRALIKKU ja KVALITEETSET kütust, mitte seda biosaasta ja need generaatorid teenivad teid kaua ja tõrgeteta.
P.S.
Igaks juhuks mainin ka ära, et ma pole müügimees, vaid lihtsalt üks kodanik, kelle teine elukoht on selline, mis asub lähimast inimasustusest ca. 5 km metsade keskel ja EE nabanööri pole sinna vähemasti viimase 20 aasta jooksul veel ulatunud, kuid kus tüüpilistele läänelikele pehmodele mõeldamatutes tingimustes siiski elu käib.

Ja lausa muigamapanev on see abitus ja hala, mis läheb lahti, kui ühel heal päeval vool enam ei tulegi seina seest, kust ta ju alati tulnud on. Just-kui oleks tital lutt suust ära võetud ja maaima lõpp paistubki käes olevat.

Ja siis on kõik teised selles olukorras süüdi, peale iseenda muidugi.