Et siin asju natukene selgemaks teha, panen siia kirja, mis esimesena ivarilt saabus kui mitterahuldava kauba sai.
ivar64 kirjutas:
Kuule mees,keda sa lolliks pead?Mis kuradi käiatud junni sa mulle saatsid?
Kas panid kogematta vale täägi teele või nimme mõtled,et inimesed ei tea millised,,ilusad,teritamatta täägid,,välja näevad??Sedasi need asjad ei käi,kui plaanid ostjaid tüssata...!Pane mulle mu raha teele tagasi,520.-pluss saatekulu ja saad oma täägi tagasi!!!
Kahjuks pole mul omal saadetud postitustes seda kirja enam alles, sest postkast kahjuks ei mahuta liiga palju ja uued on selle juba välja trüginud, aga kui ivar64 on see alles, võib vabalt siia postitada.
Alles on mul aga veel hilisem kirjavahetus.
tema vastus minu esimesele vastusele:
ivar64 kirjutas:
Minuni tuli sinu pildil olev ülemine tääk...ma arvan sedasi,kui inimene tegeleb militaari müügiga,millest suur osa on saksa staffi,no siis on küll lahja väita,et sa ei tea milline näeb välja saksa teritamata tääk!Aga kui sa ei tea,siis võin öelda,et tääk pole pekilõikamise vaid torkeriist,seega pole tal vahedat tera vaja...sakslasel ligi millimeetrilaiune kanttera laius.Lõpetuseks arvan,et suhtumist võid ise korrigeerida,selle koha pealt on minu pahameel õigustatud-hõikad välja üht-müüd teist!
Minu vastus:
No selles suhtes võib sul õigus olla, et millimeetrid sellised ja sellised, kuid tera puhtalt musta värvi(mõned kriimud peal) ja seepärast eeldasingi, et teritamata.
Pahameel võib ju olla, aga suhelda saab väärikamalt ja täiskasvanumalt! Samas võin ka öelda, et oleksid võinud pilte suurendada või lisapilte küsida vms, kuid ma olen natuke sellest üle ja ostan asja tagasi kui sa rahul pole. Uus ostja ka olemas, kes on seda tääki varem näinud ja võtab ära.
Pane asi posti nendele andmetele, mis pakil kirjas.
Ülekande saan teha kolmapäeva õhtupoolikul või neljapäeval, sest hetkel ei ole kodus ja koodikaarti kaasa pole.
Hiljem läks asi selle peale, et enne raha, siis tääk jne, kuid ma ei ole sellega iialgi nõus, et asjad ainult ühtpidi õigesti käivad. ui tema ei saanud ülekannet teha, panin mina talle sellest hoolimata paki teele. Ja ütlesin lõpuks, et asjad ei käi ühtpidi, pangu posti, kui asja kätte saan, saab ka oma raha tagasi. pole iial kellelegi rahaga tünga teinud ja ei tee ka temale. Asi on ainult suhtimises! Kui normaalselt rääkida ei mõista, siis vastan täpselt samaga!