Lohetapja kirjutas:
See pole esimene kord, kui keegi kahtleb militaar.netis Kapten Trummi kui reaalse isiku olemasolus. Kunagi oli vist isegi selle küsimuse üle arutlemiseks eraldi teema olemas. Kõnealune kasutaja on tänase päeva seisuga suutnud tekitada 4.81% kõigist postitustest ehk 14 aasta jooksul keskmiselt 5,13 postitust päevas. Mind on alati pannud imestama, kuidas leitakse taoliseks tegevuseks aega? Kui tegutses veel sodur.com foorum, siis võttis seal aktiivselt sõna sama kasutajanime ja avatariga tegelane, kes esitles end õhusõjapidamise eriteadlasena.
On ikka jura siin vahepeal kokku keedetud. Pidin kahjuks vahepeal mõned päevad sõjapidamist harjutama ega saanud kohe neid kahtlusi kummutama asuda.
Mulle seevastu on laekunud vihjeid, et konto Lohetapja ja veel ühe konto all samas rannakaitse teemas postitab üks ja sama (MeV) tegelane. Huvitav, kas see võib olla tõsi....? Mina olen see 14 a postitanud ainult oma konto alt ja mitte üritanud taolisi odavaid trikke teha.
Mis seda "eriteadlast" puudutab, siis seal profiilis olnud tase "ekspert" omistati mulle foorumi peremeeste poolt peale minu isiku väljaselgitamist ja ise pole ma seda kuidagi endale pannud või soovinud.
Üldiselt taoline teemapüstitus on sinu poolt mage. Taolisi trikke õpetati vanasti komsomoli hingedepüüdjale - kui midagi sisulist vastata ei oska, siis ürita diskrediteerida isikut. Kui traktorist ütleb, et varasema saagi saamiseks ei saa jaanuaris külvata, siis sina räägi seepeale sellest, et 5a tagasi sõitis sama traktorist vintis peaga kraavi, see jätab mulje, et äkki saabki jaanuaris külvata