Sinu kommentaar minu kommentaarile ei saa olla tõsiselt võetav.
1. Iseenda ja teiste eest võtad ka sina sõna (ühte moodi oleme selles süüdistuses süüdi).
2. Mul ei ole midagi ütelda samba kuju, suuruse jm kohta. Mul on täiesti ükskõik, mis kujuga see sammas on. Leian lihtsalt, et selle raha eest saaksime endale paugult 8 - 10 Leopard 2A6 tanki, mis teeniksid meie vabadust oluliselt rohkem ja mitmekülgsemalt.
Mulle lihtsalt teeb tuska, et ka siin kommenteerijatele läheb korda rohkem üks sammas, kui näiteks meie riigikaitse hetkeolukord. Olen teinud üleskutse MTÜ Vabariigi Soomus asutada ning alustada raha kogumist kaitseväe jaoks. Miks teist keegi ei taha selles kaasa lüüa?
Mis puudutab teise maailmasõja veterane ning ka vabadussõja (ei saa mitte aru, kuidas surnud mehed saavad midagi enam tahta ning ega nad samba pärast surma läinud ja usun, et elusolijatele läheb korda rohkem adekvaatne ajalooline tunnustus ning vastavalt sellele ka noorte õpetus) veterane, kui on vaja seda sammast, no eks paneme siis selle püsti. Ei ole vastu. Kuid samasugust, või tegelikult isegi suuremat entusiasmi nagu samba püsti panek, ootaks siis kõigilt ka näiteks muudes tegudes. Alustada võiks näiteks ülalmainitud MTÜ loomine ja käima saamine.
Vabandust kui jutt segane sai...Naistepäeva tähistamine on raske töö
PS! ei taha tõesti kedagi oma kommentaaridega solvata ei siin ega ka tulevikus ning olen kindlal veendumusel, et inimesed on loomult heatahtlikud.