Minu arust olid seal kütuse ja määrdeainete "NZ" laod (õlivaatide jaoks olid seal väiksemad hooned). Raske uskuda, et seal masuuti hoiti -- masuudi pumpamisks peab lähedal olema katlamaja, kust vedeldamiseks auru saada. Minu teada seal katlamaja polnud, küll aga oli see olemas teisel pool teed, lao põhiterritooriumil. Masuut (ja lõviosa muudest kütustest) veeti kohale mööda raudteed, nii et seda oli mõttekam hoida raudtee-estakaadi lähedal. Arvatavasti hoiti seal siiski vedelamaid fraktsioone (bensiin, DT jne).
Ja mingit klindilt laadimist loomulikult ei toimunud, kuigi see võib tunduda insenerimõttele ahvatlev...

Siis oleks sinna pidanud ülevalt raudteeharu juurde minema, ent minu mäletamisi ei olnud seal isegi autoväravat. Ja vahitornid olid vist otse kalda peal, mingeid muid rajatisi neil klindil ei olnud (peale traataia ja võib-olla ka koerakuutide). Aga eks kohalikud tea seda paremini.
Seal oli pikk torustik -- kas see ühendas ainult reservuaare omavahel või algas põhiterritooriumilt? Võib-olla täiendati reservuaare sealtkaudu? Muidugi võidi ka aur neid torusid mööda kohale juhtida...
Mingi väike kütuseladu (samuti NZ?) oli neil ka Randvere lähedal metsas. Sealt viisid nad maa-alused reservuaaridki minema, nii et võib-olla ei tea meie keskkonnaspetsidki, mida seal hoiti.
Mereväeladusid valvasid 1980-tel karabiinidega VOHR-i naised, millalgi 80-te lõpus, kui meil asi iseseisvuse poole kiskuma hakkas, vahetati nad Baltiiski brigaadi merejalaväelaste vastu välja.