Faust kirjutas:
Jah ilusad pildid.Ma vaatan et minu lõhutud auk on seal kinnimüüritud ükses ikka ilusti allus

Kui ise seal käisime siis seal kõeval olevas WC olid isegi aukudel puust kaaned peal ,mis olid väga pehkinud.
Aga mida sa arvad nende tellingu moodi asjade ,talade kohta seal käigu keskel.Näävad ju suht vanad välja.
Minu teada olid need tunnelid mõeldud jalaväeüksuste liigutamiseks maa all,et vaenlane sellest aru ei saaks,vaata selles betoneeritud tunneli osas olid ju laskeavadega sakid sisse,et rünnaku korral vältida vaenlase poolt otsetulistamist.
Jah, see auk on ilusasti alles seal

, kahjuks ei saanud see kord seda suuremaks teha, kuigi tassisime terve selle tunnelite-rägastiku rasket raudkangi kaasas...

Ega ei ole infot, miks see kinni on müüritud? Äkki on keegi sinna endale (ebaseadusliku) keldri teinud??? Minu teada ei tohiks (set need ehitised peaks kuuluma ju riigile) sinna sellist asja küll teha. Ja kui me selle järgmine kord eemaldame, siis kas sellest võib tekkida probleeme?
Nende tellingute kohta arvan ma, et ehk on need äkki tunneli ehitusest sinna jäänud (kogu käikude süsteem jäi ju pooleli). Ainuke asi, mis imestama paneb on see, et jämedad tugipalgid on täiesti läbi mädanenud, kuid lauad oleks justkui uued - kannatavad täiesti peal kõndimist, ei ragise ega midagi.
PS! Leidime ka ühe varjatud (enne avastamata

) tunneliosa - seal polnud ühtegi jälge, prügi ega midagi, ainult väga raske õhk oli... Hingata suht keeruline - niiske ja rõske.