cedric kirjutas:
Omni kirjutas:
Aitüma info eest!
Eks ma võtan ühendust kui relv olemas ja natuke laskmiskogemust kah.
Kui kunagi IPSC-ga tahad hakata tegelema, siis siin on nimekiri tegutsevatest klubidest -
http://www.ipsc.ee/ipsc-eestis/klubid/Minu soovitus, kirjuta neile kõigile sama kiri, kus selgitad, mida teha tahad ja küsid, mida nad pakkuda sulle suudavad. Vastavalt siis sellele tee oma otsus, st. klubide pakutav, aastamaksu eest on väga erinev ning mõnele on ka klubi lasketiiru asukoht määravaks.
Kiri ei anna midagi. Kogemus näitab, et anonüümsele e-mailile ei kiputa just üleliia entusiastlikult ja põhjalikult vastama. Ikka isiklikult tuleb kohale tulla ja inimestega suhelda ja kui on ees mõni tuttav klubiline, siis kogemusi kuulata. Veelgi parem on minna ning mõnda võistlust pealt vaadata.
Mida nad sulle pakkuda suudavad? Küsimust tuleks alustada sellest, mida sina klubile pakkuda suudad. Klubi on reeglina mittetuluntuslik ettevõte, mitte restoran, kus maksad ja tellid teenust. Loomulikult on oluline see, millised on tingimused, milline on tiir ja milliseid üritusi ning kui tihti klubi korraldab. Aga oluline on ka aru saada sellest, et iga klubiline ise ongi osake klubist.
Jah, vabandust, kui minu eelnev info oli Tallinna-keskne. Asukohta ei olnud ju märgitud ja kipud vaikimisi eeldama...
Muus osas mainisin ära ainult eestlastest tuumikuga klubid, kus saab minu andmetel vinti lasta.
* 9MM - põhiliselt venekeelseid laskureid koondav klubi;
* Alpha - samuti suures osas venekeelne;
*
Armatus - mina ei ole siiani aru saanud, kas- ja kus (loe: millisel rendipinnal) nad mingil ajahetkel tegutsevad.
mingil ajal treenisid nad Männikul, millaskis Tondil, vahepeal vist Pirital. Vinti minuteada nende juures lasta ei saa, aga küsi järgi;* Ervita - Kesk-Eesti;
* Kaitsejõudude Spordiklubi - nagu nimigi ütleb, ei ole tavainimesel sinna asja;
* Kose Laskespordiklubi - nagu nimigi ütleb - Kose Laskespordiklubi;
* Narva Arsenal - nagu nimigi ütleb...
* Politsei Laskurklubi - astu kõigepealt politseisse. Või abipolitseinikuks!;
* Pistol Club - Kodulehe järgi tegutseb Tartus ja Lõuna-Eestis;
*
RPC ehk Rifle & Pistol Club - sai eelmises postituses ära mainitud;*
Rewal Shooting Club - kus nad praegu tegutsevad? Infosüsteemi järgi on iga võistlus ise kohas;
* STI Estonia - venekeelne...;
* Tallinn Practial Shooting Club - jällegi venekeelne;
*
Toonela Tuletoojad - sai samuti ülalpool ära mainitud;*
...ja siis on veel selle aasta alguses loodud verivärske uus klubi - TopGun Pirital. Aga nemad keskenduvad samuti esialgu püstolile ja PCC-le (Pistol Calibre Carabine) ehk vinti lähiajal nende juures lasta EI SAA.Kriku peab varsti vist laskespordi jaoks omaette teema tegema.