Tänud Onu Ennule. Sain oma kruusile "ahju" kätte. 1.90€ läks. Hind on küll tõusnud, aga ma oleks ka rohkem välja käinud -auto bensiinile kulus rohkem.

Oli jah seal teise akna aknalaua peal. Ma eelmine kord sinna riiete taha ei vaadanud. Rääkisin eelmine kord poepidajaga teineteisest mööda. Küsisin, et:"Kus teil siin militaar-katelokid ja sarnane värk on?" Vastas, et:"Meil ainult militaar-riided, minu ajal pole siin kunagi katelokki müüdudki."
Katelokk ja siis see USA pudelikruusi ahi. Tõenäoliselt poeneiu neil mõistetel seost ei näinud.
Ma tahan seda Rootsi trangia militaar-katelokki rakmetest ära kaotada. Üks asi kaal. Aga teine asi on see, et siis saab taskud ümber tõsta ja kanda labidat seal kus ta algselt kandmiseks oli mõeldud - taga vasaku käe ulatuses, vars alla rippumas. Ma nimelt olen kogemustele tuginedes jõudnud järeldusele, et rootsi sapöörikas on vist ikkagi töökindlam/parema jõudlusega kui nii mõnigi teine kolmeks kokku käiv alternatiiv.
Ja seda praeguse kateloki pauna saab siis kasutada taga keskel nende asjade kandmiseks mida harvemini vaja läheb ja mille kätte saamiseks peab rakmed maha võtta. Toitumisasjad, mugavusasjad, vihmaülikond, tulevikus ehk ka Putkineni termokilega 400 grammine sissitelk jms.

Kuna mul on nüüd kruus ja ahi-tuulevari olemas, siis hakkan nende parameetreid arvesse võttes beverage can stove-i ehitama.