Tsiteeri:
Mig-i akrüülpind ei kannata hiljem lahustit ikka välja.
a) milles see "ei kannata" väljendub?
b) mis lahustit kasutad?
kommentaarid kogemustest:
kasutan aastaid juba ainult akrüüllakki. "satiini" mudelite puhul. nii originaali vallejot, kui ka olen kasutanud mingeid maalilakke. kõik nad on töötanud. pilte võiks minu teemas jaguda küll.
lahustitest olen kasutanud kõike peale nitro. a no ausalt, nitro võtab plastist endast ka läbi, kui piisavalt ujutada. et ei jääks segaseks, siis kirjutan misasi on "kõik":
-vesi
-piiritus
-kahe eelneva igasugused lahused
-tärpentin
-lakibensiin
-zippo bensiin
-rohkem ei tule meede...
tuli meelde. ühekorra "kasutasin" kogemata ka nitrot. vot SIIS läks süldiks see lugu.
mis puutub "pesulahuse hilisemasse eemaldamisse" siis jah, see on võimalik. näiteks taldlihvija või relakaga. mudeliehituse aspektist aga on variante kaks:
a) eemaldada üleliigne kohe - ehk siis märjalt.
b) pesta nii, et eemaldada pole vaja, ehk siis kas täiega ujutada või siis totaalset günekoloogiat harrastada igasuguste nulliste pintslitega.
mis puutub äratoodud fotosse, siis ainus viga on minu meelest selels, et foto värvid on paigast ära - valge on kollane ja mudel on pime. muidu tundub nagu titi-miti olema. võimalusel paluks uut pilti.