Mitte ainult ametikohuste tõttu ka mudeliehitajate alafoorumit lugedes on silma torganud üks selline pisiasi, et keegi pole esitlenud ühtegi eesti mudelit. Selles mõttes, et asi oleks kuidagi Eestiga seotud. Kas Eesti eraldusmärkidega, või teada olevalt eestlaste mehitatud, või vähemasti ühe eestlasega meeskonnas või...
Ise pean tunnistama, et minu mudeliehituse kogemus on üsna aastate tagune, millest siia isegi pilte ei tahaks postitada

Kuna aga minu oskused on sellised nagu nad on, siin aga palju profimad mehed koos, siis kuulutangi välja võistluse. (Et teised töö minu eest ära teeksid

Tähtaeg oleks Võidupüha, ehk siis 23. juuni. Mudel peaks olema kas Eesti värvides või teadaolevalt eestlas(t)e poolt mehitatud. Legend (ning soovitavalt originaalse eksemplari foto) peaks olema kandideerivale tööle lisatud. Hindamise kriteeriumid paneme ilmselt paika aja jooksul, aga arvan, et kõigil huvilistel on siin oma sõna öelda

Auhind. No mis saab olla mudeliehitajale auhind? Loomulikult uus mudel! Tema enda valikul. Et asi liiga hulluks ei lähe, siis paneks hinnapiiriks €50 koos saatmiskuludega...
Kandidaatide pildid võib postitada samas teemas...