Tsiteeri:
Esiteks avastasin, et mul peab olema kaks soovitajat, kui neid ei ole olen mingi aeg mingis poolkõvas jungastaatuses. No ei ole mul kedagi head tuttavat seal ja spetsiaalselt ei viitsi ka otsima hakata, et järsku on mõni teretuttav KL liige. Mingi jungastaatus mind ka ei huvita. Saan aru, et värsked liikmed vajavad alguses veidi harjumise ja koolituseaega, aga see peaks käima kõigi värskete rekruitite kohta. Teiseks ei suutnud ma kuskilt leida, kuidas käib varustuse hankimine, kas selle saab niisama, kas peab ise välja ostma või peab üldse ise sebima.
Sellest on näha, et tegelikult napib tahtmist.
Varustusest pole mingit puudust, puudus on pigem aktiivsetest, distsiplineeritud ja oma võimeid objektiivselt hindavatest meestest (naistel sellist naba punnitamist on harvem näha).

Nende soovitajate taha küll asi pidama ei jää, tõsine tahtja leiab need poole tunni jooksul oma elukohajärgse malevkonna koosolekult.
Samuti võib juhtuda, et õppekogunemise kutse tuleb tükk aega enne kui sa üleüldse "junga" staatusestki välja saad ja algkursuse lõpetad.

Reformimise koha pealt ei peaks väga pasundama tegelikult need, kes ise asja sisust ettekujutust ei oma.
Probleem pole täna selles, et KL juhib admiral, kindral või marssal, vaid selles, et pühendunud ja aega leidvaid liikmeid on ülesannete kohta liiga vähe.
Ja kuna ülesandeid tuleb käsukorras täita, siis tehakse seda eri meetoditega kokku aetud massiga, kelle kvaliteet ja võime neid ülesandeid täita tänapäeva sõjas on küsitav.
Selles kontekstis võib KL ülemaks määrata kasvõi mõne USA neljatähekindrali, aga asjad ikka ei muutu.
Mind pani tõsiselt imestama KVJ ütlus, kuidas KL turgutatakse esimese kindraliga.
KL-s hakkavad plaanid täituma ja kvaliteet tekkima siis, kui ülesanded muutuvad jõu- ja ressursikohaseks.