Postituste peitmine

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
vtl
Liige
Kontakt:

Postituste peitmine

Postitus Postitas vtl »

Küsimus moderaatoritele/administraatoritele. Kuidas peita ära teatud inimeste postitusi?
Näiteks see noorukist mütsi- jms. kahtlase päritoluga vanakraami müüja on surmani ära tüüdanud oma agresiivse müügistiiliga.

Proovisin phpBB featuuri "lisa vaenlasena". See peitis küll ära kommentaariumis olevaid vastuseid, aga inimese poolt algatatud teemad on endiselt näha ning teema peale minekul pakutakse lahkelt, et sa oled selle inimese poste küll peitnud, aga äkki tahad ikka näha.
Eesti Relvaomanike Liit - relvaomanikud.ee
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Postituste peitmine

Postitus Postitas Kriku »

Mina ei tea. Toomas?
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Ei ole võimalik. Ja isegi sellist MODi pole keegi kirjutanud. Läheb liiga sügavale foorumi mootori kallale.

Siin teemas üks tüüp küsib sellist MODi ja teise lk peal üks mees seletab, miks see on liig keeruline teha.
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2196451
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Täitsa lõpp! :shock: 30 tuhat postitust kui peoga pühitud! Enam ei peagi lugema neid aiva ennastkiitvaid lugusid stiilis "mina olen ikka üks ütlemata tark ja terav pliiats, sest ma olen käinud mitte just kõige kehvemas koolis ja kaks pehmet bakat on mul ka aga mida teie ka teate elust, sest seitsmekümne kuuendal Ašabadi taga, kus ma metsa vedades veokaga sõitsin, laadimisrelee RG-12 kindalaekas....blablabla".

Soovitan kaaskannatajatele! :D
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kasutaja avatar
Sekeldaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sekeldaja »

Ühinen soovitusega. Puhtam ja kuivem tunne pärast ühe põhjedamatult kõrge enesehinnanguga tegelase, kes siin arusaamatult mingis VIP-staatuses tundub olevat, blokeerimist, kui ta enda tõelise närakluse Estonia teemas laiali oli laotanud.
olavsu1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olavsu1 »

see mod oli olemas aga see oli phpnuke 7.0 mod. millel on täpselt sama foorum sisseehitatud.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kaks kõva meest eespool, davidsonharald ja Sekeldaja, paistab, et ei suuda oma lubadusi ikkagi pidada. Nõrk.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kas sulle ei tundu, et 4+ aastat on natuke nagu pikk aeg niimoodi reageerimiseks...?
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Pole hullu kedagi - tänu Trummile sain ma nüüd teada, kellest neli aastat tagasi jutt käis.
Meenus ka tuntud vanasõna koerast, kiunumisest ja kivist.
Kasutaja avatar
Saunaline
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Saunaline »

Nuputasin välja kuidas paari minutiga Firefox veebilehitsejas see asi ära lahendada ilma, et jääks märget nähtavale nagu foorumi ignoreermise funktsiooni kasutades: "Selle postituse postitas "Kasutaja", kes on hetkel sinu ignoreeritavate kasutajate nimekirjas". Kuidas teistes veebilehitsejates seda teha, jään hetkel vastuse võlgu, sest Google, oma majandushuvidest lähtuvalt, keeras reklaamiblokeerijad oma koodibaasil brauserites kinni (märksõna Manifest V3).

1. Muretseda veebilehitseja laiendus "uBlock Origin"
Link: https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... ck-origin/
Töötab nii arvutis kui Firefoxi mobiiliversiooniga.

Tegemist on tasuta, avatud lähtekoodiga võimsa sisublokeerijaga mida enamasti kasutatakse küll reklaamiblokeerija rollis, kuid digihügieeni ja pahavara-reklaame arvestades võiks see nagunii peal olla. Olemas on ka Eesti lehtedele kohandatud filter. Kui soovite reklaame mitte peita ning kasutada seda ainult foorumis postituste blokeerimiseks siis tuleb filtrite nimekirjast lihtsalt kõik linnukesed filtrite eest maha võtta, ning see peaks tööle jätma ainult käsitsi seatud filtrid. Olemas on ka "whitelist" funktsioon, et lubada reklaamid lehtedel mida soovite toetada, või juhul kui mõni leht ei anna sisu kätte kui reklaamiblokeerija funktsioon töötab täie auruga. Ajutiselt saab ka lihtsalt OFF nupust kogu lisa lihtsalt välja lülitada.

2. uBlocki ikoon peaks tekkima veebilehitseja ülaribale. Klõpsa sellele, ning järgmisena hammasrattale all paremal, mis viib uBlocki seadistusse

Pilt

Kui uBlocki ikooni ei teki tuleb läbi viia järgnev protseduur, et see ikoon nähtavale kohale naelutada.
Vajuta pusletükile mis toob esile kõik veebilehitseja laiendused mis pole nähtaval, ning vajuta "Pin"
Pilt

3. Liikuda "My filters" (Minu filtrid) aknasse

4. Sinna sisestada järgnevad read

-Kui soovite muuta kasutaja postitused nähtamatuks, siis tuleb lisada järgmine filter:

Kood: Vali kõik

militaar.net##div.post:has(.author a[href*="u=42370"])
Kus number 42370 tuleb asendada blokeeritavale kasutajale vastava n.ö. kontonumbriga. Õige numbri saamiseks tuleb klikkida kasutajanimele, mis viib ta kasutajaprofiilile, ning ülevalt veebilehitseja aadressiribalt võtta vastav number.
Ehk siis kasutaja nimele klikates jõuad lehele https://militaar.net/phpBB2/memberlist. ... le&u=42370 Ning siin lõpus on vajaminev number. See on igal kasutajal unikaalne (sisuliselt registreerimise järjekorranumber).

-Kui soovite ära peita kasutaja poolt alustatud teemad, siis tuleb lisada järgmine filter:

Kood: Vali kõik

militaar.net##li.row:has(.topic-poster a[href*="u=42370"])
Numbriga järgneb sama tegevus nagu postituste peitmisel.

Kokkuvõttes näeb asi välja nii:

Pilt

Hüüumärki rea algusesse pannes saab jätta kommentaari (kui soovid lisada juurde, et mis nimi on seotud vastava filtriga), või muuta näiteks kindla filtri mitteaktiivseks.

5. Salvestamiseks vajuta nupul "Apply changes"
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline