Z03 kirjutas:
Vaatame nüüd tõele näkku - ma isiklikult pole kohanud ühtki internetikeskkonda, kus kommenteerijaid nii halvasti koheldaks kui siin foorumis. Isegi mitte Perekoolis.
Siis on Sul ikka väga vähe kogemusi erinevates internetikeskkondades

Ma kõlan ilmselt nagu heietav vanamees, aga minu netisuhtlus algas Fidonetiga möödunud sajandi 90-te aastate alguses, kui mõned vähesed arvutid ühendati modemite abil telefoniliinidega ja entusiastid panid liini taha püsti esimesed BBS-id (bulletin board system), mis võimaldasid terminali abil teise arvutisse ühendust võtta ja sõnumeid jätta. 90-te keskel tuli laiemalt kasutatav internett ja dekaadi lõpupoole Usenet news.
On olnud aegu, kus on käinud sellised lahingud, et tolmas. Siinne foorum on ikka väga kultuurne ja administraatorid/moderaatorid on igasugused ektsessid hoidnud madalamal kui muru. Tänu sellele on ka info kvaliteet olnud kõrge ning signaali/müra suhe väga hea.
Lumehelbekestele muidugi ei meeldi mitte mingisugune piiramine ja keelamine, eriti veel siis, kui seda tehakse nende pihta.
Z03 kirjutas:
Sedasama Borjat olete siin ju pidevalt küll bänninud, küll kustutanud, kuigi ta on üks vähestest, kellel ka midagi öelda on.
"Seesama Borja" võib küll olla radikaalne ja tema seisukohad ei pruugi kõigile alati meeldida, aga mulle on mulje jäänud, et tegu on targa ja ausa inimesega. Mida ei saa kahjuks öelda mõne teise kaasfoorumlase kohta, kes oma kila-kolaga äritseb.