krizz kirjutas:
Nonii nüüd ei saa Venemaa ja SRÜ pugeda selle taha, et Armeeniat ei ole rünnatud. Kui Venemaa hakkab nüüd ka vabandusi tooma, siis kaotab ta igasuguse tõsiseltvõetavuse.
Minu meelest on mõlemad teineteist selle konkreetse konflikti ajal juba ennegi kostitanud terava moonaga(mõtlen siin Armeeniat ja Aserbadžaani,mitte aga Mägi-Karabahhiat),siin on kaasfoorumlased isegi videosid sellest ülesse pannud.
Ok,see on see mini "Varssavi-pakt",mis peaks nagu reageerima aga ma ei usu,et näiteks kogu see Kesk-Aasia kupatus hakkab ennast asjasse segama,sest osad ju ka seal need turgi keelkonna rahvad ja Türgi on sinna aktiivselt investeerinud.Valgevene diktaatoril on endal pisikeselt piss püksis ja loodab ise abi saada.
Venemaa aga ilma Kasahhita,peaks hakkama lennukitega Armeeniasse sõtta minema,sest vaevalt Gruusia nüüd Vene vägesid läbi laseb.
Pealegi on kuumaks teemaks tõusnud koroona(päevas juba +14000 haigestunud ametlikult,mis minu hinnangul tuleks korrutada kahega) ning suur vihalaine Kaug-Ida provintsides,peale seda nuuti andmist Habarovskis.Valgevenet ma ei hakka mainimagi.
Ja vaevalt,et ta hakkab oma laevastikku Mustalt Merelt Türgi vastu saatma,siis on kohe tegemist NATO-ga ja see pakasuhha toimetatakse kiiresti merepõhja.
Dozdis on Lavrovi tänane intervjuu,mees on seal sellise näoga,et justkui midagi väga ebameeldivat on püksis,suust tuli mingit tõlla mõllat vaherahust ja sellest,et see võtab aega.
Ma ennist siin ütlesin seda,et Kaukasuse rahvad,kes Venemaa piirides elavad vaatavad seda asja väga tähelepanelikult ja ma pakun,et Venemaa julgeolekuteenistused on rohkem mures jamade edasiarenemisest neile aga mitte abist Armeeniale.Kellele neid surnuid Vene sõdureid vaja seal on,juba Ukrainas langenutega oli probleem aastatel 2014-2016.Mäletate seda lugu Pihkvasse tagasitoodud laipadega,need ei langenud Ukrainas ametlikult vaid põlesid kasarmusse.See Riigiduuma saadik,kes oli tollal veel Jabloko poolt valkitud Pihkvast hakkas asja sorkima ja sai õhtul nurga taga tappa,nii,et viimane peale paranemist põgenes Venemaalt Ukrainasse(mille peale talt võeti saadikumandaat,nüüd elab mees Leedus).