Nagu korra sai juba mainitud - suvisel külaskäigul ühte Tartu sammastage kõrgkooli (mis aga ei peida Roosti kuninga kuju oma hoovi peal

) pisteti mulle pihku üks hunnik raamatuid. Ja kästi asja ette tarvitada.
Nii et hakkame siis tarvitama...
Täna 90 aastat tagasi sai ajutine valitsus üle hulga aja jälle põranda alt välja ja asus Eestis võimu teostama. Võiks ütelda, et algas Teine Vabariik

Ja kaugel pole see päev, mil möödub 90 aastat Vabadussõja algusest.
Militaar.net tähistab 90 aasta möödumist Vabadussõjast auhinnamänguga, mille reeglid on järgmised:
Mäng toimub seeriatena (a 5 küsimust) kogu Vabadussõja aasta. Nii palju mul neid raamatuid ka pole, et see pidevalt saaks toimuda. Seeriad tulevad aeg-ajalt, vastavaid tähtpäevi meelde tuletades. (Kui Sul on samuti mõni militaaria teemaline raamat üle - anneta auhinnaks! Tuleb rohkem seeriaid

)
Küsimused saavad olema sellised, et neil on palju vastuseid. Iga õige vastus annab ühe punkti. Viie-päevase seeria võitja saab auhinnaks raamatu. Kui mitmel mängijal on seeria lõpuks võrdselt punkte - tuleb nende vahel mängu lisaküsimus kiiruse peale. Esimene vastaja saab auhinna omale.
Teema ise saab lukus olema.
Vastused tuleb saata privaatsõnumiga mulle. Sõnumeid võib olla ka mitu (kui algul leiad ühe vastuse, hiljem midagi veel juurde), vastamiseks aega 24 h. Siis tehakse teatavaks õiged vastused ning kogutud summad, ja esitatakse ka järgmine küsimus.
Edit: Tulles vastu osalejate soovile saada rohkem aega info otsimiseks - vastamise aega on pikendatud 48 tunni peale!
Osaleda võivad kõik militaar.net'i kasutajad. Proffidele omaette liigat tegema ei hakka. Loodan, et neile pole need auhinnad nii huvitavad, et amatööre kiusma hakkavad
Profid võivad annetada küsimusi. Et ma liiga palju oma pead vaevama ei peaks
Nagu öeldud - lahti läheb koos Vabadussõja algusega. Nii et kõik see mees raamatukokku, kuni seal veel raamatuid jätkub...