tähendab, kui riik ei SUUDA anda võitlejale nii elementaarset asja nagu kiivrikate, siis mina enda mehi läikiva munakoorega maastikule ei luba.
ma ei vaidle relva maskeerimise üle, ma otsisin infot, kas keegi teab, mina oma relva maskeerin, ja üldiselt soovitan seda teistele, selleks otsuse tegemiseks ei kulunud üle 30 sekundi minu peas, kuna polnud ühtegi normaalset vastuargumentti.
Maginot liin:
see on ammu minevik, ja sellele ei peaks aega raiskama, aega tuleb raisata kaitsevõimekuse ülesehitamisele ilma unistamatta!!!
Staabiohvitseridel peab olema võimekus teha töö ainult kaitsevõime arendamiseks, pearõhk ei ole mitte paraadil ega ballil, vaid maastikul, üksused peavad suutma seda ja teist, ja see on põhiline, iga väeosa oma rida ja omal alal ja ajal.
vorm:
olen nõus, et raha on kulutatud palju ja mõtetult, samas, vormi nõuded:
ilmastik, maskeering,vastupidavus.
need on kolm asja mis on minu jaoks tähtsad, kõik muu on teisejärguline.
mina jalaväelasena pean ülimalt oluliseks maskeerimist ja loomulikult käib selle juurde ka relv, see tuleb ära teha, meetod on iseasi, leian et värvimine on kõige kiirem ja valutum, selle üle ei olegi vaja kaagutada, kuid olen tähele pannud, et sellele ei pöörata rõhku, seepärast on teema püstitatud.
asi tahe