New-Orleans

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
denis23
Liige
Postitusi: 1961
Liitunud: 17 Okt, 2004 11:38

New-Orleans

Postitus Postitas denis23 »

Kuna tegemist on kõige suurima Eesti liitlasega siis mingil määral käib siin foorumi alla.

Kas see mis seal praegu toimub, ei ole märk USA nõrkusest.
Vaatame asja lähemale:
- kõige rikkama riigi suurlinnas on ühel kolmandikul elanikkonnast ei olnud võimaluse evakueerida ennast, väidetavalt kas sellepärast et oli kuu lõpp ning ei olnud raha et bensu osta
- tsiviilkaitse süsteem täielikult puudub, näiteks politsei avarigeneraatorite toiduks oli keskgaasitoru (sic!) USA pidi New Orleani rahutuse allasurumiseks vägesid Iraagist tuua. No ei saa tõsiselt võtta "päästeoperatsiooni" mida korraldavad koolibussid mille rattad on 50 sm. vees.
- ühiskond on lõhenenud, võib olla suuremal määral kui näiteks Eestis, mingit erilist kaasabi pole näha. Igaüks võitleb oma elu eest.
- elanikkonna moraal on äärmiselt madal, politseinikud ise osalevad marodöörluses, mustanahalised ja värvilised käituvad ennast selles olukorras lihtsalt nilbelt (ma tõesti ei ole rassist, kuid fakt on olemas)
- suur kogus tulirelvi elanikkonna käes on iga raputuse puhul kujutab ennast suure ohtu.
- USA linnaelanikud on lihtsalt saamatud - krt, see mida ma telekas nägin oli lihtsalt kohutav, kui saamatud need seal on.

Võrdleme jaanuari kuu tormiga Eestis.Talvel, õhutemperatuur nulli ringis, pimedus kell pool 5, väike riik. Kui ma ei eksi, kokkuvõttes oli 1 hukkunud. Mingist marodöörlusest mina küll pole kuulnud, kõik said hakkama. Kuigi Pärnus näiteks olid terved kvartalid vee all. Ja Eesti krt, ei ole suurriik mis püüab maailma rivistada.

Ka mitu aastat tagasi Euroopas toimunud üleujutistel pole ma sellist ranget pornot näinud..
Lihtsalt väike signaal kõigidele USA fännidele...
propatria
Moderaator
Postitusi: 1522
Liitunud: 04 Mai, 2004 15:36
Asukoht: Dorpat
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Tegemist lihtsalt hoiatava näitega sellest, kuidas mandub ka kõige elujõulisema genofondiga rahvas juba paari sajandiga.

Ei saa ju eitada, et praegusele "ameerika rahvale" on aluse pannud nn Vanast Maailmast väljarännanud kurjategijad, aferistid, seksuaal- ja usuvähemused ja lihtsalt seiklejad...
Lisaks segunemine kohalike rahvaste geenidega ja täienemine pidevalt uue elujõulise genofondiga, aga ei aita midagi - mandumine jätkub pidurdamatult.

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Postitusi: 2177
Liitunud: 30 Dets, 2004 12:19
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Kuulsin tuttavate tuttavalt, kuidas nemad olid mingi raju üleujutuse kuskil meerikamaal üle elanud. Aastaid tagasi.

Olukord oli väga kole - veevärk ei töödanud! Ameeriklaste majad keset vett ja sitt voolas tubades WC uste alt välja! Ei saanud vett peale lasta ja potid ajasid üle!

Aga Eesti peres elasid geeniused: võtsid aga ämbritega trepilt üleujutatud tänavalt vett ja kallasid hädale peale...
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Arnold
Liige
Postitusi: 5110
Liitunud: 23 Jaan, 2005 16:26
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Teema kuulub mingisse rohelisse lõualõksutamisesse - ehitage omad majad sinna, kuhu esivanemad ehitasid ja kõik on OK! Neeger pidi hädaga lohku ronima ja Eesti esiadvokaat ronis vabatahtlikult. Neeger sai kolaka esimesena (ja talle tuleb poliitkorrektselt kaasa tunda), aga kommujuurika uppumine ei tekita isegi naftahinna tõusu :lol:
Charlemagne
Liige
Postitusi: 1483
Liitunud: 12 Juun, 2005 18:33
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Kui keegi käsitleks armee tegevust või tegevusetust NO päästetöödel või siis korra tagamist Rahvuskaardi poolt,siis läheks asi enamvähem. Nüüd aga neegrite hädad ja USA parastamine pole justkui foorumi teema. Ei usu, et see USA üldist nõrkust näitab, mis seal toimub, pigem föderalismi iseärasusi ja NO ning Louisiana võimude ettevalmistamatust ja saamatust. Katsume siis edaspidi militaarteemale truuks jääda või lõpetame selle keskustelu.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Postitusi: 1069
Liitunud: 10 Juun, 2005 8:57
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Charlemagne kirjutas:Kui keegi käsitleks armee tegevust või tegevusetust NO päästetöödel või siis korra tagamist Rahvuskaardi poolt,siis läheks asi enamvähem. Nüüd aga neegrite hädad ja USA parastamine pole justkui foorumi teema. Ei usu, et see USA üldist nõrkust näitab, mis seal toimub, pigem föderalismi iseärasusi ja NO ning Louisiana võimude ettevalmistamatust ja saamatust. Katsume siis edaspidi militaarteemale truuks jääda või lõpetame selle keskustelu.
õigus! laseks selle hoopis kinni panna adminil :?:
A4
Liige
Postitusi: 1826
Liitunud: 13 Juun, 2005 23:55
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Võrdleme jaanuari kuu tormiga Eestis.Talvel, õhutemperatuur nulli ringis, pimedus kell pool 5, väike riik. Kui ma ei eksi, kokkuvõttes oli 1 hukkunud. Mingist marodöörlusest mina küll pole kuulnud, kõik said hakkama. Kuigi Pärnus näiteks olid terved kvartalid vee all. Ja Eesti krt, ei ole suurriik mis püüab maailma rivistada.

Eks üht-teist ole USA-s vist tõepoolest mäda, aga aga oma ulatustelt, purustustelt jne oli Eesti jaanuaritorm ikkagi poisike selle kõrval, mis praegu Orleans'is toimub. Eestis puhus kerge tuuleke paar puud puruks, kergitas Pärnu linnas paariks päevaks veetaset ja lõhkus mõned elektriliinid. Ja oligi kõik.

USA-t seevastu on hukkunud esialgsetel andmetel 10 000 inimest, majandusele on tekitatud kolossaalset kahju (mille kõrval jaanuaritorm on isegi suhtarvudes köki-möki) ning arvestatakse, et veetase ei alane seal mitte paari päevaga nagu Eestis, vaid selleks kulub kuni 80 päeva.

Kui sellina katastroof mõnda eesti kriminogeensemat piirkonda tabaks, ei oleks mina sugugi kindel, pätid marodööritsema ei hakka ja et riigipoolne tsiviilkaitsesüsteem suurepäraselt töötab.

Mis puudutab neegreid, siis tõepoolest suurem osa marodööre on mustanahalised. Nagu on ka suurem osa nende marodööride ohvreid. Tegemist on lihtsalt piirkonnaga, kus elab palju mustanahalisi.

Kui Narvas peaksid täna mingid rahutused algama, siis võib ka ju vabalt väita, et enamus marodööre on venelased, jättes mainimata, et nende marodööride ohvriks langeksid samuti 90% tõenäosusega venelased.
Horst
Liige
Postitusi: 363
Liitunud: 12 Veebr, 2005 0:58
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Postitus Postitas Horst »

Varsti hakatakse suuremal hulgalt pakkuma soodsa hinnaga vähekasutatud autosid USA-st.
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
Dietrich
Liige
Postitusi: 235
Liitunud: 01 Sept, 2005 16:21
Asukoht: Euroopa Liidu idapoolseim linn
Kontakt:

Postitus Postitas Dietrich »

Eestimaa pakkus jänkidele veel mingit abi spetsialistide näol.Seda mida jänkid eestlastele vastasid,ma ei tea.Piinlik oleks küll,kui selline suurriik nagu USA võtaks vastu abi.saan aru,et talle on meelepärane meie Iraagi saadetised kahurilihaga,kuid see ...
MP
Liige
Postitusi: 252
Liitunud: 14 Jaan, 2005 14:02
Asukoht: lõuna-eesti
Kontakt:

Postitus Postitas MP »

K...t! See ajab tigedaks, et Eesti Päästeamet tõttab kohe oma abi pakkuma- kuigi omal on kodus asjad allakäigu teel :evil:
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Postitusi: 1069
Liitunud: 10 Juun, 2005 8:57
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

MP kirjutas:K...t! See ajab tigedaks, et Eesti Päästeamet tõttab kohe oma abi pakkuma- kuigi omal on kodus asjad allakäigu teel :evil:
Vaata, abipakkumine ja kohapeal abistamine on ikka kaks eri asja.
malox
Liige
Postitusi: 242
Liitunud: 11 Apr, 2004 19:25
Kontakt:

Postitus Postitas malox »

MP kirjutas:K...t! See ajab tigedaks, et Eesti Päästeamet tõttab kohe oma abi pakkuma- kuigi omal on kodus asjad allakäigu teel :evil:
Juhiksin tähelepanu, sellele, et milles olid Eestil asjad allakäigu teel - merepääste ja tuukritööde tehnikas ja organiseerituses. Minumeelest said Eestlased kopteriõnnetuse lahendamisega suhteliselt hästi hakkama, kopsu ajas üle maksa ainult see,kuidas üks Eesti ajakirjanik pasundas kõva häälega Soome ajalehes, kuidas meil siin need lood tema nägemuse järgi on, ning siis Soome tuukrid siin jama(!) päris mitme rubla eest korraldasid.

New Orleansis kohta niipalju, et linna jäid tormi ootama inimesed,kes ei soovinud linnast lahkuda, muidugi oli ka neid, kel ei olnud võimalusi, kuid kui sind hoiatatakse kuu aega ette, et varuda vahendeid eriolukorraks, ning nädal ette, et orkaan on tulekul, siis mida siin enam vaielda!
karl102
Uudistaja
Postitusi: 2
Liitunud: 13 Apr, 2005 17:16
Kontakt:

Postitus Postitas karl102 »

VÄIKE osa inimestest paigutati vist cruiisi laevadele
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Postitusi: 6198
Liitunud: 26 Juul, 2005 12:09
Kontakt:

Postitus Postitas kaur3 »

Kasutaja avatar
Manstein
Liige
Postitusi: 34
Liitunud: 04 Apr, 2005 19:19
Kontakt:

Postitus Postitas Manstein »

Just hiljuti lugesin lugesin kas sl õhtulehest või postimehest et mingi ameerika teadlane tuli välja vandenõuteooriaga venelaste leiutatud ilmarelvast mida olevat kasutatud katarina esilekutsumiseks. Ja teo olevat toime pannud japanlased kättemaksuks Hiroshima eest.
CIA kus olid teie silmad :wink:
Dulce et decorum est pro patria mori.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline