Ei saa mitte vaiki olla...
Mul endal tütar, aga paraku juba 24 aastat vana, haritud ja õnnelikus abielus.
Kukkus nii välja, et tütart jäin mina kasvatama.
Välja tuli tõeline issitütar:eriti nukkudega ei mänginud, kuna juhtumisi ümberingi palju poisse, vaid igatsugu indiaanlased, Punase ja Valged Roosid jm mürgel, 8 aastaselt ujus nagu hüljes, juba 12 aastaselt õpetasin ma teda õhupüssist ja oma "tabelnõi" PM-st laskma ja 13-14 aastaselt autot juhtima. Sportlane loomulikult!
Ja vaatasin, et kogu aeg tegevust oleks ja , et ka haamer ja kruvikeeraja, nuga ning kirves käes seisaks.
Kuna tegemist oli hullu lugejaga,siis ei valmistanud raskusi ette sööta isamaalist kirjandust. Ega ta eriline ajaloo huvilne ei olnud, aga kus ta minu käest ikka pääses!
Usaldasin teda väga, tema samuti mind. Valet ja valskust jälestab.
Isegi vist liiga noorelt kõnelesin temale poliitikast jm sellisest ja, et mis ja kuidas ... tegelikult asjad on. Karstin, et plikast küünik kasvab aga, ei juhtunud mitte.
Omast käest tean veel seda: kui varem on tütrega head ja usalduslikud suhted, siis on see kohutav elajas, nimega BUBERTEET, tema kõrval täiesti üle elatav.
Kuigi kerge se pole, usu mind!
Kamraad Jack, liignimega Puuk, vaat mida tahan öelda: ära muretse oma tütre pärast, et kas tuleb temast õige suhtumisega inimene või mitte.
Ta õpib seda Sinu kõrvalt, 24/52/12 /365 , Sinule ja temale endale märkamatult. Usu, kui peres kõik korras ja usaldus on ,siis ei lähe laps mitte raisku. Eks suunama peab ikka, nii avalikult kui ka märkamatult. Aga paraku jõudsin mina tütre gümnaasiumi lõpetamisel sellise mõtteni, et :ise ta kasvas ja mina kasvasin tema kõrval ...
Vabanda, kamraad, aga loodan, et ehk suutsin ülatooduga pisut Sinu murepilvi hajutada ning ehk leiad mingeid ideid.
Kõike head ja edu!
PS! On üks hea koolipoiste raamat, ehk Su plika loeb ikkagi: Manfred Gregor- "Sild". Ma kohe ei tea ... ehk Dieter Nolli "Werner Holti seiklused" I.osa ...Või on liiga vara, või on liiga poistekas? Samas on seal ka paksu armastust ja noorte suhteid!
Ma kohe ei tea, samas loeb 11-12 aastane tõesti luulet...
Pagan, eks vana ja hea katse ja eksituse meetod aitab raamatute puhul!
PPS! Üks asi veel: ausõna, ma ei mäleta, mida ja kuidas ma tegin,mida seletasin ja kuidas põhjendasin, äkki vast isegi keelasin mingil ajal, kuid igatsugu seebiseriaalidest õnnestus mul ta eemale hoida, nii, et tasub proovida!
A.
|