Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Postitusi: 898
Liitunud: 02 Mai, 2008 14:56
Asukoht: Teises kohas
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »


no mida teksti.... "mis suvilavargaga tehakse..... -see on lihtne.... -harjavars persse" :lol: :lol: :lol: :wall:
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Postitusi: 5192
Liitunud: 09 Jaan, 2007 0:05
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Manurhin »

Chuck Norris kõnnib metsas ja äkki kuuleb: keegi nutab põõsas. Läheb vaatama ja leiab Punamütsikese, kellel on silm siniseks, nina veriseks ja mitu hammast suust välja löödud. "Ära nuta, väike tüdruk," ütleb Norris, "Ütle, kes seda sinuga tegi? Ma leian ta üles ja teen nii, et temast märga plekki ka järele ei jää. Kes see tõbras oli?"
"Putin," nuuksub Punamütsike.
"Aa, või tema... Küllap ta sulle ikka asja eest pasunasse andis. Sinusuguseid noori nolke tulebki karmi käega õpetada. Vanemaid inimesi te ei austa, ainult lakute siidrit ja hängite ringi, vaata, isegi riides oled sa nagu noor lõbutüdruk. Paras sulle!" ütleb seepeale Norris ja läheb oma teed.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... wondo.html
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
mait86
Uudistaja
Postitusi: 18
Liitunud: 03 Jaan, 2010 19:13
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas mait86 »

An 83 year old British gentleman arrived in Paris by plane. As he was fumbling in his bag for his passport a stern French lady asked if he had been to France before. He admitted he had indeed been previously. The lady sarcastically said „Then you should know to have your passport out and waiting sir“. The gentleman said „I didn’t have to show it last time“. „Impossible!“ the woman said „You British have always had to show your passports to get through here“. The man responded by whispering „Well, when I came ashore on the beach on D-Day in 1944 I couldn’t find any fucking Frenchmen to show it to!“
Matheus
Liige
Postitusi: 130
Liitunud: 19 Mai, 2009 10:56
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Matheus »

Pilt
Illike
Liige
Postitusi: 814
Liitunud: 15 Jaan, 2013 9:51
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Illike »

http://hauskimmat.com/piirra-ja-arvaa-k ... ava-video/
Kuidas me eeldame ja mis on tegelikkus
Matheus
Liige
Postitusi: 130
Liitunud: 19 Mai, 2009 10:56
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Matheus »

Pilt
johnbull
Liige
Postitusi: 470
Liitunud: 07 Jaan, 2007 0:59
Asukoht: Saaremaa
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas johnbull »

Väikese Mikseri esimesed sammud poliitmaastikul.... :write:
Ajalugu kirjutavad alati võitjad, ja kaotanud poolte ajalugu kuulub osalejate kahanevale ringile.
(Joachim Peiper)
Telc
Liige
Postitusi: 167
Liitunud: 24 Juul, 2007 14:27
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Telc »

Pilt
Walter2
Liige
Postitusi: 3979
Liitunud: 27 Okt, 2012 22:11
Asukoht: Phuket
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Walter2 »

Kui tahvlis on nurgamõõturi äpp sees, siis pole siin miskit naljakat.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
allatah
Liige
Postitusi: 1063
Liitunud: 15 Veebr, 2006 17:04
Asukoht: Tallinn/Tartu/Võrumaa
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas allatah »

Meie M14 relva ja sellele juurdeostetud sihiku hinnavahe on vast umbes samas skaalas. Aga hea kontrastne pilt ikkagi.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Postitusi: 9095
Liitunud: 14 Aug, 2008 15:40
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Kilo Tango »

Walter2 kirjutas:Kui tahvlis on nurgamõõturi äpp sees, siis pole siin miskit naljakat.
No on ikka naljakas küll, sest see nurgamõõturi andur seal iPadi sees on üsna ebatäpne nagu kõik tillukesed ja odavad MEMS sensorid. Asja ajab ära aga täpsusest ei saa juttugi olla. Parem muidugi kui silmaga sihitamine nagu Gaza raketilaskjatel.
alax
Liige
Postitusi: 1503
Liitunud: 07 Dets, 2005 15:53
Asukoht: Lõuna-Eesti
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas alax »

Pärit HAM foorumist, tragi-komöödiline lugu
Kuulsin Sankt-Peterburi raadioamatöörilt hiljuti ühe huvitava loo. Leningradi oblastis istus mees süütuna tapmise eest kellast kellani talle määratud 13 aastat ära. Kui ükskord vabadusse pääses kohtas aga juhuslikult sama meest, kelle "tapmise" pärast ta omal ajal puuri pisteti.

Ja mis nüüd selgus. "Tapetul" oli oma naisukesest ühel hetkel kõrini saanud ja otsustanud, viimasele sõnagi jätmata, laia ilma uut õnne otsima minna. Kui naine koos lastega juba mitmendat päeva meest asjata koju oli oodanud pöördus ta lõpuks miilitsasse. Mõne kuu pärast leiti tühermaalt üks roiskunud inimkorjus millisel kolbas kuuliauk. Suurema tseremooniata langetas miilits otsuse, et korjus kuulubki mehele, kelle kaduma jäämisest too naine oli teatanud. DNA asjandus oli tollal ju veel alles lapsekingades. Jäänud oli leida veel mõrvar. Naine kahtlustas toimunus ühte mehe sõpra, kellel tema mehega mingitel äriteemadel just enne kaduma jäämist suur riid puhkenud. Kahtlusalune nabitigi kinni, mingid asitõendid rääkisid ka tema kahjuks ja kohus siis talle ära väänaski.

Ja juhtuski nüüd nii, et kui parajasti endine vang oma kodulinna naases, otsustas sinna laiast ilmast tagasi saabuda ka "tapetu". Maailm öeldakse olevat väike - mõlema mehe teed ristusid ühes õllekas. "Tapetu" tundis oma noorpõlve sõbra kohe ära. Et viimane vahepealse aja vanglamüüride vahel veetnud, rääkimata veel sellest mille pärast, oli "tapetule" veel teadmata. Küll aga pidi hauast tõusnuga kohtumisest infarkti saama äsjane vang. Kui viimane nüüd oma sõbralt kogu tõe teada oli saanud, läks tal vihast silme ees nii mustaks, et kägistas samas kohapeal, rahva silme all, "tapetu" juba tõepoolest surnuks.

Neevalinna prokurörid ei suuda nüüd aga kuidagi otsusele jõuda, mida endise vangiga nüüd ette võtta. Seadus ütleb ju selgelt, et ühe ja sama kuriteo eest ei saa kahte korda karistada. Kui juba mees niigi sama isiku tapmise eest on karistuse ära kandnud, siis ei saa ju teda kuidagi sama teo eest taas istuma panna....
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Walter2
Liige
Postitusi: 3979
Liitunud: 27 Okt, 2012 22:11
Asukoht: Phuket
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Walter2 »

alax kirjutas: Neevalinna prokurörid ei suuda nüüd aga kuidagi otsusele jõuda, mida endise vangiga nüüd ette võtta. Seadus ütleb ju selgelt, et ühe ja sama kuriteo eest ei saa kahte korda karistada. Kui juba mees niigi sama isiku tapmise eest on karistuse ära kandnud, siis ei saa ju teda kuidagi sama teo eest taas istuma panna....
Vana hea vene kombe kohaselt: andke vaid inimene, küll talle paragrahv leitakse. Näiteks avaliku korra süstemaatiline raske rikkumine.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kasutaja avatar
isakene
Liige
Postitusi: 1056
Liitunud: 29 Jaan, 2009 1:04
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas isakene »

Sarnane lugu on kirjas ka Mihhail Velleri "Nevski Prospekti legendides" :)
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Postitusi: 898
Liitunud: 02 Mai, 2008 14:56
Asukoht: Teises kohas
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

selline lugu siis... -teises pooles läheb ikka eriti ulmeks ära :wall: :wall:
elizabet logina (05.12.2013 12:00 )

olen selle meha abikaasa esimeseks tahan koigile ragida et prokuroor kohtusel nahalselt valetas ja kuidas se inimene kes karistab teised inimesed vale utluse parast kas se juridiline isik tohib uldse valetada?kes teab minu meest parem kas mina voi prokuror se on selline kusimus koigile?minu meeas ei pannud polema mittem midagi ja se on puhas tode ja minu kaes on koik vajalikud toestusid ja faktid peale vell need mida mina ragisin intervjus reporterile sest reporter vottis minult intervju aga koike seda mida mina ragisin intervjus oli l6igatud ja efirisse pannud ainult se info mis neile oli kasuks ja mis pakkub sensatsiooni ,mina ragisin ja ragin koike pealt seda et me ei olnud abikaasaga tullis ja minu mees elasa viimase 2 kuud allan ilissoni fermeri juures kus ta tennis raha seeleks et meil oleks voimalik minna oma korterisse teha remonti mis on rapinas sest selles korteris ilma remonti poolnud voimalik elada ja seda voib toestada rapina kriminaal inspektor serje uibo sest ta oli kaenud seal ja oli nainud mis seisundis oli tool ajal korter 14 februaaril tuli minu abikaasa tagasi toolt ja 15 februaaril peasime me minna koos rapinaase ja seel saamal paeval kaisin mina koos mehega migratsioni ametise et taotleda elamis 6iguse ja se oli juba 6htul ja viimase pussiga me ei joudnud soita sest ta laks juba ara ,aga hommikul abikaasa helistas mulle jamina kuulsin et ta ei ole kaine aga meie vahel oli kokkuleppe juba ammu et siis kui mees ei ole kaine ei akka mina temaga suhelda ja uldse mitte selle parast et kardsin teda aga ainult selle parast et mina niimodi tahtsin naidata talle et seda mulle uldse ei meeldi ,ja minu mees ei puttunud mind s6rme otsaga ,sest se oli sugisel siis minu abikaasa tootas ehitus firmas aga teda seal peteti ja palka ei maksnud selle parast tema laks sealt minema olin 6htul oma ema juures ja laksin emaga tulli sest ema akkas ragida minu mehest pahad s6nad seda et tall jalle ei ole tood aga uuri peab maksta ja selle parast laksin mina emaga tulli ja tool ool mina olin oma uhte tuttava vanaisa juures ja terve oo join alkogoli ja hommikul laksin ema juurde sest oli mull vaja valja puhkada sest se 6nnetus juhtus minuga 15 septembril aga minul tool ajal oli tingimuse karistus ja 16 semptembril peasin mina minna tuvastamiseks oma kriminaal inspektori juurde se on koik fikseritud kriminaal inspektori juures millal mina peasin tema juurde ilmuma ja selle parast peasin helistada inspektorile ja ragida et tulla ei saa aga ragida talle et kukkusin treppist kaine peaga mina ei saanud sest minu inspektor ial ei akkanud uskuma mulle seda et mina kukkusin treppist kaine peaga ja murdsin nina ,ja siis ta kindlasti alkometriga akkas minult alkogoli veeres motta ,sest minu inspektor paluju korda raginud mulle et ta annab mulle andeks uks koik mida mina ei teeks ,aga kui tema ainult saab teada et mina kasutasin alkogoli siis kohe ta saadab mind harku vanglasse ja selle parast parast koike seda mis minuga juhtus olin mina suures sokkis ja pisaratega helistasin mina abikaasale ja palusin aidata mind ja votta suu oma peale ,ja tema lohutas mind ,palus mind rahuneda ja lubas votta suu enda nime peale mida tema tegi ja mina ragin ainult seda et mina ni kovasti armastan oma meest et kui temaga kas midagi juhtub siis mina 100 protsendi kohe suuren sest mull ilma temata poole motted elada sest tema on k6ige kallim ja koige tahtsam inimene minu elus
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist