Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige
Postitusi: 10495
Liitunud: 16 Okt, 2005 18:42
Asukoht: Siilis

Re: Nali

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Pidi olema minevaim kaubaartikkel praegu Kiievi lahvkades 8)
Manused
3501921t81hf4e9.jpg
3501921t81hf4e9.jpg (32.06 KiB) Vaadatud 7455 korda
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Postitusi: 3971
Liitunud: 26 Jaan, 2014 9:00
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas PaganHorde »

Juhuslikult netis surfates sattusin sellele http://news.err.ee/v/politics/ef1b2ce1- ... 5253713377

Ei tea kas on olnud siin või mitte. Igatahes kommentaare vaadates siis mõned lambad on veel uskuma ka jäänud.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Postitusi: 5209
Liitunud: 09 Jaan, 2007 0:05
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Manurhin »

Pilt
Eestikeelseks tõlkeks sobib suurepäraselt surematu tsitaat äsjalahkunud rahandusministrilt: ole vait ja ära kaaguta!
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

Kuna kõik siinsed ei oma lõustaraamatu kontot ja ka samasse klubisse minuga ei kuulu, siis kirjeldan siin kah ühte seiklust (sest kõigile tuttavatele ükshaaval seletades kulub keel ja näpud takkapihta ära :P)

Nagu anekdoodid tekivad elust enesest, nii ka lihtsalt naljalood. Selline lugu juhtus minuga laupäeva hommikul kell pool 9 Pärnus.

Ootan foori all krokodill Genaga parempööret kesklinna poole (kes veel ei tea, siis Gena on tumeroheline Mitsubishi Galant ja hüüdnime saanud tänu värvile). Suund sisse lülitatud ja muud jutud, kõik nii nagu peab. Roheline süttib, teen oma pöörde ja liigun silla poole, vastutulevate autode hulgas on politseiauto, liigub suunaga Tallinna poole keskmises reas. Peeglist näen, kuidas see keerab ilma suunda näitamata vasakusse ritta, lööb suuna sisse ja teeb tagasipöörde. No selge, hommik algab diskoga, nuputan, et mis puhul? Liigun rahulikult oma valitud reas, foor läheb punaseks. Peatun ja minu taga peatub politseiauto. Ok. peale rohelist algab värvimuusika, jah nii ongi, lükkan parema suuna sisse ja nihverdan ennast üle esimese rea tänava äärde. Mootor seisma, ohukad peale ja aken alla. Lähenevad vormis nais- ja meespolitseinik. Naisterahvas küsib autodokumente ja juhiluba, ulatan ID- kaardi.

Kas tehnilist passi pole kaasas?

Aga ei pea ju olema, auto on minu nimel.

MINA küsisin teie käest, et kas teil on see kaasas!

Mõtlen, ohh krt, nüüd küsib abielutunnistust kah, mis sest et seda kaasas kandma ei pea.

Vabandust, mul tõesti pole kaasas dokumente, mida kaasas olema ei pea (ise mõtlen, et mida krdit te ligi 4 minutit Gena kannika taga passisite, ei suutnud selle ajaga numbrit arvutisse sisestada või?).

Naisterahvas läheb minu idikaga autosse, meesterahvas tuleb karbikesega, mille otsas lehter ja palub sinna puhuda. Annan endast parima, käib piiks ja meesterahvas kommenteerib, et sellega on korras. Läheneb ka naisterahvas uuesti ja tagastab ID- kaardi.

Küsin, miks mind peatati?

Noh, see on rutiinne kontroll liiklusohutuse tagamiseks, laupäeva hommik ikkagi jne.

No näed, mõtlen. Hommikul kuuest saadik jalgel, aga ilma diskota poleks teadnudki, et laupäeva hommik on. Nojahh, laupäeva hommik kella poole üheksa ajal on ju piisav põhjus peatamiseks (eriti veel tagasipöörde tegemiseks, et pea kilomeeter hiljem mind kinni pidada). Krt. millega ma ikkagi hambu jäin? Auto on sile, tuled-viled töötavad, ülevaatus äsja läbitud, tuuningut pole, tulesid kasutasin eeskirjade kohaselt, politseiga samas suunas sõitis kah autosid.

Küsin, et mille ohtlikuga see nähtamatu perevagun (kusjuures ongi nähtamatu, enamik tuttavaid teavad) siis ebatervet huvi äratas (niimoodi poleks pidanud küsima :lol: ).

Oh, sa sinine sitikas, naisterahval hakkasid näovärvid vahelduma nagu kaleidoskoobis, saatjaks järjest valjenev aurukatla susin (mõte käis peast läbi, et kas kaitseventiil on kusagil või lööb kaane pealt?).

Siis tuli läbi hammaste:" head päeva"

Sama teilegi. (miks mitte soovida head päeva, kui minu oma nii kenasti aidati alustada).

Nii ma ei saanudki teada, miks ma s.tamagnet olen. Kui Monika seda kuulis, siis ütles, et mul on habe ajamata. Aga silmad ju paistavad veel karvade seest välja? :dont_know: :twisted:

PS. sellest on nüüd rohkem kui nädalake möödas, Gena on endiselt nähtamatu (politseil on vist mingid ispetsiaal-nahhaalprillid), sest mõned tunnid tagasi sõideti Genal jälle koon viltu, no on nähtamatu noh, sutsu üle kuu saigi sile olla :twisted: :twisted: :twisted:.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Postitusi: 3173
Liitunud: 08 Okt, 2004 16:59
Asukoht: Viljandi
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Troll »

Mnjah, on see nüüd nali või õudukas? Lenin, Darth Vader või Alien?

Pilt
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Postitusi: 15563
Liitunud: 12 Dets, 2006 21:43
Asukoht: retired
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Fucs »

jackpuuk kirjutas:Kuna kõik siinsed ei oma lõustaraamatu kontot ja ka samasse klubisse minuga ei kuulu, siis kirjeldan siin kah ühte seiklust (sest kõigile tuttavatele ükshaaval seletades kulub keel ja näpud takkapihta ära :P)

Nagu anekdoodid tekivad elust enesest, nii ka lihtsalt naljalood. Selline lugu juhtus minuga laupäeva hommikul kell pool 9 Pärnus....
Sügis. Väljas hall ja vihmane. Kojamehed lahmivad edasi-tagasi. Kell on umbes pool kuus õhtul ja väljas juba parajalt hämar. Olgu ka öeldud, et ühtegi rikkumist n.ö. "all" ei ole.
Ma siis üks hetk sõidan 50km/h sirgelt mööda linna tänavat ja vastu tuleb politsei masin. Näen peeglist, et keerab kohe ümber ja mulle sappa. Sõidab niiviisi oma 5 minutit minu taga ja paneb siis oma värvimuusika katusel tööle. Jään seisma. Juurde astub politseinik see ja teine. Küsib dokumente. Annan. Käib oma autos ära, tuleb tagasi. Laseb torusse puhkuda. Puhun. Teeb aeglase ringi ümber minu masina, seisatades pikemalt auto taga ja peatub siis uuesti lahtise juhiukse akna all. Seisab, krabistab minu dokumente (kindlustus ja tehpass). Ma küsin, et kas midagi on valesti? Areneb järgmine dialoog:
Kodanik politseinik: "Te olete kuidagi väsinud näoga"
- "Väsinud? No ma tulen ujulast. Võibolla näen tõesti veidi väsinud välja"
- "Olete midagi tarbinud ?"
- "Mismõttes "midagi"?"
- "Narkootilisi aineid, kangeid rahusteid või muud sellist?"
- "Ei ole."
- "Väsinuna ei tohiks rooli istuda"
- "No ma pole ju nii väsinud? Käin regulaarselt ujulas ja sõidan alati sellisena sealt tagasi. Pole siiani mingeid probleeme sellega olnud. Ei ühtegi avariid ega rikkumist."
- "Kaugele te sõidate?"
- "Noh veel oma 1km sellel ja tollel aadressil"
- "Hea küll. Head päeva."

:?:

Sõidan ja mõtlen - krt pidi see ikka röntgenpilk kodanikul politseil olema, mis 50km/h vastu sõitvas autos läbi vihma, töötavate kojameeste ja tuuleklaasi, sügisõhtu hämaruses ära nägi, et minul on ees "väsinud nägu"
:lol:
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

Fucs, me peame õnnelikud olema, et meie politsei nii võimast kaadrit omab. Milline kokkuhoid tehnilise varustuse soetamise pealt! :D
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Postitusi: 674
Liitunud: 08 Veebr, 2008 13:36
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Basilio »

Oli kunagi üks kolleeg, kellega käisime öösiti objekti valvamas. Temal võttis hommikuks silmad punaseks. Tüüp sai kogu aeg koju sõites puhuda. :) Korra iriseti ka, et teil on silmad punased, kahtlane! Vabandus oli lihtne: "Keevitasin!" Seepeale lasti minema.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
EOD
Liige
Postitusi: 4694
Liitunud: 12 Jaan, 2006 15:57
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas EOD »

Basilio kirjutas:Oli kunagi üks kolleeg, kellega käisime öösiti objekti valvamas. Temal võttis hommikuks silmad punaseks. Tüüp sai kogu aeg koju sõites puhuda. :) Korra iriseti ka, et teil on silmad punased, kahtlane! Vabandus oli lihtne: "Keevitasin!" Seepeale lasti minema.
Sama lugu oli omal ajal teeninduskombinaadi traktoristil, kes osutas küttepuude saagimise teenust. Puidutolmust olid tal pidevalt silmad punased ja paar korda veeti isegi ekspertiisi, kuigi kohapeal indikaatortoruga joovet ei tuvastatud. Aga puhuda sai absoluutselt igal kinnipidamisel. :(
vanahalb
Liige
Postitusi: 2635
Liitunud: 21 Juun, 2009 18:48
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas vanahalb »

jackpuuk kirjutas: Suund sisse lülitatud ja muud jutud, kõik nii nagu peab.
Härrased, te vist pole kursis politseinikele õpetatava psühholoogiaga.
Nahh sul oli vaja suunda näidata? Või Fucs, miks sa sõidad sirgelt 50 km/t? Siis tekivadki sellised dialoogid, et:
-Juhiluba, palun!
-Palun, olge lahke!
-Sõiduki dokumendid!
-Kohe saab! Ülevaatus on äsja tehtud!
Siis lastakse torusse puhuda, longitakse äraseletatud näoga paar ringi ümber auto ja küsitakse lõpuks, et kuhu me siis niimoodi vaikselt, varga kombel libiseme?

Liiga korralik olemine annab alati põhjuse kahtlustuseks. Kui näidata suunda paari vilksatusega, sõita 58-ga, vaatab politsei kohe, et sel mehel pole karta midagi.
Samuti loetakse äärmiselt ebasündsaks seda kui lased politseil ennast 4 kilomeetrit taga ajada. Kui mina olen tähele pannud, et vastutulnud politseiauto hakkab huvi tundma, olen kohe teeserva tõmmanud ja ohutuled peale pannud. Mõnikord tuleb päris pikalt oodata, sest minu taga tuleb veel autosid, vahel on tee kitsas ja tuleb tagurdamisega ringi pöörata. Ega neilgi kerge pole. Seevastu on vähemalt kahel korral ilmne kiiruseületamine piirdunud südamest tulnud vihapurskega: "Sind on vist miljon korda ühe-sama asja eest kinni peetud! Sihukesed tuleks istuma panna! Kao siit kus krt!"
Neid sõnu pole vaja lasta omale mitu korda öelda.
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

Kamraad Vanapaha, mul abikaasa on seda korduvalt öelnud, et kaugelt tunneb ära kui mina tulen. Ei sõida sirgelt, vaid laveerin trstand aukude, kaevukaante jne. autolõhkujate vahel. Ju ma olen siis joobes või laksu all!
sitt päev, kellele kurdad
Roamless
Liige
Postitusi: 3809
Liitunud: 22 Okt, 2005 20:57
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Roamless »

To jackpuuk. Jutust ei selgus su vanus, kuid tihti just selline vanem näiteks tolmune ja silmatorkamatu auto ala habetunud keskealine (või noor) juht sees laupäeva hommikul, on mõjuv põhjus jääknähtudeks või isegi joobeks (eriti, kui aknad udused juhtusid olema). Harrastavad ju meie kalevipojad ja muud sinikraed suuri joomarallisid just palgapäevade või kasvõi nädalavahetuste aegu ning hiljem minnakse autoga lisa hankima või lihtsalt linnapeale lajama. Ju profileeris üliagar naispolitseinik ka sinu mõneks selliseks. Ise sai kunagi oldud 3-se Bemmi roolis, mille omanik ma ei olnud. Läks kogemata 3 kilomeetrit üle ja kohe tuldi tulede särades järgi. Ja järjekordselt oli tegu innuka naispolitseinikuga, kes küsis töökohta ja saades teada, et töökoht on olemas, ei jätnud kommenteerimata, et sellisel isegi töökoht olemas. Kui keskealine meespolitseinik pakkus välja, et laseks mu minema suulise hoiatusega, siis naispolitseinik oli konkreetne. Me sõitsime ju talle järgi, tee ära see 20 eurine trahv.
Unforeseen consequences
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Postitusi: 1897
Liitunud: 17 Aug, 2014 15:32
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas loomake »

PaganHorde kirjutas:Seoses selle käimasoleva allvee laeva saagaga. Keski postitas vana nalja uues versioonis pm
kõlu7 tundi tagasi

Kolm Vene õhujõudude vormis meest seisavad paradiisi värava taga. Tuleb Peetrus.

"Me oleme Vene piloodid, tsehtsheenid tulistasid meie lennuki alla," teatavad mehed.

"Kohe kontrollime," ütleb Peetrus ja lahkub. Varsti tuleb ta tagasi ja põrutab:

"Kaduge siit, isehakanud! Vene armee teateil pole mingeid kaotusi olnud!"

Oi vana halb mis järjekord seal praegu seoses "Ukrainas mitte olemisega on" :twisted:
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

Roamless kirjutas:To jackpuuk. Jutust ei selgus su vanus, kuid tihti just selline vanem näiteks tolmune ja silmatorkamatu auto ala habetunud keskealine (või noor) juht sees laupäeva hommikul, on mõjuv põhjus jääknähtudeks või isegi joobeks (eriti, kui aknad udused juhtusid olema). Harrastavad ju meie kalevipojad ja muud sinikraed suuri joomarallisid just palgapäevade või kasvõi nädalavahetuste aegu ning hiljem minnakse autoga lisa hankima või lihtsalt linnapeale lajama. Ju profileeris üliagar naispolitseinik ka sinu mõneks selliseks. Ise sai kunagi oldud 3-se Bemmi roolis, mille omanik ma ei olnud. Läks kogemata 3 kilomeetrit üle ja kohe tuldi tulede särades järgi. Ja järjekordselt oli tegu innuka naispolitseinikuga, kes küsis töökohta ja saades teada, et töökoht on olemas, ei jätnud kommenteerimata, et sellisel isegi töökoht olemas. Kui keskealine meespolitseinik pakkus välja, et laseks mu minema suulise hoiatusega, siis naispolitseinik oli konkreetne. Me sõitsime ju talle järgi, tee ära see 20 eurine trahv.
Vanuseks on aus 44 ja auto polnud tolmune ega midagi, vaid just värskenduskuuri saanud (suhteliselt suures osas ka värske värvi näol) :wink:.
Ja nagu kirjutatud, siis sõitis politseiga samas suunas kah autosid, mingil põhjusel aga haagiti mulle sappa. Sarkastiliseks muutusin hetkest, kui minu käest küsiti 2 korda dokumenti, mida kaasas olema ei pea. Peale seda tekib õigustatud küsimus, et kelle puhul on põhjust joovet kahtlustada :twisted:.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
sinivarrukas
Liige
Postitusi: 193
Liitunud: 10 Mär, 2010 15:01
Asukoht: Eesti
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas sinivarrukas »

No ma ei tea millest siin pasundada ja halada... No peeti kinni, no küsiti dokumente, mis siis? Olgugi, et paljusi dokumente enam kaasas ei pea kandma, on enamusel inimestel ikkagi kogu kupatus kaasas, minul kaasa arvatud. Harjumuse asi vist. Teine põhjust selles, et teiste ja enese aega raisata ning oodata kuna kompuutrist andmeid kontrollitakse, milleks...? Eks nad sellele loodavadki. Naljakas on hoopis see, et 44 aastasena hädaldad nagu 16 aastane... Või, et auto oli veel värskelt värvitud :lol: ...? Mis siis saab kui sõtta vaja minna on ja mõni sulle veel käske ja korraldusi hakkab jagama?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 51 külalist