CZ 75 Shadow vs Tactical

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
SigaElmar
Liige
Postitusi: 60
Liitunud: 31 Mai, 2012 23:18
Kontakt:

CZ 75 Shadow vs Tactical

Postitus Postitas SigaElmar »

Väga mugav relv on. Küsiks et seda 75 seeriat on kõikvõimalikes versioonides, mis on ühe või teise eelised. Shadow on kaitseriiviga, Tactical mahavinnastusega, oskab keegi muljetada mis võiks etem olla. Mingit sporti harrastada ei kavatse, lihtsalt lasketiirus harjutada väheke. Valikus siis Shadow, Tactical ja kõige odavam veel lihtsalt SP-01, raam peaks neile kõigil sama olema s.t. et kätte peaksid üsna ühte moodi istuma. Ons kellegil CZ-ga suurem kogemus, väga levinud asi teine.
Tschy
Liige
Postitusi: 116
Liitunud: 29 Dets, 2012 17:09
Kontakt:

Re: CZ 75 Shadow vs Tactical

Postitus Postitas Tschy »

Tegu on mugava ja hea relvaga. Mina isiklikult valiks Shadow juba puhtalt sihikute pärast.

(Kui niisama märki prõmmida on soov, siis miks mitte näiteks odavam CZ 75 B?)
Medusa
Liige
Postitusi: 860
Liitunud: 21 Jaan, 2005 10:04
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: CZ 75 Shadow vs Tactical

Postitus Postitas Medusa »

Mahavinnastus vs kaitseriiv. Endal on tavaline 75B, kaitseriiviga. Ise kasutan seda harva, sest haamer on kas maas, või kui on vinnas ja ei lase, siis on näpp päästikult ning relv ohutus suunas, või sihtmärgil. Ise hindaksin mahavinnastajat natuke rohkem, sest praegu tuleb haamrit pöidla, või kahe sõrmega koos päästikulevajutamisega alla lasta, ning minu jaoks on see kahekäetegevus (ohutuse jaoks, eriti stressiolukorras). Näiteks selline olukord, et karabiinil saab salv tühjaks, või on vaja püstolit käsitseda, siis püstolit paneksin kabuuri siiski mahavinnastatud seisus, mitte vinnas ja kaitseriivis (harjumuse asi), ning stressis ei tahaks seda kõike praegu ühe käega teha, kuid heameelega teeks. Tiirus rahulikult lastes pole probleemi, kuid taktikalises olukorras ühelt relvalt teisele minnes..

Aga need Tacticalid ja Shadow'd lähevad järjest raskemaks, kuigi on head relvad. Ise soovitaks veel käes katsuda ja hoida ka P-07 ning P-09 mudeleid. Või tõesti, niisama tiirus laskmiseks kas tavaline 75, või 75 SA
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist