Mulle mõned aastad tagasi meeldis ka see rahvasoomuki idee, kuid veidi loogikat ja targemate inimestega suhtlemise järel ei näe ma sellel ideed enam. Võtame natuke põhjalikumalt ette, palju see asi võib maksma minna.
Projekteerimine
1. Projekteerimine
2. Katsemudeli ( pigem katsemudelite ) ehitamine
3. Katsetamine ja vigade parandamine
4. Optimeerimine masstootmiseks
See võtab aega 3 – 4 aastat vähemalt.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Me ehitame tööstusroboteid ainueksemplaris, vastavalt kliendi vajadustele. Projekteerimisele kulub max nädal, sest rohkem ei ole aega. Katsetamiseks läheb veel ehk nädal reeglina ja kuna meil puudub bürokraatiaosakond, siis käivad asjad kiiresti. Suurim ajakulu on pigem idee kui sellise formuleerimine kliendi vajadustega sobitudes. Ja klient reeglina ei tea väga täpselt, mida vajab.

Mingi panzerwagen on kukesupp selle kõrval. Pigem pakuks masinprojekteerijatele pisut pinget teraslehe optimaalne kasutus.
Et ei tekiks jäätmeid ja oleks vähe laserlõigatavaid meetreid .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma soovin siinkohal tänada herr Trummi, kes on eelnevalt kõvasti ponnistanud, et teatud müüte murda.
Tänud Lemetile kah !
Muuseas on endine ekskavaatoritehas, ehk siis Ferreks vist kah pankrotis. Päris hea metallpõrand rakistuseks.