BREXIT

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
vipu
Liige
Postitusi: 208
Liitunud: 03 Apr, 2006 1:43

Re: BREXIT

Postitus Postitas vipu »

Trigger: Tõlgenda nüüd ise kõige pealt need "euroopalikud väärtused" või mida sa nende all üldse silmas pead. Jeerum see teema on nii värske ja juba ootad mingeid uhkeid ettekandeid meie valitsuselt? Las nüüd asi veidi settib, britid juba koguvad hääli uue referendumi tegemiseks ja kordan veelkord - nad pole kuhugi lahkunud. Ja ma olen ise veendunud, et britid ei lahku EL. Kõik see mis juhtunud on, on neile suureks šokiks ja arvatavasti ka neile kes pooldasid lahkumist.

Aga loeks huviga neid väärtushinnanguid mida meie peavoolumeedia väldib.
madiss
Liige
Postitusi: 409
Liitunud: 20 Nov, 2015 23:40

Re: BREXIT

Postitus Postitas madiss »

Trigger kirjutas: Junkeri komisjon ja euroideoloogid on viinud inglased lihtsalt viimase piirini.
Trigger kirjutas: Sigadusi korraldas viimased aastad Juncker ja Co ning Euroopa Liit. Meenutage, missuguseid sigadusi korraldas Junkeri komisjon viimastel aastatel?
Trigger kirjutas: Just Juncker on Euroopa liidu lagundaja ja lääne lõhestaja.
Huvitav oleks teada, milles see Junckeri süü siis Triggeri arvates konkreetselt seisneb?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36579
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Kriku »

Trigger kirjutas:Esitan samm sammult faktid, millele põhinevad mu arvamused.
Poole lehekülje pikkuses postituses ei esitanud ksf Trigger mitte ühtegi fakti :D
Kurjam
Liige
Postitusi: 1565
Liitunud: 10 Dets, 2007 22:35
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Kurjam »

See milline nutt ja hala on siin Brexiti ümber lahti läinud näitab ära milline šokk on kõiki europarasiite tabanud. Ainsad kes Brexitist kaotavad ongi kõikvõimalikud euroametnikud
(alles eile esines meedias mingi alles mähkmetest pääsenud "euroasjade direktor"), projektikirjutajad, MTÜ-tajad ja muud ahjualused muidusöödikud. Oma rahva huvid on vahetatud isikliku mõnusa elu vastu. Veidi teemakohast lugemist http://www.disneylandparis.com//brexit-ja-majaneegr ... oliitikas/
See mida meile EU-st kaele määritakse on üks-ühele sotsialistlik plaanimajandus. Millega eelmine katse lõppes seda me teame.

Kurjamile hoiatus lahmimise ja isiklike solvanguteni laskumise eest! Postitust muudetud.

Troll
kana tagumik
Liige
Postitusi: 1870
Liitunud: 13 Mai, 2009 19:12

Re: BREXIT

Postitus Postitas kana tagumik »

Nö asutajariigid tegid siis avalduse stiilis kõik või mitte midagi - olgu seal brittide juures kohemaid uus peaminister nimetatud ja too isik astugu kiiremas korras siis EL-st minema. Saab olema huvitav jälgida, kuidas Cameron reageerib.
Trigger
Uudistaja
Postitusi: 26
Liitunud: 15 Apr, 2016 16:46

Re: BREXIT

Postitus Postitas Trigger »

kana tagumik kirjutas:Nö asutajariigid tegid siis avalduse stiilis kõik või mitte midagi - olgu seal brittide juures kohemaid uus peaminister nimetatud ja too isik astugu kiiremas korras siis EL-st minema. Saab olema huvitav jälgida, kuidas Cameron reageerib.
Arvatavasti toimuvad kõige olulised sündmused lähitulevikus mitte UK-s, vaid teistes EU liikmesriikides.
Enamus variante on Junckeri komisjonile saatusliku tagajärjega. Vingerdagu nad kuidas tahes.

Nagu kandikul toob Junckeri komisjon meile kätte Euroopa Liidu juhtide tõelised väärtushinnangud. Jääb ainult soovida, et nad jätkaksid samas vaimus oma kompromiteerimist.

Väiklane ja häbiväärne on praegu brittide ähvardamine. Masendav on lugeda kommentaare ja Guy Verhofstadti tweeti, kus tuntakse kahjurõõmu, kui naela kurss langes.
Guy Verhofstadt - tweet.jpg
Guy Verhofstadt - tweet.jpg (60.73 KiB) Vaadatud 2946 korda
Britid on ju aastaid maksnud Euroopa Liidule makse, neil on olnud suur panus Euroopa Liidu arengus. Eriti tülgastav on Junckeri ilkumine. "Sõbralik" Euroopa Liit võiks praegu midagi ette võtta, et britid ei kannaks nii suurt kahju, kuid selle asemel Guy Verhofstadt irvitab. Niipalju siis "vabast ja sõbralikust" võimalusest lahkuda Euroopa liidust. Ja see juhtub praegu UK-ga! Soome exiti üle oleks arvatavasti veel rohkem põlgust ja irvitamist.

Sarnane olukord oleks abielulahutusel, kui peale kauaaegset kooselu üks osapool teatab, et läheme lahku sõpradena. Sellele järgneb juba samal päeval massimeedias teise osapoole ähvardamine, põlgus ja kahjurõõm. Eks "euroopalike väärtuste" kandjad näitavad praegu oma tõelisi väärtushinnanguid.

Kes on tegelikult Juncker? Tema isikut ei maksa ületähtsustada. See veinilembeline ahelsuitsetaja ei ole ise kõik need Euroopa Liidus korda saadetud sigadused ainuisikuliselt välja mõelnud. Juncker on lihtsalt kohatäide, kes on "demokraatlikult valitud kõikide Euroopa valijate poolt" sellese ametisse. Valinud on muidugi valijate esindajad, kuid peamine, et "demokraatlikult".
Juncker sigadusi mõtleb välja ja kavandab suur grupp "andekaid spetsialiste" ja Juncker on eelkõige esinduskuju, maskott, kes käib neid ideid tutvustamas ja kaitsmas.

Junckeri toetusgrupi eesmärk on võimalikult palju kavandatust korda saata, enne kui tuleb võimust loobuda. Olukord on sarnane elukutselise tankisti riskantse rabelemisega. Millalgi ei tea, millal saabub lõpp. Kuid seni veel kui tankis ollakse, seni tuleb võtta viimast, mis võimalik.

Praegu ei kavatse keegi pidurit panna. Massimigratsioon jätkub täie hooga. Võib-olla peab Juncker kunagi võimust loobuma ja asendatakse kellegi teise samaväärsega. Pannakse medal rinda ja saadetakse koju puhkama. Erinevalt tankistist, ei riski Juncker oma tervise ja eluga. Karistamatult võib jätkata sigaduste sooritamist.

Ei ole eriti kursis kuidas ja kas oleks võimalik Junckeri komisjoni tagasi kutsuda ja lõpetada nende kuriteod? Ümberringi tal ju omad joped.

Ei maksa õhku ahmida, et kuidas ma nimetan Junckerit kurjategijaks? Kindlasti on Juncker sooritanud kuritegusid. Kõik on suhteline. Eesti keeles pahatahteline tegu on kuri tegu. Mis on ühele hea, see on tihti teisele halb, ehk kuri tegu. Kindlasti arvavad paljud (sealhulgas ka mina), et mugavusmigrantide probleemiga venitamine eelmisel suvel tekitas suurt rahalist ja moraalset kahju. Junckeri tegevusetus massimigratsiooni peatamisel ja näiteks ka kvootidega ähvardamine oli kuritegu.

Déjà vu tunne. Kõik see on juba olnud. NSV Liidus sooritati samamoodi juhtide poolt karistamatult kuritegusid. Rahvas kiunus, kuid ei saanud tegelikult midagi muuta.
Viimati muutis Trigger, 25 Juun, 2016 18:24, muudetud 2 korda kokku.
Kurjam
Liige
Postitusi: 1565
Liitunud: 10 Dets, 2007 22:35
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Kurjam »

kana tagumik kirjutas:Nö asutajariigid tegid siis avalduse stiilis kõik või mitte midagi - olgu seal brittide juures kohemaid uus peaminister nimetatud ja too isik astugu kiiremas korras siis EL-st minema. Saab olema huvitav jälgida, kuidas Cameron reageerib.
Kangesti tuttav lugu. Aastal 1940 nõudis N-liit samamoodi Eesti valitsuse vahetamist, sekkudes suveräänse riigi siseasjadesse. Ja nüüd väidavad mõned, et EU on midagi muud ja imestavad, et miks see paljudele ei meeldi. Slovakkidele muuseas ka ei meeldi http://uueduudised.ee/slovakkia-rahvusl ... erendumit/
Huvitaval ajal elame.
andrus
Liige
Postitusi: 4353
Liitunud: 02 Juul, 2004 11:39
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas andrus »

Kurjam kirjutas:Kangesti tuttav lugu. Aastal 1940 nõudis N-liit samamoodi Eesti valitsuse vahetamist, sekkudes suveräänse riigi siseasjadesse
Tõesti tuttav lugu - 1940.a. viidi Eestis läbi rahvahääletus, kas astuda NSVL-i. Peale seda teatas peaminister, et ta paneb ameti maha ja NSVL ütles, et uus valitsus võiks kiiremini pukki saada, et liitumiskõnelusi alustada. Kõik oligi täpselt nii ;)
Slovakkidele muuseas ka ei meeldi
Samasugused klounid nagu ühes teises riigis. Said parlamendivalimistel samamoodi 8% hääli ja nüüd räägivad kogu rahva eest.
Kasutajanimi
Liige
Postitusi: 617
Liitunud: 25 Juul, 2007 2:40
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Kasutajanimi »

Kurjam kirjutas: Kangesti tuttav lugu. Aastal 1940 nõudis N-liit samamoodi Eesti valitsuse vahetamist, sekkudes suveräänse riigi siseasjadesse. Ja nüüd väidavad mõned, et EU on midagi muud ja imestavad, et miks see paljudele ei meeldi. Slovakkidele muuseas ka ei meeldi http://uueduudised.ee/slovakkia-rahvusl ... erendumit/
Huvitaval ajal elame.
Jällegi väär võrdlus. N-liit sunniga viis läbi riigipöörde oma relvade toel. Kuid praegu Cameron ise ütles, et astub tagasi - aga nelja kuu pärast. Miks viivitada? Jälle üritab vastutusest kõrvale hiilida.

Sest esiteks panid toorid lauale valimislubadusena (aasta 2013 paiku), et kauplevad EL-ilt mingeid paremaid tingimusi (mis iganes tingimused need siis ka olid, ma ei tea, väga umbmäärane asi. need läbirääkimised lõppesid mitmed kuud tagasi). Vastasel juhul tuleb referendum. Ei tulnud sellest midagi, seega referendum tuli. Ning ta ise tegi kampaaniat lahkumise vastu. Teised ta parteis tegid kampaaniat lahkumise poolt.

Ilmselgelt kavatsevad teiste EL riikide liidrid talle näidata, et kui mängib tulega saab ka kõrvetada. Mis juhtub kui kasutada populismi relvana sisepoliitilistel eesmärkidel.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7206
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Saksamaa,kes on sottide kiire arveteklaarimise poolt tuleb aru saada,tegemist suurima netomaksjaga ja tundub mulle,et ta ka on Briti augu kõige võimalikum täitja.
Kui asi hakkab tõmblema,siis ka EUR-le tuleb selline surve,et võib korraliku raputuse teha rahamaailmas.Seda on ka ütelnud selline kauge mees nagu Jaapani rahandusminister,ka USA Keskpanga juht on toonitanud vajadust asi korralikut ja korrektselt lahendada,hetkel nad teatasid,et BREXE-ti mõjul nad ootavad selle intressitõusuga,et minimaliseerida USA-le võimalikku kahju.
Aga teist,EL vastastest ei saa ma aru,miks te EL käitumist nüüd NSVL tegemisega samastate.Kas te pidasite seda naljaks stiilis,vaat need inglased on tublid ja näitasid aga,kui kohale jõudis,et see kõik maksab ja teised riigid ei taha kaost,siis nagu lapsed jonnima.Tagasi siis tuleb sinna lasteaeda minna,kui veel titade aju ja mõtlemine peas.
Teie käitumine meenutab sellist jonnivat last,kes kommi mangub ja saab selle kätte aga kuuldes,et selle tõttu,et komm täna käes homme enam ei saa,hakkate nutma.Tobe,väga tobe.
Aga selle Šotimaaga on asi tõsine,sealne Šoti esimene minister tegi väga tõsise pressika ja avalduse.Kes tahab,vaadaku BBC pealt järgi.
Ma arvan,et üheks põhjuseks,miks Boris on tõmblema hakanud on Šotimaa.See Nigel,kes regulaarselt ka Moskvas käinud on aga üldse kuskile kadunud.
Paistab,et perspektiiv UK lagunemisest on selline,mis on asjad paanikasse need mehed ajanud.
Ei taha ju kumbki nendest olla ajaloos sellega,et lõid saareriigi lõhki ja Inglismaa on seisus,mil Cromwell hakkas seda laiendama.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 25 Juun, 2016 18:41, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36579
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Kriku »

Trigger kirjutas:Juncker on lihtsalt kohatäide, kes on "demokraatlikult valitud kõikide Euroopa valijate poolt" sellese ametisse. Valinud on muidugi valijate esindajad, kuid peamine, et "demokraatlikult".
Juncker sigadusi mõtleb välja ja kavandab suur grupp "andekaid spetsialiste" ja Juncker on eelkõige esinduskuju, maskott, kes käib neid ideid tutvustamas ja kaitsmas.

Junckeri toetusgrupi eesmärk on võimalikult palju kavandatust korda saata, enne kui tuleb võimust loobuda. Olukord on sarnane elukutselise tankisti riskantse rabelemisega. Millalgi ei tea, millal saabub lõpp. Kuid seni veel kui tankis ollakse, seni tuleb võtta viimast, mis võimalik.

Praegu ei kavatse keegi pidurit panna. Massimigratsioon jätkub täie hooga. Võib-olla peab Juncker kunagi võimust loobuma ja asendatakse kellegi teise samaväärsega. Pannakse medal rinda ja saadetakse koju puhkama. Erinevalt tankistist, ei riski Juncker oma tervise ja eluga. Karistamatult võib jätkata sigaduste sooritamist.

Ei ole eriti kursis kuidas ja kas oleks võimalik Junckeri komisjoni tagasi kutsuda ja lõpetada nende kuriteod?
Muidugi ei ole sa kursis. Kui sa loeksid, mida sinu ksf-id sulle vastavad, oleks sul võimalik end natuke kurssi viia, aga sa ju ei loe. Pead ainult oma propagandistlikku monoloogi.

Põgeniketulva teemas on kenasti välja toodud, kuidas selle tipp on ammu möödas ja praegune sisseränne 2014. aasta tasemel või ainult õige veidi üle, aga seda sa ju ka ei loe.
Viimati muutis Kriku, 25 Juun, 2016 18:36, muudetud 2 korda kokku.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7206
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

PS.Väidetavalt kaotasid maailma rikkurid eile börssidel ainuüksi ühe päevaga 125 miljardit taala,kujutage ette milline press praegu EL asutajariikide juhtidel on,et edasist kaost ära hoida ja reeglid paika panna.See,et Briti juhtkond Borisi näol nüüd maigutab suud ja on näha,et peale suure show,tagavaraplaani tegutsemiseks ,kui nende soov läbi läheb ei ole, on ikka väga tragikoomiline vaadata.
Cameronist rääkimata,aega oli 3 aastat seda teha,mees hakkas tõmblema sügisel ja selle tõttu sai mingi hädapaketi Brüsseliga kokkuleppida ning nagu kaardimängur pani selle letti,aru saamata,et Vene lahke pommitamiskampaania mõjul(mis minu arvates ühe eesmärgina nägi ette masside liikuma ajamise) tuleb väga suur põgenikelaine,mida saab osavalt manipuleerides ära kasutada propagandaks.
Aga keegi siin ütles enne,et ei ole enam riigimehi,täpsustaks-kõik on nagu mängurid,riigimehi ei ole enam juba ammu.
Umbes samas seisus olid britid enne seda kurikuulsat Müncheni pakti,kus ka mingi tola oli brittidel pukis.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 25 Juun, 2016 18:50, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36579
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Kriku »

Trigger kirjutas:Déjà vu tunne. Kõik see on juba olnud. NSV Liidus sooritati samamoodi juhtide poolt karistamatult kuritegusid. Rahvas kiunus, kuid ei saanud tegelikult midagi muuta.
Kurjam kirjutas:Kangesti tuttav lugu. Aastal 1940 nõudis N-liit samamoodi Eesti valitsuse vahetamist, sekkudes suveräänse riigi siseasjadesse. Ja nüüd väidavad mõned, et EU on midagi muud ja imestavad, et miks see paljudele ei meeldi. Slovakkidele muuseas ka ei meeldi http://uueduudised.ee/slovakkia-rahvusl ... erendumit/
Huvitaval ajal elame.
NSVL-i laiendati vallutussõjaga ja hoiti koos massimõrvadega. Ksf-id Trigger ja Kurjam teevad siin NSVL-i ja EL-i võrdsustades kõige ehtsamat nõukogude propagandat.
andrus
Liige
Postitusi: 4353
Liitunud: 02 Juul, 2004 11:39
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas andrus »

NSVL-i laiendati vallutussõjaga ja hoiti koos massimõrvadega. Ksf-id Trigger ja Kurjam teevad siin NSVL-i ja EL-i võrdsustades kõige ehtsamat nõukogude propagandat.
See on jah väga hea näide, miks seda ennast rahvuslasteks nimetavate tegelaste kampa võib pidada tegelikult Kremli käpikuteks.

Läheb näiteks Kurjam Suurbritanniasse seletama, et meil oli kõik aastal 1940 samamoodi nagu teil aastal 2016. Ehk siis umbes sama jutt mida ida poolt on viimased 75 aastat tulnud - rahvamassid tahtsid, vana valitsus astus tagasi ja uus valitsus otsustas NSVL-ga liituda. Kuidas peale seda saab midagi Eesti annekteerimisest rääkida?
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Postitusi: 1098
Liitunud: 05 Nov, 2005 12:59
Kontakt:

Re: BREXIT

Postitus Postitas Seersant Steiner »

,, Kui lahkumisavaldus esitatakse, siis väga palju hakkab sõltuma Berliini ja Pariisi heasoovlikkusest ja pragmaatilisusest. ´´ Berliin ja Pariis i heasoovilikus? Miks peaks nendega arvestama need kaks on kogu selles jamas süüdi, et Britid lahkusid. Britid peaksid keskmist sõrme näitama nendele kahele ja USAga liidu moodustama hoopis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist