Trumm - millega Sa võitled, või mis seisukohtade vastu astud? Ise maalid seinale tondi ja asud sellega võitlusesse. Kes on väitnud, et CV9035
asendab õhutõrjevahendeid või et CV9035 on spetsialiseeritud õhutõrjevahend? Kes on väitnud, et CV9035 suudab hävitada
kõik võimalikud õhusihtmärgid? Mitte keegi. Õigemini, tundub, et Sina ise esitad selle väite ja siis vapralt selle koheselt ka purustad. Jääb üle vaid SInuga nõustuda. Kaitseväe seisukohalt võin öelda, et meie oleme CV9035 võimega hävitada õhusihtmärke väga rahul. Äärmiselt tõhus relv.
Kuid see lõik
Kapten Trumm kirjutas:
Shilkaga hoolimata tema vanusest on alla lastud lennukeid küll, viimati Lahesõjas ja reaktiivlennukeid, küll aga ma olen raskustes meenutamaks, millal või kus seda jalaväelahingumasina tornirelvast viimati tehti? Aitad mu kehva mälu vahest...?
on jällegi puhtal kujul trollimine. Tead ju isegi, et CV9035 on väga moodne relv (relvastuses ca 10 aastat) ning on olnud arenguhüpe võrreldes nii eelmise põlvkondade CV90 masinatega, kui ka kõikide eelnevate lahingumasinatega. Viimase 10 aasta jooksul ei ole NATO (Holland ja Taani) pidanud võitlema konventsionaalses konfliktis, kus oleks olnud tugev õhuvaenlane. Küllap seepärast polegi ühtegi lennuvahendit alla toodud. Ja kui hakata seda body-counti tegema, siis peaks meie kaitsevägi vist kasutusele võtma matšeeted, sest mulle tundub, et nendega on ikka rohkem inimesi teise ilma saadetud, kui tulirelvadega.