Donald Trump tagasi?

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36584
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Kriku »

Madis Reivik kirjutas:See Benfordi teema pakkus teaduslikku huvi. Ja vastupidiselt igasugusele kõhutundele suvaliste numbrite osas tundub et Benfordil on õigus.
Jah, seaduspära kui selline eksisteerib (ja sellele pole minu teada siiamaani rahuldavat selgitust), kuid selle rakendatavus mingile konkreetsele andmehulgale on ise küsimus. Esiteks oleks vaja teada, mis andmehulgast üldse jutt käib - aga ka seda meile ülal paraku ei öelda :dont_know:
nimetu
Liige
Postitusi: 7583
Liitunud: 25 Mär, 2016 21:16
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas nimetu »

Lisaks Georgiale on nüüd Pennsylvania ka Bideni poole kaldunud. Kõik on veel lahtine, kuid paistab, et Bideni võimalused presidendiks saada on järjest tugevamad.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7206
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

mäger kirjutas:Viimane ühe tärmini president oli küll Bush vanem...
Ma mõtlesin selle ühe tärmini Carteri all seda,et see oli viimane,kellel ei olnud eelnevat sidet Valge Majaga.Bush seenior oli ju ikkagi viitsepresident Reigani juures.Seega puhtalt 4 aasta mees ta tipp poliitikas ei olnud.sorry,et ei põhjendanud hästi.off topic.
Ma siin mõtlesin,et miks see stabiilne Geenius nii närvi on läinud.Ok,kaotasin aga mul on ju terve pealekasvav põlvkond peres,kes saaksid ka valimistel tulevikus osaleda.Mina sellises vanuses taktikaliselt tõmbaks tagasi aga teeks,siis tütrest või poegadest samasuguse klanni nagu oli Kennedy-l või kasvõi see sama Bushide suguvõsa,kui juba võimujanune oleks.
Siin peab midagi muud olema.
Ja ma kahtlustan kahte asja,raha või ikkagi see Russian connection,panustan esimesele asjale,tundub,et võlakoorem ja see kahtlane side perekonnal läbi väimeespoisi Kushneri rahapesukahtluse on asjad,mis on hakanud laineid Geeniusel üle pea kokku lõõma.
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3344
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Madis Reivik »

Ja veel täiendusi Benfordile.
See on tingitud KORRUTAMISTEHTEST. Kui vaadata korrutustabelit (1..9 ja 1..9) siis seal on Benford väga hästi näha.
Ehk siis kui analüütikas on korrutamistehted, tuleb kohe Benford kollitama.
Aga reaalselt on häälte arv JUHUSLIK
Tegin lihtsama tabeli, kus häälte arv on juhuslik ning variatsiooniga siia-sinna ühe-teise kasuks.
Üllatus üllatus, ei mingit Benfordi enam

Seega DEBUNKED.
Manused
debunked.rar
(154.32 KiB) Allalaaditud 67 korda
AMvA
Liige
Postitusi: 3543
Liitunud: 09 Dets, 2018 20:26
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas AMvA »

alari kirjutas:Ma ei saa aru, kuidas block-chaini kasutades teada saadakse, kuhu mingi paber saadetakse. Block chain on arvutimaailma termin, paberit saates mingid bitid kuskile ei liigu paberi pealt.
Mul on kohe vastu üks vandenõuteooria välja pakkuda :) - Trump laskis ainult osadele sedelitele trükkida need mustrid, et siis hiljem saaks väita, et väga paljud sedeleid on võltsitud..
Keeruliste väljendite kasutamine peaks lisama postitaja posti usaldusväärsust. Mul oleks see küll kurvalt lõppenud sest oleksin endale kohvi kurku tõmmanud naerma puhkedes.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19534
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas ruger »

Bideni kodu kohale loodi lennukeelutsoon, mis märgib riigi presidendi julgeolekunõuete kehtestamist piirkonnale.
”A new restricted "national defense airspace" has been put in place over presidential candidate Joe Biden's home”
https://twitter.com/balticjam/status/13 ... 0305846278
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
alari
Liige
Postitusi: 1614
Liitunud: 06 Juul, 2005 15:48
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas alari »

Vaatasin üle veelkord selle video, kus Steve Pieczenik Alex Jonesi kanali Infowars saates rääkis blockchainidest. Ta rääkis, et need sedelid on markeeritud QFS blockchain krüpteerimise koodiga. QFS tähendab Quantum Financial System, mis on kvantarvutitel põhinev finantssüsteem, mida pole olemas, nii et igasugu kõlavad sõnad on lihtsalt ritta pandud.
Lisaks mainib ta, et sedelid markeeriti 48 tundi enne, ehk siis 2. novembril - selleks ajaks olid ilmselt kõik sedelid postiga inimestele saadetud või valimisjaoskondades, hea fantaasia on vanamehel.
John
Liige
Postitusi: 506
Liitunud: 17 Juun, 2006 19:57
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas John »

Kõikidest nendest banaani osariikidest on kõige hämmastavam PA. Juba valimispäeval kommenteerisin siin, et eeslid üritavad kaaperdada hääletust. Selguse huvides ma mõtlesin just PA-d kuna analüütikud keda jälgisin pidasid seda kulminatsioon osariigiks. Ehk et kuna oli arvata, et võimalus on 50/50 siis sahkerdavad vaikselt PA-s, et vaekauss enda poole pöörata. Nii kui aga valimispäev algas hakkasid kohe jamad pihta eesotsas Attorney General Josh Shapiroga kes peaks nagu vastutama hääletuse läbi viimise eest:

https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ction.html

"Kui kõik hääled on loetud siis Trump kaotab!" :roll:

Twitter kustutab/märgistab/tsenseerib postitusi sama kiirelt kui need tekivad kuid mõned asjad mida kasutajad jagasid omavahel:

a) Vabariiklaste rajoonides hoiti valimisjaoskondi kinni kuniks inimestel kannatus otsa sai ja tööle läksid
b) Vabariiklastest vaatlejat ei lastud jaoskonda sisse: YT isegi video veel alles https://www.youtube.com/watch?v=-X-tiUi5wKo
c) Tund enne jaoskonna avamist teatati, et see on üle viidud hoopis teise asukohta ning et kõik peavad sinna minema (arva ära mis partei piirkonnas)
d) Ilma eri märgistusteta autod tulevad jaoskondade juurde kus tõstetakse kaste maha ning laaditakse peale
e) Hääletusmasinad lähevad järjest katki ning teatakse, et sorry, enne päeva lõppu uusi ei saa
f) PA osariigi valitsus teatab, et kui on segadusi või küsimusi oma häälte kinnitamisel siis võtke ühendust: "plakat mis on kohaliku DNC peakorter".

jne jne

Parim osa on muidugi, et valimispäeva õhtuks oli Trumpil pea 700 000+ ülekaal, kokku pea 3,2 miljonit häält. Sel momendil siis väidetavalt 84% häältest loetud. Pea samapalju kui Obamal oli 2008 keda peetakse USA rekord presidendiks. Vähemalt seniks kuni ta tegutsema hakkas.

Selle peale teatas osariigi kuberner Tom Wolf, et istuge rahulikult, meil on veel 1.4 miljonit posthäält lugeda.

https://dailyvoice.com/new-jersey/merce ... en/797249/

Tol korral teleka onud ütlesid, et senini loetud postsedelite järgi kõikus Bideni osakaal 40-60 vahel ning et ülejäänutest postsedelitest Bideni peab Bideni osakaal olema vähemalt 75%, et vahe Trumpiga sulgeda ning ette minna. Kolm korda võite arvata, et mis juhtus.

Trumpi juristide armee, eesotsas Rudy Giulianiga on mobiliseeritud ning said väikse kohtuvõidu kui neile anti kohtu poolt kinnitatud voli siseneda vaatlejatena PA häälte loendamis ning ülelugemis keskustesse:

https://economictimes.indiatimes.com/ne ... 067647.cms

Kohale minnes aga ei keerati uksed lukku ja ei lastud neid siseneda:

https://www.youtube.com/watch?v=Jt0PiV_-aB8

Trumpi meeskond helistas šerifile, et see tuleks ja jõustaks kohtuotsust. Korravalvuri vastus "lol, no". :lol:

Eelmise postituse täienduseks. Florida on olnud peaaegu alati võitja poolel:

https://indianexpress.com/article/resea ... a-6935345/

Kusjuures 1960 aasta (kui FL mööda pani) oli selline olukord, et võitis John Kennedy kõigest 100000 häälega, mis oli äärmiselt tasavägine valimine ning mille ümber keerlevad siiamaani manipuleerimis kahtlused:

https://theconversation.com/a-rigged-vo ... ults-67824

Kui paned siia otsa veel OH mis on teine nn "bellweather" osariik siis koos FL on valimiskaotus pehmelt öeldes ebatõenäoline:

https://en.wikipedia.org/wiki/Bellwether

Ohio – 2 misses (1944, 1960) from 1896 on (93.5%, slightly "too Republican"), perfect since 1964. Currently the longest perfect streak.
Florida – 2 misses (1960, 1992) from 1928 on (91.3%, slightly "too Republican").

Siin valimis kampaania ajal oli Bidenil jälle "Bideni moment". Tol korral muidugi arvati, et tal jooksis juhe jälle kokku kuid praegusel momendil tundub, et tal lihtsalt kukkus korra filter eest:

https://www.youtube.com/watch?v=MA8a2g6tTp0

Vaatab mis sellest märgistatud sedelite saagast saab kuid kui süsteem on ikka nii põhimõtteliselt korrumpeerunud ja pehkinud siis ei imesta, et niipea kui Biden "võidab" siis läheb asi kohe vee alla. GOP juba sai oma võidud kätte tänu Trumpi kihutustööle ja tema liikumise populismi lainele. Praegu on nad vaid nagu kuldid rukkis. Näis kas ja kui jah, siis millal nad talle noa selga löövad.

Ainuüksi FBI istus pea aasta H.Bideni läpaka peal ning hakkas alles oma jalgu siis lohistama kui net kihama läks kui seal nähtavad sookolli elu fragmendid hakkasid netis ringi hõljuma. Mis garanteerib, et DoJ ja DHS ei ole sama kompromiteeritud ning praegu lihtsalt venitavad kummi kuniks tekib ettekääne, et Trump jõuga lahti kangutada?

Ainuke isik, kes sellest midagi selgelt võidab on Bideni poeg Hunter. Too on üldse kivi alla peitu kadunud. Kui issi nii räpaselt Valgesse Majja pistetakse siis ilmselt isegi ei pea sümboolselt tingliku karistust kandma vaid jalutab vaba mehena uusi "äritehinguid" sõlmima ning veel vingemaid kodukino videosid filmima. Reeglid kehtivad ju pööblile, mitte eliidile. :roll:

Aplaus ka Bideni selja taga seisvale Hallile Mehele: see, et nad sahkerdavad, seda oli teada juba siis kui teatati, et kasutame "koroonast hoidumiseks" ümbrikute süsteemi. Kuid et nii jahmatavalt, avalikult ning lausa ülbelt läbinähtavalt, seda vist ei oodanud keegi. Ameeriklased keda olen jälginud väidavad nagu ühest suust, et midagi sellist ei ole nähtud "gilded age"-st saati. St 19 saj periood mil tööstusrevolutsiooni kiiluvees tekkis terve väike trobikond tööstus-, raudtee- ning nafta suur magnaate kes siis võimu- ning rahajoovastuses hakkasid jumalaid mängima riigis. Tänapäeva analoogiks on siis ilmselgelt meie kallid suured ränioru "IT innovaatorid" FB-Twitter-Alphabet Inc.-Amazon jne.

Õnnitlen ka kohalike TDS põdejaid, hoolimata (vastastikusest) antipaatiast- kui see asi nüüd läbi surutakse siis saate oma tahtmise. Küsimus on küll mis hinnaga? :roll:

Trump on muidugi löömamees ja kakleb viimse verepiisani. Praeguseks on siis alanud rasked kohtulahingud ning on ka juriidilisi kaitsemehhanisme mis võimaldavad tal võita ilma nende elektoriaal häälteta. Strateegiliselt suurim probleem mis GEOTUS-i praegu kummitab on tema ebakindlad GOP liitlased. Reakoosseis on muidugi Trumpi selja taga kuid küsimus on nendes ülemistes ešelonides- näod nagu Ted Cruz, Mitch McConnell jne. Kuna nad said juba oma võidud hääletuspileti alam ridades seega on hirmus kiusatus oma DNC analoogidega kokku mängida. Küll arad leiavad alati omale põhjenduse- "for the good of country" mille õilsusele aitab alati kaasa ka raskem rahakott.
Viimati muutis John, 06 Nov, 2020 18:59, muudetud 5 korda kokku.
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3344
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Madis Reivik »

John kas sa oled bot ?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36584
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Kriku »

Parim osa on muidugi, et valimispäeva õhtuks oli Trumpil pea 700 000+ ülekaal, kokku pea 3,2 miljonit häält. Sel momendil siis väidetavalt 84% häältest loetud. Pea samapalju kui Obamal oli 2008 keda peetakse USA rekord presidendiks. Vähemalt seniks kuni ta tegutsema hakkas.

Selle peale teatas osariigi kuberner Tom Wolf, et istuge rahulikult, meil on veel 1.4 miljonit posthäält lugeda.
Pennsylvania häälte lugemise aegrida:
PA_votes.jpg
PA_votes.jpg (38.72 KiB) Vaadatud 2058 korda
4.11 (mitte valimispäeva) õhtul oli Trumpil tõesti korraks 700 000 ülekaal: Trumpi poolt 3 M häält (mitte 3,2), Bideni poolt 2,3 M häält.

Kuberner Wolfi 4.11 õhtune avaldus:
Across the state, dedicated county workers are ready to tirelessly make sure everyone's vote counts," said Wolf. "But counting that tremendous number of ballots will take more time than we are used to. We may not know the results today, but I encourage all of us to take a deep breath and be patient. What is most important is that we have accurate results, even if that takes a little longer.
Samal päeval ca kella 3 paiku pärastlõunal oli Wolf öelnud, et üle 1 M hääle on veel lugeda:
Earlier Wednesday, around 3 a.m., Wolf said over one million mail ballots in the state had not yet been counted.
Kui kokku on suurusjärgus 6,5 M häält, siis tõepoolest on see ca 15-16%.

Posti teel antud häältest:
As of 9:50 p.m. Wednesday night, Pennsylvania had 99% of precincts reporting but only 71% of mail ballots counted, with about 763,000 remaining to be counted. Of the mail ballots counted so far in Pennsylvania, 77% were cast for Biden.
Allikas: https://www.inquirer.com/politics/elect ... 01105.html


Minu küsimus: Mis selles kõiges valesti olema peaks?
Z03
Liige
Postitusi: 1136
Liitunud: 22 Juul, 2016 10:09

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Z03 »

Mina usun, et Ameerika rahvas tegi oma valiku ja minul ei ole selles suhtes mingit kriitikat. Küllap nad teavad, mida nad teevad.
Viimati muutis Z03, 07 Nov, 2020 11:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Postitusi: 9135
Liitunud: 14 Aug, 2008 15:40
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Kilo Tango »

Teema nime peaks ära muutma.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36584
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Kriku »

Vara veel.

---
04:03 Joe Biden liigub täna öösel võidu suunas neljas võtmeosariigis. Ta edestab Trumpi Georgias 4020, Pennsylvanias 21 705, Nevadas 22 657 ja Arizonas 29 861 häälega. Arvestatav osa valimisanalüütikuid leiab, et vahet arvestades ei ole vabariiklasest presidendil enam sisuliselt võimalik demokraadist rivaali kinni püüda Arizonas, Nevadas ega Pennsylvanias. Üldvõiduks on Bidenil vaja kindlustada edu Pennsylvanias või kahes teises väiksemas kaalukeeleosariigis. Trumpil on samal ajal vaja vähemalt kolme võitu, sh kindlalt Pennsylvanias.
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=91557921

---

4 isiklikuks minevat postitust kärbitud.
Kotov
Liige
Postitusi: 206
Liitunud: 15 Sept, 2014 12:04

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Kotov »

Lõppude lõpuks oli siis pettus või ei olnud, võib öelda, et Trump oli viimane (vähemalt klassikalises mõistes) vabariiklasest president muutuva rassilise demograafia tõttu. Oleks Trump veel neljaks aastaks võimule saanud, oleks ta ehk suutnud teed sillutada Tucker Carlsonile 2024 valimiste tarbeks, kes oleks ehk valgete hääbumise protsessi ümber pöörata suutnud. Kokkuvõtteks: milleks üldse maailma pärast muretseda, kui sa tead põhimõtteliselt faktina, et sinu inimesed natuke pikemas perspektiivis ellu ei jää? Aga võibolla löövad valgemad osariigid lähitulevikus üldse lahku? Pigem vist ebarealistlik.
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3344
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kas sa saaksid selgitada kuidas ja mida Trump tegi/kavatses teha valgete hääbumiste takistamiseks ? Kuidas valge maailma omavaheliste lepingute mahatõmbamine valget maailma aitab ?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist