Müüa telkmantel, pannal ja puhastuskomplekt.
Müüa telkmantel, pannal ja puhastuskomplekt.
Müüa vene telkmantel 300.-, pannal 75.- ja puhastuskomplekt 75.-

Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Ei no hea mees oled Alex, palusin pandla ära bronnida täna õhtunis, sest olin metsas õppusel ja polnud võimalik enne mingit ülekannet teha vms, ja tagasitulles mis ma näen...pannal juba ära lubatud!
Edu sellistele ärikatele!

VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
Vastasin Sulle privas - "Mis pandlaga täpselt tegu ei oska öelda. Seega ei hakka privas kellegile bronni panema. Panin ka tagumise külje pildi üles."TigeSiil kirjutas:Ei no hea mees oled Alex, palusin pandla ära bronnida täna õhtunis, sest olin metsas õppusel ja polnud võimalik enne mingit ülekannet teha vms, ja tagasitulles mis ma näen...pannal juba ära lubatud!
Teinekord sooviks konkreetsust ja täpsemat väljendumist, kas võtad asja või ei. Nii jäi mulje, et mõtled homseni, samuti ei maininud, et metsas oled.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline