Uued relvasüsteemid EKV-le

Vasta
pwn13
Liige
Kontakt:

Re: Uued relvasüsteemid EKV-le

Postitus Postitas pwn13 »

tänan vastamast, aga ma jään ikka oma esialgse arvamuse juurde.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Sa sellest saad aru, et ''GPS'' tähendab raadiosignaali kosmosest. Signaali mis on kindla sagedusega nagu näiteks 1.6 gigahertsi.
Sa oma paanilste pursetega tekitad külameestes arusaama, et nüüd pannakse 1.6 miljardit lihtsalt magama, selmet pensionäride hambaid ravida ja Haapaslu peatänavat remontida.
Reaktiivsuurtükiväe raketi sat. navigatsioon võib äkki põhineda näiteks Galileol?
Üleminek ühe satisüsteemi pealt teisele, kusjuures vastane vajab vaid karjumissageduse vahetamist, on üsna lihtsalt neutraliseeritav liigutus.
Ma teeks ettepaneku mõelda siiski KA autonoomsele navigatsioonile, mis igasugu signaalihäirimisest ei sõltu üldse.
Pensionäride hambaravi ei soovi.

Et UKR droonid jätkavad hävitustööd, sõltumata meilegi ulatuvast GPS segamisest, on mul oma teooria. Juba nõukaajal oli kasutusel kaks erinevat üleriigilist raadionavigatsioonisüsteemi, lähi ja kauge. Ja kuna nõuka lennuvägi kasutab neid siiani, siis ei saa venelased neid ka sulgeda või häirida.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Marvin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marvin »

Suures plaanis töötavad GPS ja Galileo ühes sagedusribas. See oli teadlik otsus, et võimaldada ühe antenniga erinevate teenuste vastuvõttu.
gorilla
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gorilla »

Marvin kirjutas: 28 Apr, 2025 16:12 Suures plaanis töötavad GPS ja Galileo ühes sagedusribas. See oli teadlik otsus, et võimaldada ühe antenniga erinevate teenuste vastuvõttu.
Pane teksti rohkem tähele.
Gorilla:
Tegelt, kõige ülbem trikk oleks panna 300 km raadiusega ATACMS tiksuma GLONASSI järgi, vot seda ma tahaks näha, kuidas vandid selle nalja ära tinistavad.

https://armyrecognition.com/military-pr ... der-russia
The Iskander-M missile is equipped with inertial and optical guidance, using the Russian GLONASS satellite navigation system. The circular error probable (CEP) of the missile is 2-7 m.
Gorilla:
GLONASSI signaaliga jebimine tähendab, et ei lenda neil enam ei Sarmat ega Iskander..
https://et.wikipedia.org/wiki/GLONASS
Kui kasutada GPS- ja GLONASS-signaali koos (praktiliselt kõik GLONASS-i vastuvõtjad võtavad vastu GPS-signaali), on positsioneerimistäpsus peaaegu alati "väga hea" tänu suurele hulgale nähtaval olevatele satelliitidele ja nende heale asetusele.
-he not to go to war, she not to go to a dance.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline