Samas ärge öelge, et seal Oršas ei tekki kiusatust pillid hüüdma ja labidad välkuma panna, ja head paremat pagassid täis loopida.
Kuidas siis nüüd nii?plekkpea kirjutas:Tripp tõotab tulla hea, kuid ise vististi kaasa ei löö. Pidasime plaani, kuid kardan , et mitsu nii karmi valu ei kannata. Eks näis.
See vist ei aita, ainuke võimalus on kirurgiliselt käed ja igaksjuhuks ka jalad eemaldada ja võibolla ka mõni muu organ millega on võimalik otsijat liigutada ja kaevetöid sooritada.Mis puutub kiusatusse,siis on meil plaanis Valgevene jaoks luua AD ühing (Anonüümsed Detektoristid) Igal õhtul koguneme ringi ja ükshaaval ronib mees pukki ning pihib sealt "Mina olen krooniline detektorist! Ma ei ole aastaid ilma detektorita elada saanud.Iga päev ma alustasin hommikul detektoriga ja läksin õhtul voodisse detektoriga.Aga nüüd ma ei ole juba kolm päeva detektorit sõrmeotsagagi puutunud! " Ja kõik teised hüüavad selle peale "Halleluuja!"
Nii me kiusatusest lahti saamegi
Ning muidugi kurikuulsa Gniloi Tikitši äärde!naabri Ants kirjutas:Kunagi tulevikus võiks korraldada retke Izjumi lahingu radadele, täpsemalt nendesse piirkondadesse kus Narva pataljon lahinguid lõi. Seal oleks huvitav ilma otsijatagi ringi patseerida.
Izjum, Irdõni metsad ja Gniloi Tikitš ongi ju UkrainasASuur kirjutas:Niikaua jõuame kakrass Valgevene ja Ukrainaga tutvuda.
Noh,ja Läti on veel tagavaraks.
Ka Valgevenes tegutsesid eestlased (näiteks 36. politseipataljon). Rindel vist küll ei oldud, vaid püüti partisane ja osaleti valveteenistuses.ASuur kirjutas:Ahah.
Seoses korduvalt oma mõttes kedratud venelaste suurte väljakaevamistega Belõi Bori ümbrustes on ilmselt
alateadvusse jäänud kummitama Eestlaste sõdimine just Venemaal.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist