Mosin–Nagant M91/30
http://mosinnagant.net/USSR/US-Mosin-Nagants.asp
PS:offtopic aga pöörake tähelepanu ka lehekülje allosasasuvale "Site Updates and News" kastile
PS:offtopic aga pöörake tähelepanu ka lehekülje allosasasuvale "Site Updates and News" kastile
Lühike mosin
Maa seest koorus välja imelik kooslus rauda-pealtnäha nagu mosin ikka aga rauaosa ainult oma 20-25 senti pikk,otsas ilus kirp ja puha.Esiots läheb veits koonusesse,kaliiber midagi pealesõjaaegse valvuripüssi berdanka sarnast.Mingeid kirjasi ei ole paraku säilinud,nii et millega siis tegu??
Siin oleks pildist palju abi. Aga kirjelduse põhjal kaldun arvama, et tegu mingi isevalmistatud kärbikuga. Peale sõda vedeles igasuguseid relvi igal pool laiali ja eks siis erinevad tegelased nendega ka igasuguseid eksperimente korraldasid - materjalist ju puudust polnud.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
- dZonn
- Liige
- Kontakt:
K: Mosina täägi katik
Tääkidel on mõnel pool katikuid piltidel näha, kuid nagu näha, siis neid eriti ei liigu. Mis põhjusel. Tääke on ju liikvel päris palju.
Mis valmistaja tähised?
Mis valmistajatega on tegu?

[/url]

[/url]
Viimati muutis Eedik, 01 Nov, 2007 21:00, muudetud 1 kord kokku.
Mis asi sul seal piltide peal täpsemalt on? VTZ (kirillitsas) võiks olla justkui Vladimirskii Traktornõi Zavod (Vladimiri traktoritehas)? Ja mida kõike militaarset sellistes vabrikutes valmis vorbiti, kurat seda teab (ja ei tea isegi tema päris kõike, vähemalt nii ta mulle ütles
).
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Selge, aga kumba tehase toodang oli kvaliteetsem?
Täägil olev tähis on teiste ja ka minu mõistust mööda BT3 kirillitsas, müüja jutujärgi
pidi olema belglane ja ei pidanud sakslase otsa minema aga noh ega ma seda juttu väga tösiselt võta.
Täägil olev tähis on teiste ja ka minu mõistust mööda BT3 kirillitsas, müüja jutujärgi
pidi olema belglane ja ei pidanud sakslase otsa minema aga noh ega ma seda juttu väga tösiselt võta.
Viimati muutis Eedik, 02 Nov, 2007 2:39, muudetud 2 korda kokku.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist