Kokkusaamised
Tänud pakkumast, väga lahke teist:) Aga tuleb öelda, et see oli esialgu selline üks variant, mida võiks kunagi teha. Tekkis selline mõte, et suurema auto saab ikka ja nö tavalise autoga võin ka ju mitu korda sõita, aga ühise üritusena kokkusaamise käigus äkki lõbusam:)
Ja tegelikult tuleb tunnistada, et kogu see kolimise projekt on veninud ja lõppu julgen ennustada sama kindlalt nagu Eesti euro tulekut:) Aga millaski kindlasti. Ja kui lõpuks aeg käes, siis on Nõmme kandis üks suvine aias kogunemise koht lisaks. Tegelikult on koht ka praegu olemas ja kevadel saab seal kindlasti midagi välja mõelda.
Kk
Ja tegelikult tuleb tunnistada, et kogu see kolimise projekt on veninud ja lõppu julgen ennustada sama kindlalt nagu Eesti euro tulekut:) Aga millaski kindlasti. Ja kui lõpuks aeg käes, siis on Nõmme kandis üks suvine aias kogunemise koht lisaks. Tegelikult on koht ka praegu olemas ja kevadel saab seal kindlasti midagi välja mõelda.
Kk
Variant edaspidisteks kokkusaamisteks:
Kullos on võimalik kasutada lennumudelismi klassi.
Ühe tunni maksumus on 118EEK.Selles sisaldub käibemaks.
Kui me kasutame klassi kolm tundi oleks see 345EEK.
Juhul kui meid koguneb korra kuus kümmekond inimest teeks see 35 EEK nägu.Minu jaoks täiesti aksepteeritav summa.
Raha võib maksta iga kord peale kogunemist või kui soovime siis kokkulepitud aja ulatuses ette.1 kuu;2kuud...6kuud.
Kasutusaeg sobib sama mis seni on olnud,kuu esimene kolmapäev 18.00-21.00.
Kirjutage ja joonistage meile mis te asjast arvate.
Tom
Kullos on võimalik kasutada lennumudelismi klassi.
Ühe tunni maksumus on 118EEK.Selles sisaldub käibemaks.
Kui me kasutame klassi kolm tundi oleks see 345EEK.
Juhul kui meid koguneb korra kuus kümmekond inimest teeks see 35 EEK nägu.Minu jaoks täiesti aksepteeritav summa.
Raha võib maksta iga kord peale kogunemist või kui soovime siis kokkulepitud aja ulatuses ette.1 kuu;2kuud...6kuud.
Kasutusaeg sobib sama mis seni on olnud,kuu esimene kolmapäev 18.00-21.00.
Kirjutage ja joonistage meile mis te asjast arvate.
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Väike korrigeerimine.
Teisipäeval ja kolmapäeval on kuni kella 19.00ni on ruumis lennumudelistid.
Järgi jäävad esmaspäev,neljapäev,reede.Või teisipäev kolmapäev peale 19.00i.
Tom
Teisipäeval ja kolmapäeval on kuni kella 19.00ni on ruumis lennumudelistid.
Järgi jäävad esmaspäev,neljapäev,reede.Või teisipäev kolmapäev peale 19.00i.
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Eelduseks ongi see,et huvitud mudelitest.Arvestama peab aga sellega,et asi on võrdlemisi nakkav.Kui meiega kokku puutud võid ise ka sõltuvusse sattuda.
Tom
Tom
Härrased!
Järgmisel nädalal oleksin mina Kullosse tulija.Esialgu jätaks nädalapäeva samaks,st. kolmapäev.Algatuseks ehk on kaks tundi piisav?
19.00-21.00.Esimese korra teen teistele tulijatele välja!Aga üksi ka nagu ei viitsiks seda aega maha passida.
Tom
Järgmisel nädalal oleksin mina Kullosse tulija.Esialgu jätaks nädalapäeva samaks,st. kolmapäev.Algatuseks ehk on kaks tundi piisav?
19.00-21.00.Esimese korra teen teistele tulijatele välja!Aga üksi ka nagu ei viitsiks seda aega maha passida.
Tom
Või !
Saaks kokku enne 6-te. Siis võiks külastada ka mudelipoodi.
Mis on küll omamoodi ohtlik
Sest no mis see tunnike seal uksetaga juttu ikka on puhuda.
Paneks rahad ikka kokku ja oleme üks seltskond. Mis siin ikka hakata välja tegema...
Minu paar mõttetera
Terv,
Krahv
Saaks kokku enne 6-te. Siis võiks külastada ka mudelipoodi.
Mis on küll omamoodi ohtlik

Sest no mis see tunnike seal uksetaga juttu ikka on puhuda.
Paneks rahad ikka kokku ja oleme üks seltskond. Mis siin ikka hakata välja tegema...
Minu paar mõttetera

Terv,
Krahv
Don`t be afraid of your model, it is you who is holding the knife. There is a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist