Ehk keegi oskab nende meeste kohta midagi öelda!?
Jutu järgi olid sõjaajal Narvas suured tegijad.
Netist suurt midagi ei leia,ehk on keegi lugenud kuskilt midagi...
Viktor ja Aleksander Noorkukk
Ehk siiski keegi on kohanud Noorkuke nime kuskil.
Minu teadmised on:Viktor Noorkukk oli kunagi ratsaväe ohvitser,elas Jõhvis(apteegi majas),tegi enesetapu enne kui teda arreteerima tuldi.
Aleksander Noorkukk oli eeldatavasti poliitiline politsei 1925-1940
Üks neist või mõlemad(täpselt ei tea)oli olnud Pätsu või Tõnnissoni adjutant.Mõlemad(vennad) on minu sugulased ja ma sooviks teada midagi rohkem neist.
Ehk oskab keegi aidata!
Minu teadmised on:Viktor Noorkukk oli kunagi ratsaväe ohvitser,elas Jõhvis(apteegi majas),tegi enesetapu enne kui teda arreteerima tuldi.
Aleksander Noorkukk oli eeldatavasti poliitiline politsei 1925-1940
Üks neist või mõlemad(täpselt ei tea)oli olnud Pätsu või Tõnnissoni adjutant.Mõlemad(vennad) on minu sugulased ja ma sooviks teada midagi rohkem neist.
Ehk oskab keegi aidata!
-
toomas tyrk
- Site Admin
- Kontakt:
Hobuseid tundma ning ratsutama oskama pidi ka suurtükiväe ohvitser. Pealegi - Jõhvis ratsaväeosi ei asunud
Viktor Noorkukk - ülendati leitnandiks 1937, teenistuskoht sel ajal - 1. suurtükiväegrupp.
Uuri Riigiarhiivist, ega tema teenistuskirja pole säilinud. ERA f.495 nimistu 1 või nimistu 7. (Neid pole veel AISi sisetatud). Või äkki ka kusagil mujal fondides.
Kui ise ei saa kohale minna - selle teenistuskirja olemasolu teevad nad ka emaili või telefonikõne peale ära.
telefon: (+372) 693 8668
e-post: lugemissaal.mad@ra.ee
Viktor Noorkukk - ülendati leitnandiks 1937, teenistuskoht sel ajal - 1. suurtükiväegrupp.
Uuri Riigiarhiivist, ega tema teenistuskirja pole säilinud. ERA f.495 nimistu 1 või nimistu 7. (Neid pole veel AISi sisetatud). Või äkki ka kusagil mujal fondides.
Kui ise ei saa kohale minna - selle teenistuskirja olemasolu teevad nad ka emaili või telefonikõne peale ära.
telefon: (+372) 693 8668
e-post: lugemissaal.mad@ra.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist