Sõjapaigad Ida-Virumaal
- arumik1943
- Liige
- Kontakt:
Sõjapaigad Ida-Virumaal
Kas keegi teab mõnda kohta Ida-Virumaal kus on toimunud sõjategevust. Mõni koht peale Sinimägede ja Narva ümbrus. Kas läänepoole ka mõni koht jääb kust tasus midagi otsida?
Tõde on kusagil olemas!
ma küll mägieestlane,aga olen tohrand ka näiteks v-maarja,tamsalu,salla,simuna,venevere,avinurme,iisaku,kauksi(peipsi ääres),lohusuu jne.tegelikult ükskõik kuhu minna on kõikjal mingi legend mida uurida.lihtsalt mine kuskile tööle või mis iganes,lase jutt lahti,et oled haige ja nad tulevad ise sulle oma muret kurtma.P.S.kõik suits ei tähenda mitte veel tuld.olen kaks viimast päeva ennast leotand e-suursoos,et leida võimalikku ladu.siiani pole ja eks homme lähen teiselt poolt.eks olen,,normaalsete,,jaoks haige,aga mis teha.
Re: Sõjapaigad Ida-Virumaal
ära nüüd kurjaks saa aga mu arust see sama loll küsimus kui küsida et kas eestis peale harjumaa ka kuskil elutegevus toimub....arumik1943 kirjutas:Kas keegi teab mõnda kohta Ida-Virumaal kus on toimunud sõjategevust. Mõni koht peale Sinimägede ja Narva ümbrus. Kas läänepoole ka mõni koht jääb kust tasus midagi otsida?
- arumik1943
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline