Veel ühest allakukkunud lennukist

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Kasutaja avatar
Drake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Drake »

Kas saaks keegi täpsemalt öelda kui lähedale ta Vägevale kukkus... maakodu on seal ja võiks suvel asja uurida :wink: ...igastahes andke teada
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

.
Viimati muutis Fucs, 20 Apr, 2016 22:40, muudetud 1 kord kokku.
sahara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sahara »

nod476 kirjutas:Kahjuks kes seda aega teavad mäletavad on kõik juba läinud. Ise sealt lähedalt ja vanaema edrus elas.

Ennastki biibe rakke liin huvitab aga sellest raske midagi leida.
Ma ka Edru lähedalt, täpsemalt Rakkest. Kevadel ilusate ilmadega võiks ikka väikese uurimisretke ette võtta. Ehk keegi Rakke kandist mingi niidiotsa annab, mida arutada. Oleks keegi muidu ka tulija? Seltsis on segasem!
nod476
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nod476 »

miks mitte
Ei ole lahendamatuid olukordi on saamatud...
sahara
Liige
Kontakt:

Hei, Nod476, mis kandi mees täpsemalt ise oled?
sahara
Liige
Kontakt:

.

nod476 kirjutas: Aga pommitaja tuli ka alla paraja kõmakaga. öösel mõned üksikud said sealt natuke sõjasaaki aga hiljem venelane koristas kõik seal ära. koristamise käigus uputati üks tank isegi ära.
Tead Sa kohta kuhu see tank uputati?
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

:D
Huvitun maisest rasketehnikast.
sahara
Liige
Kontakt:

.

Mis siin nalja teeb? :roll:
Vabandan, olen noor ja rumal ning ärge pange pahaks kui ma liiga imelikke küsimusi esitan.
nod476
Liige
Kontakt:

koristamise käigus uputati üks tank isegi ära. ??????? täitsa huvitav. esimest korda kuulen seda ja mis veel huvitavam. et nagu mina oleks need read kirjutanud... huvitav seal ei ole kuhugi tankki uputadagi????

Rakke kandist olen
nod476
Liige
Kontakt:

Drake kirjutas:Kas saaks keegi täpsemalt öelda kui lähedale ta Vägevale kukkus... maakodu on seal ja võiks suvel asja uurida :wink: ...igastahes andke teada
L 26 16 27,77
B 58 56 41,96
nod476
Liige
Kontakt:

Fucs kirjutas:Ise leidsin Rakke valla Ao külas arvatavalt kas alumiiniumist või mõnest muust alumiiniumi sulamist (mulle tundus, et need olid lennuki tiiva sõrestiku detailide tükid "karkassi tükid") detaile milledel vähemalt ühel olid markeeringud sisse pressitud ja markeerimiseks oli kasutatud selliseid tähti (kas W, R, S, F vms.) mis ei saa olla vene tähestiku tähed (Tõesti ei mäleta täpsemalt kuna sellest on möödas ca 7 aastat). Lisaks mingi istme metallkonstruktsioon (nagu seljatoega tool :) ) aga see oli rauasulam kuna roostetas. Sinna nad ka jäid. Lähedal oli mäletamist mööda ka mingite vanade ehitiste vundamendid (endised taluhooned? või metsniku maja?). Asukoht maa-ameti kaardil umbkaudu x=6544460.6 y=625506.0 (need on selle kinnistu keskkoha koordinaadid mida ma väljas mõõtsin. Ehk siis tükid pididid olema selle kinnistu ringpiiri läheduses). Kas on mingeid andmeid selles piirkonnas alla kukkunud Luftwaffe või EW õhujõudude lennuki kohta? (või siis ikkagi NSVL lennuki kohta?) Kes viitsib võib seal käia ringi vaatamas. Äkki leiab midagi huvitavat. Koht vaikne ja asustuseta.
kui nyyd õige koht siis eelmise aasta sügisel käisin seal. aga seal ei olnud küll enam midagi. metallikratid sealkandis väga aktiivsed.

igaksjuhuks täpsustaks. Selle talu nimi peaks olema Väikejõe. Asub sirge kruusatee lähedal kus on mingi liivavõtmise auk mis vett täis ja kus leiti aastaid tagasi mingi laip.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Noup. Väikejõe nimelist kohta ma seal ei tea. (Kas see on vana EW aegne talunimi?) Praegu on seal riigimets (RMK Triigi MK maatükk nr.85); Aojärve katastriüksus; Vallimäe katastriüksus ja põhja jääb Riigi reservmaa.
Kasutaja avatar
rains
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas rains »

Oleks isegi huviline kaasa tulema. Väikejõe on Vabariigi aegne talunimi,lähedale jääb veel Tammi.
Kasutaja avatar
Abramis
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Abramis »

Noh, võtke siis head riistad kaasa, vaatame sel või järgmisel nädalal, mis seal OLJUL on. Kõige parem aeg oleks ,kui teeks kella 17.00 alates.

Kokku võiks saada hävinud tee-äärse maja vundamendi juures.
ÖELGE, PÄEV!
http://www.oldschool.ee

"He also serves, who only stands and waits!"
The New Testament
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline