Need ja lisaks veel suur hulk Pärnu pilte 8. juulist 1941 on Filmiarhiivis (tselluloidnegatiiv). Kuuldavasti on samas kohas ja samal ajal pildistatud klaasnegatiive ka olemas, kollektsionääridel. Positiive võib aga jumal teab kui palju olemas ja liikvel olla.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
metssiga kirjutas:Need ja lisaks veel suur hulk Pärnu pilte 8. juulist 1941 on Filmiarhiivis (tselluloidnegatiiv). Kuuldavasti on samas kohas ja samal ajal pildistatud klaasnegatiive ka olemas, kollektsionääridel. Positiive võib aga jumal teab kui palju olemas ja liikvel olla.
Täpipealt sama masinaga pilt on veel Jakobsoni komisjoni "Estonia 1940-1945" lk 505,allkirjaga"German troops in Pärnu.July 1941 (in private posession).Kõrvallehel veel pilt Pärnu metsavendadest autokastis,taustal miski kaarakendega kivimaja.Võimalik,et samast seeriast.Allikaks samuti"in private posession".
metssiga kirjutas:Need ja lisaks veel suur hulk Pärnu pilte 8. juulist 1941 on Filmiarhiivis (tselluloidnegatiiv). Kuuldavasti on samas kohas ja samal ajal pildistatud klaasnegatiive ka olemas, kollektsionääridel. Positiive võib aga jumal teab kui palju olemas ja liikvel olla.
Enamusest, mida ma siin olen näidanud, on mul ka negatiivid.