Kokkutulek-näitus

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Hommikul läbi lumetormi sõites, tagaistmel sellise sisuga kast
http://www.www.album.ee/node/19532291/50168527
oli juba tunne et tore päev on tulemas. Ei pidanud pettuma, päev oli vahva. Rahvamurd oli võimas. Eks vast hiljem targad arvutavad kui palju rahvast käis. Kahju ainult et ilm oli tuuline ja seetõttu väljas koptereid ei demotud.

Rohkem pilte näeb siit:
http://www.www.album.ee/album/296223/50168527

Igastahes korraldajatele Toomasele ja Maidule jõudu ja jaksu järgmiseks aastaks!

Lugupidamisega
Levar
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Jah, ka minu arvates läks üritus täie ette, ei oleks uskunudki, et sellise kehva ilmaga nii palju inimesi kodust välja tulla viitsib. Sest esimesed külastajad ilmusid kohe mõni minut pärast ametlikku algust, purgaa oli selleks ajaks vaevalt mööda läinud. No ja keskpäeval oli laudade vaheline liiklus ikka väga tihe, järelikult on kõiksuguste mudelite vastu huvi tundvate inimeste hulk palju suurem, kui oskame arvata.
Aga korraldajatele tõesti suured tänud!

Urmas.
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Tore, et teile meeldis.
Maidu ja minu poolt teile suur tänu ürituse kordaminekuks sebimast, pusimast ning masinaid ja ajalugu tutvustamast.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Ikkgi huvitab ,mis saates reportaazi võib näha?
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Termiit
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Termiit »

Sai ka kohal käidud ja vidinaile oma silm peale heidetud.Oma silmaga olid mudelid isegi kenamad kui fotodel.
Kui ma ringi käisin,siis mu kõrval seisis üks vanem härra,kes tähtsal toonil väitis,et selliseid mudeleid saab päevas oma 10 tükki valmis teha,muhelesin veits selle peale.
War does not determine who is right...only who is left.
Kasutaja avatar
sirvel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sirvel »

mnjaa..tahaks sellist spetsialisti kohe oma silmaga kaeda,kes päevas kümme mudelit teeb..ja korralikku.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Eks see ju läbi aegade nii olnud, et mida vähem inimene asjast teab, seda kõvem spets ta olema kipub... :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

No nii.. lubatud show telekas oli siis praegu ära.. :)
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Peeter144
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter144 »

Kaks rida rämedat sõimu. :D

Ma ei käinud üritusel, kahjuks, vaid olin hoopis Pärnus, kus kutsusid muud asjatoimetused. Piltidelt on näha vägev üritus.
Tiger(Panther) tank, run! - Ameerika vanasõna
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Väga meeldiv üritus oli. Hommikul lumega saabudes oli tore näha, kuidas olenemata kliimast inimesed sagisid ja õhus oli positiivset energiat.
Rahvast oli tõesti palju, rohkem kui oleks lootnud. Väljapanekud olid ka mitmekesised, stendimudelite väljapanek eriti võimas, Soome expol oli ka vähem plastikut laudadel.
Kõige lahedam oli vaadata, kuidas väiksed poisid paberitega tuult tegid, et lennukite propelleried käima saada. Iga lehvitus ikka lähemal ja lähemal... :)

No nii.. lubatud show telekas oli siis praegu ära.. Smile
Mis saatega siis tegemist oli? (Mul foorumi kell valetab, muidu saaks isegi tuletada.) Polnud mahti ise ekraani taga olla.

Tänud korraldajatele ja osalejatele! Vägev värk oli!

Siim
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Panzergrenadier kirjutas:Mis saatega siis tegemist oli? (Mul foorumi kell valetab, muidu saaks isegi tuletada.) Polnud mahti ise ekraani taga olla.
Kolmanda kanali ainsad uudised on "Seitsmesed uudised".. seal lõpus olidki..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kui ma ringi käisin,siis mu kõrval seisis üks vanem härra,kes tähtsal toonil väitis,et selliseid mudeleid saab päevas oma 10 tükki valmis teha
Ega jah, me ka naisega saime lapsega kolme nädalaga maha - see on siis eostamisest kuni täisealiseks kasvatamiseni. Ma ei saa üldse aru, mida need teised nii kaua taidlevad selle asjaga. Üleüldse, viisaastak kahe päevaga pole mingi probleem!

Aga üritus oli uhke. Tänud korraldajatele ja loodetavasti saab sama asi aasta pärast uuesti korduma.

Kristjan
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Tasapisi on asjast sosistatud juba mõnda aega aga ütlen siis nüüd ka kõva häälega välja, et Minimaailm 2010 toimub 8.05.2010 Tallinna lauluväljakul.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Lauluväljakuga leping olemas, seega on taganemissild õige ahtaks jäänud.
Palusin ka tänavu Urmas Plinkneril militaristide osa kokku komplekteerida ja ta ei urisenudki mu peale. Mõistliku idee ja kujunduse saamiseks on vast paras aeg tegutsema hakata. Kolmapäeval lähen kriipima selle inimese ust, kes eelmiste aastate plakatid on kujundanud. Aprilli algusest jagaks siis ka reklaammaterjali laiali.
Teiega oli hea näitust teha eelmistel aastatel ja loodan, et huvi pole vaibunud ja uusi ideid jätkub.

Toomas
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline