militaar.net foorumist

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

... hoopis pykste vahetajat loodan leida :lol: :lol: :lol:
Vaat, loe nüüd ja mõstata, on siinkohal tegemist düskraafiku, hajameelse isiku, paadunud humoristi v jrkdse Veltu reinkarnatsiooniga? :|
TÕDEONAJATÜTAR
Valhalla
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Valhalla »

mis seal ikka. räägime siis vähe pikemalt. teadagi on foorumid netimaailmas yhiseid huve omavaid inimesi kokku kutsuv kogukond. ning mis seal salata, enamus foorumites on teemad stiilis,kus keegi töötab või millega keegi tegeleb. alatasa otsib igayks kust midagi soodsamalt saab või mida keegi hea hinnaga pakub. ei teeks ju kellegile tyli pisut lisaraha kuulõpus rahakotis,mida saab siis kas hobile,millegi soetamiseks või kavalamalt kasutada. ega siinsete kasutajate huvi ainult militaariga seotud pole, elumuresid ja muid asju on meil kõigil. samas on foorumites levinud yksikteemad kus pakutakse erinevaid kaupu ja kust keegi midagi soodsamalt saab. niinimetatud tasuta pisireklaami kujul. samuti olen kohanud foorumeid kus teemas end yles hõiganud inimesed toetavad foorumi haldajaid pisitoetustega et foorumikulusid natukenegi madalamal hoida.

mis seal salata, ka mina otsin yht koma teist ise. olen minevikus saanud soetada kaupu natuke soodsamalt just foorumites liikuvate kaaskodanike kaudu, ning siinkohal tänaks kõiki neid toredaid isikuid ,kes on nii yhel kui teisel viisil abiks olnud.

juhul kui siin foorumis liiguks inimene kelle töökohaks on eesti kaitseväes või kaiatseliidus varustus juht või laoylem, siis ka mul oleks palve. nii lame kui see ka poleks, sooviks vahetada eesti uue digilaigu tuttuued pyksid paar numbrit suurtemate vastu. tore kui saaks endast privas teada anda.

võimalik ,et olen ka düskraafik ja hajameelne :lol: :lol: :lol:
WHERE MY SPIRIT FOREVER SHALL BE WHEN I LEAVE THIS WORLD BEHIND
POWER AND MIGHT IS IN MY SOUL, I FIGHT TILL I WILL FREEDOM FIND
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

Selge pilt. :wink:
Võiks ju esmalt proovida pükstevahetust spets-lt selletarvis loodud o/k-s 'Ost & müük'.
Kui vahetuskaup ei taha õnnestuda, võib luua lahtris 'Et juttu jätkuks' uue teema nime all 'Kui siin foorumis liiguks inimene...' ja kogu muu jutt sinna juurde. :) :wink:
TÕDEONAJATÜTAR
Valhalla
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Valhalla »

Sollmann kirjutas:Selge pilt. :wink:
Võiks ju esmalt proovida pükstevahetust spets-lt selletarvis loodud o/k-s 'Ost & müük'.
Kui vahetuskaup ei taha õnnestuda, võib luua lahtris 'Et juttu jätkuks' uue teema nime all 'Kui siin foorumis liiguks inimene...' ja kogu muu jutt sinna juurde. :) :wink:
proovitud juba ammu ja korduvalt, erinevates foorumites. :( kuid alla ka ei anna :)
WHERE MY SPIRIT FOREVER SHALL BE WHEN I LEAVE THIS WORLD BEHIND
POWER AND MIGHT IS IN MY SOUL, I FIGHT TILL I WILL FREEDOM FIND
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Mul oleks üks küsimus:
Mõned ajad tagasi (no nii aasta või rohkem isegi? ei mäleta) oli olemas ka nupuke "ignore". Kuhu see jäi? Mitte et ma nüüd kedagi igonreerida kohe tahaks, aga tuli täna millegipärast meelde ... :lol:
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

"Ignore" nupp "läks kaotsi" mingi järjekordse foorumi kolimise või tarkvara uuendamise tõttu. See pole phpBB2 põhifunktsioon, vaid lisapakk. Ja kuna funktsioon erilist kasutajahuvi ei pakkunud - jäi kusagile maha :roll:

Lohutuseks võin öelda, et juba ammu on plaanis olnud foorumi mootor phpBB3 peale uuendada, kus selline funktsioon on juba foorumimootorisse sisse kirjutatud :P
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Kas militaar.net ka end uuendab? Ma käin aegajalt kilvafoorumis, seal hiljuti uuendati foorumit. Algul pani küll uus versioon pea valutama, aga nüüd juba harjunud :lol:
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Marissa kirjutas:Kas militaar.net ka end uuendab?... :lol:
Uuendab muidugi!
Iga postituse lisamise või kustutamisega toimub silmaga nähtav uuendamine. :lol:

ProPatria
Viimati muutis propatria, 20 Apr, 2009 10:38, muudetud 1 kord kokku.
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Küsimus käis ilmselt praeguse phpBB2.0 mootori asendamisest 3.0 vastu.

Selle peale olen korduvalt mõelnud ja üksvahe läks asi juba üsna konkreetseks. Aga asi on ikka pidevalt edasi lükkunud...

Seda peamiselt kahel põhjusel. Ühelt poolt minu isiklik suur laiskus :roll: (st. teen neid upgarde'i asju nii harva kui võimalik, aga siiski nii tihti kui vaja. Ja praeguseks pole see "vaja" moment veel ette löönud :wink: )

Teisalt - on teatud kõhklusi selle 3.0 enda "küpsuse" osas. Seda mitte funktsionaalselt vaid rohkem küll väljanägemiselt. Kui see eelmine "konkreetseks" minemise moment oli, siis polnud kasutajaliiges veel täiesti eestikeelseks tõlgitud. Saigi sellega alustatud, et veel inglise keeles olnud osi tõlgitud.

Samuti olid siis eesti gif'id joonistatud ainult superSilver kujundusele. Praeguse SubSilveri jaoks olid olemas vaid inglise keelsed. Oleks kusagil veel pidanud proovima kuidas see praegune logo sinna superSilverisse oleks sobinud jne.

Ehk on nüüd juba parem seis, pole ammu kontrollinud.

Aga eks ühel heal päeval saab see upgrade tehtud nagunii...
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Toetan muudatusi, kui need midagi peaks paremaks tegema. Kahe käega vastu kujunduse muudatustele.
Kui on probleem, tõmba lõuga
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Sry, prosilver oli see "stiil", mille jaoks ka eesti gif'id olemas on.

Stiili ennast saab näha siit

Üht-teist uut funktsionaalsust tuleb muidugi ka uue mootoriga kaasa...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Kui otsingumootorid täiustuvad, siis kannatab kasvõi liislassinaba taustana ära!
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Enne kui asuda töötavat ja stabiilset asja ümberlõikama, peaks endale esitama küsimuse, et kas see vaev ka end ära tasub... st mis taoline muudatus meile sisuliselt annab, milleks kohustab?

Et lõpuks saaks täie rahuldustundega öelda: elu läks paremaks, elu läks lõbusamaks!

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Alalhoidlikkus peaks meil juba maailmavaateliselt au sees seisma :wink:
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

toomas tyrk kirjutas:Stiili ennast saab näha siit
Aga sellel versioonil pole ju midagi häda ja ma ei usu, et militaar.net midagi kaotaks, kui vahetakse praeguse uue vastu? Või lihtsalt on minu peakene nii uuendusi täis, et tahaks neid kõikjal näha :lol: :roll:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist