Kokkusaamised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Jälle üks vahva kokkusaamine ja süüa sai seekord piinlikult palju:) Piltlikud õppetunnid ekskavaatori ja rahutu autoga olid hea täiendus ja kokkuvõttes oligi jälle üks täie ette läinud õhtu.

Väikse selgituse tahtsin anda selle pooliku lennuki loo juurde, mille kohta väikest tuvastamise mängu tegin. Tahtsin vaid niipalju öelda, et ärgu keegi arvaku, et ma ise selle lennuki ära oleks tundnud, kui see mulle oleks tuvastata pakutud, enne kui selle nikerdamise ja väikse ajaloo tutvumiseni jõudsin.
Aga huvitav oli jälgida kuda pakkujate mõte liikus. Et Meelis kõige lähemale, ehk peaaegu 10sse pani, mind muidugi ei üllata:)

Aga järgmise korra juttu räägiks ka. Nimelt tahaks teid järmiseks korraks enda poole kutsuda. Kuigi kolitud juba ammu, käib sisse elamine mõnes osas ikka veel täiega ja sama kehtib ka minu mudelite nokitsemise ruumi kohta, millega olen viimasel ajal just eriti tegelenud. Järmiseks korraks on asi ehk niikaugel, et võib tehase nii valmis ja sisse kolinuks lugeda, et selle puhul väike kogunemine teha sobiks.
Koht kuhu tulla kannab aadressi Alliksoo 5 Tallinn. Selline väike tänav Trummi kandis. Täpsemad juhised on vist passlik anda, kui aeg hakkab ligi jõudma.

Kk
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Kalle, AUU!

Kas lennukimudelite eramuuseum on valmis külastajaid vastu võtma?
Huvitav oleks näha kas angaarid on perspektiiviga valitud ja kas 1:24 mõõtkavas B-52 ka ära mahuks?

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

See suurus vist päris ei mahu, aga üks paras punt mudeliehitajaid võiks mahtuda küll:)
Ehk siis töötuba on niipalju valmis küll, et võiks väikse kogunemise teha.
Kui ilma peab, saab väljas ka istuda ja miskit soojendada.
Teeviidaks ka veidi.
Enne kui Ehitajate tee Nõmme mäkke tõuseb, keerab üks tee paremale ja selle tee nimi on Üliõpilaste tee. Selle keeramise nurgal on kuulus söögikoht Pirosmani. Vot ja peale seda keeramist oleks hea see Üliõpilaste tee lõpuni sõita ja keerata vasakule. Sealt edasi on juba nii, et paarisaja meetri pärast suundub see tee paremale ja selt paremkurvi sees ongi hele maja, mis on õige koht.
Eksinuile abiks nr 5135346

Kk
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Mis kellast on kogunemine?
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Ise olen kohal 17.30 paiku. Sealt edasi võiks ju teha?

Kk
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kuna mind on tabanud kuri tõbi, siis mul seekord jääb paraku ära. Ega hea ongi - kuna ma pole vahepealse ajaga suurt midagi kasulikku teinud (tankiehitamise seisukohalt, ma mõtlen), siis peaksingi seal istuma vait kui koimuna ja häbinägu peas.

Teistele soovin edukat koosviibimist. Ise ehk oktoobris.
Kristjan
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Ma arvatavasti hilinen sest eelmine kord olin ilma tehnikata aga seekord tahaks midagi kaasa võtta. Vaja veel "asi" ära lõpetada. Seega kiired viimistlused et "asjal" ikka nägu peas oleks ja siis asun teele :)
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Lubasime Kalle juures ära käia.
Tehtud!

Lennukite koosteruumis on steriilsus oluline.Oma mudase sandaaliga edasi ei saa.
Pilt
Mis seal posti taga on?
Pilt
Mudeliehitaja unenägu.(Kallele reaalsus)
Pilt
Posti taga oli...
Pilt
Paljud teist on strateegilise pommitaja kummuli keeranud?
Pilt
Mudeli autor ja omanik on selle lennukiga üle helibarjääri käinud
Pilt
See väiksem ei ole sääsk.Lihtsalt mõõtkava on1/144.Sho võiks sinna piloodi teha.
Pilt
Juku anekdoodist:"Mida vanaisa ütles, kui sa ta hapnikupadja ära võtsid?"
Vastus ---
Mudelistide ürituselt:"Mida Urmas ütles kui temalt Italeri mudeli kvaliteedi kohta küsiti?"
Vastus ---
Pilt
Militaar!?
Muidugi.Selle meeskonna ühe mehhaaniku naise venna ämma esimene mees on sõjaväelane.
Pilt
Väga majesteetlik
Pilt
Unenägu vol 2
Pilt
Kalle üritas selle pimedasse nurka peita aga ei arvestanud tänapäevase fotoaparaadi võimalustega.
Pilt
Koosteangaar/muuseumi välisfassaad.
Pilt
Söömine on ainukene töö mis toidab.
Pilt
Tankistid versus lendurid.Selge see, et lennuk on kiirem.
Pilt
Mudelisti palve stiilinäide püha hoone ees.
Pilt
Pidulik avarivistus lipuplatsil.
Pilt
Kalle akvaariumid ja kalad.Kuna ma olen väga kehva kalade tundja jätan kommentaarid teadjamatele.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Kuidas saab lennuk teise kukile?Aadu kõikvõimas käsi paneb.
Pilt
Pilt
Mõni mudel on isegi 1/72 mõõtkavas nii suur, et Kalle ei julge seda kokku panema hakata.Kuhu see pärast panna?Juhin tähelepanu välgumihklile mis on täiesti 1/1 mõõtkavas.
Pilt

Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Uhh misuke operatiivsus piltidega.
Kalle juures oli vahva , niiuuhket nikerdamisetuba pole vist küll kellelgi teisel. On mille poole püielda.

FW Antoni Tu tundus kohapeal oluliselt suurem olema kui piltidel. Võimas töö.

Oktoobris põkkume jälle :)
Levar
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Igatahes vägev oli! Kalle mudeliinkupaator on tõesti tõelise mudelisti unistus reaalsusesse viidud.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

"See väiksem ei ole sääsk.Lihtsalt mõõtkava on1/144.Sho võiks sinna piloodi teha."

Pole probleemi.. kui teaks mismoodi üks itaalia õhuäss välja peaks nägema..
(mis firma selle 1:144 itaalia hävitaja tootnud on? ja kas kokkupanemisel ilmnes mingeid probleeme.. näiteks vähese detailsusega?)

"Kalle mudeliinkupaator on tõesti tõelise mudelisti unistus reaalsusesse viidud."

Muidu paistab vägev küll.. ainult minu jaoks jääb töölauapinda väheseks. Kuigi selle võib muidugi rohke põrandapinnaga kompenseerida..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Sellele sääsele on piloot tegelikult valmimas..... samuti oli lennukilt puudu paar detaili. Kui see kõik ükskord valmis saab läheb käpaharjutustesse üles

Lennuki poolest on tegu japside firma sweet toodanguga, detailsust jagub, eriti mõõtkava silmas pidades. Kokpit oli küll algselt kinni, ma lõikasin lahti ja panin sinna kangikese ja istme koos rihmadega, aga nojahh, ega see eriti välja paista, nagu ka armatuurlaud :)
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Yess! Leidsin mõned mudelipildid sellelt tootjalt. Suurepärane kvaliteet!
Paraku Modunis Sweeti ei müüda.. seega küsimus - kust hankida? Euroopast, ma mõtlen.. Ameerika edasimüüja juba leidsin.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

käisin ka esimest korda siis sellisel viibimisel. Kalle mudeli karpide panipaigas läks reaalsustaju... Hull värk oli ikka.. Küll ma ka ükskord saan mõne mudeli valmis mida näidata. ( siiamaani 5 tükki järjest nässu läinud )
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Ohooooo.... ja mina olen ennast Tartusse ära sokutanud. :(
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist