Juhtum Kloogal eilses Pealtnägijas

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
airman
Liige
Postitusi: 119
Liitunud: 30 Juun, 2004 8:55
Kontakt:

Re: Juhtum Kloogal eilses Pealtnägijas

Postitus Postitas airman »

Lased inimestel vabalt liikuda ja piirdud teede-lippude-infotahvlitega - ikka paha, kesse viitsib lugeda, meie ikka läheme (enam kui kord seenemutid sealt kuulipüüdja juurest välja ilmunud).
Meenub kuuldud lugu, kus laskmiste ajal ilmus tagumise valli juures mingi memmekese pea nähtavale ja kui mindi uurima mis kes ja milleks siis olla tädike vastanud et ohh ärge pange mind tähele ma ei sega teid :D

Aed või tara hoiab ainult loomad eemal
nuhk.Albert
Liige
Postitusi: 319
Liitunud: 06 Dets, 2007 20:58

Re: Juhtum Kloogal eilses Pealtnägijas

Postitus Postitas nuhk.Albert »

airman kirjutas:... Meenub kuuldud lugu, kus laskmiste ajal ilmus tagumise valli juures mingi memmekese pea nähtavale ja kui mindi uurima mis kes ja milleks siis olla tädike vastanud et ohh ärge pange mind tähele ma ei sega teid :D ...
Julge mammi.
Kui komimaal vene kroonus lasketiiru taga metsas puravikke sai korjatud (kohalikud sinna ei kippunud ja seeni oli palju) ning viieteistkümnest (nii palju oli märklaudu) automaadist valangutega laskma hakati, siis tuli iseenesest küür selga ja meeletu tahtmine maa alla pugeda. Tegelikult otsest ohtu ei olnud, vähemalt kolme meetrine vall oli ees. Aga kuulide vingumine ja kaelasadav oksapuru võttis junni jahedaks. Eemalt vaadates võis päris koomiline pilt avaneda kui pea meeter üheksakümnene noormees vudib kui päkapikk, end võimalikult väikseks üritades teha.

Et miks oksapuru lendas kui märki lasti? Sest automaat valangutega lastes tõstis toru üles, kolmas kuul lendas kindlalt üle märklaua ja neljas veel kõrgemalt. Valangud jäid enamasti kolme ja viie paugu piiresse.
metssiga
Liige
Postitusi: 1688
Liitunud: 11 Nov, 2005 19:19
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Juhtum Kloogal eilses Pealtnägijas

Postitus Postitas metssiga »

nuhk.Albert kirjutas:Et miks oksapuru lendas kui märki lasti? Sest automaat valangutega lastes tõstis toru üles, kolmas kuul lendas kindlalt üle märklaua ja neljas veel kõrgemalt. Valangud jäid enamasti kolme ja viie paugu piiresse.
Selle pärast ongi pandud uuematel püssidel valangu piiraja - kolm sammu, üksiklask, valang ja 3 lasku. Galiliga lasen ise kahese paarislasu igal hetkel, riist ja selle päästik on lihtsalt nii head.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist