Väga õige!Kapten Trumm kirjutas:3000 eurose palga pealt paistavad paljud asjad elementaarsed, 700 eurose pealt aga enam mitte.
Ja samamoodi paistavad 70 eurose sissetuleku pealt asjad teistmoodi kui 700 eurose palga pealt.
Väga õige!Kapten Trumm kirjutas:3000 eurose palga pealt paistavad paljud asjad elementaarsed, 700 eurose pealt aga enam mitte.
Jah nii on. Kuid samas ei takista see pisike asjaolu lugupeetavat, kes saab oma sõnutsi oluliselt rohkem, kui keskmine palk, jutlustamas alla keskmise saajatele, millised asjad neile elementaarsed tunduma peavadKapten Trumm kirjutas: 3000 eurose palga pealt paistavad paljud asjad elementaarsed, 700 eurose pealt aga enam mitte.
Tuleme siis tagasi alguse juurde - palun viita mulle ainukenegi minu öeldud väide, mis eeldab lapse üles kasvatamist. Täitsa põnevusega kohe ootan.Kapten Trumm kirjutas:Samas ei takista see pisike asjaolu vt edasi) noort lugupeetavat, kes pole kasvatanud ainsatki titte ega lappinud ise ainsatki vana autoronti, siin oma irriteerivas-sofistilises toonis teemal, millest ettekujutus samahea kui null on, siin tarkust jagamast. Mu ühel tuttaval on päris uus Porsche ja ta väidab, et on odav pidada. Mis teha, kas oleks ka mulle odav?
Vaata reegel nr.1vaoinas kirjutas:Tuleme siis tagasi alguse juurde - palun viita mulle ainukenegi minu öeldud väide, mis eeldab lapse üles kasvatamist. Täitsa põnevusega kohe ootan.Kapten Trumm kirjutas:Samas ei takista see pisike asjaolu vt edasi) noort lugupeetavat, kes pole kasvatanud ainsatki titte ega lappinud ise ainsatki vana autoronti, siin oma irriteerivas-sofistilises toonis teemal, millest ettekujutus samahea kui null on, siin tarkust jagamast. Mu ühel tuttaval on päris uus Porsche ja ta väidab, et on odav pidada. Mis teha, kas oleks ka mulle odav?
Autode puhul olen tunnistanud, et puudub isiklik vahetu kogemus ja samas viidanud, millele ma tuginen. Sellega peaks ju ometi selge sott olema, või mis?
Lihtsalt vahemärkusena, insenere tahetakse eestisse sisuliselt sisse vedama hakata. Kipub osadel erialadel kaunikesti ebapop teema olema, kaua tuleb õppida jne....Kapten Trumm kirjutas:Mõtestasin selle enda jaoks lahti nii - miks tänapäeval pole popp olla tööline, vaid peab olema insener, müügijuht ja haldusjuht.Kool, karjäär, maailmaavastamine
Hea meelega vaataks aga ma ei leia kohe head allikat. Äkki Sa Trumm avaldad selle numbri või vähemalt allika, millele tugined.Kapten Trumm kirjutas:...Aga vaata vahelduseks, mitu humanitaar-bakat produtseeritakse täna ühe inseneri kohta...
Mul pole õna aimugi ja ma ei oska ka kusagilt vaadata, lihtsalt Sa panid nad enne kõik ühte patta. Seda et inseneridest puudu on, võib aegajalt lehest lugeda.Kapten Trumm kirjutas:Aga vaata vahelduseks, mitu humanitaar-bakat produtseeritakse täna ühe inseneri kohta.
Kapten Trumm kirjutas:Mõtestasin selle enda jaoks lahti nii - miks tänapäeval pole popp olla tööline, vaid peab olema insener, müügijuht ja haldusjuht.
Nii ta taaskord onKilo Tango kirjutas:Vaata reegel nr.1vaoinas kirjutas:Tuleme siis tagasi alguse juurde - palun viita mulle ainukenegi minu öeldud väide, mis eeldab lapse üles kasvatamist. Täitsa põnevusega kohe ootan.Kapten Trumm kirjutas:Samas ei takista see pisike asjaolu vt edasi) noort lugupeetavat, kes pole kasvatanud ainsatki titte ega lappinud ise ainsatki vana autoronti, siin oma irriteerivas-sofistilises toonis teemal, millest ettekujutus samahea kui null on, siin tarkust jagamast. Mu ühel tuttaval on päris uus Porsche ja ta väidab, et on odav pidada. Mis teha, kas oleks ka mulle odav?
Autode puhul olen tunnistanud, et puudub isiklik vahetu kogemus ja samas viidanud, millele ma tuginen. Sellega peaks ju ometi selge sott olema, või mis?
Jäi ka sama asi silma, aga olin eelnevat arvestades targu vait.Joss Metsast kirjutas:Lihtsalt vahemärkusena, insenere tahetakse eestisse sisuliselt sisse vedama hakata. Kipub osadel erialadel kaunikesti ebapop teema olema, kaua tuleb õppida jne...
Lõpuks ometi hakkab teema jõudma tagasi nii öelda topic'usse - mis nõuka ajal oli hea.Kapten Trumm kirjutas:Häda näib olevat selles, et ühiskonnas on selline eduklishee tekkinud - eduks peab tingimata olema kõrgharidus.
Nagu me siin juba vist korra tõdenud oleme, pole see just päris alusetult tekkinud, kutseharidusega võib selle mediaanipalgagagi raskusi tekkida.
Näiteks riigisektoris polegi alla kõrghariduse lootust normaalset äraelamist võimalikku tööd leida.
Ehh, kuradi hea et algradadele tagasi juhiti.Lõpuks ometi hakkab teema jõudma tagasi nii öelda topic'usse - mis nõuka ajal oli hea.
Päriks naljaviluks, palju maksab mosse rooliotsa remontkomplekt. Sa ikka saad asjale pihta..?Esisilla remondikomplekt RTS - 398 eurot.
Midagi ei maksa, mul peaks teisi veel praegugi kuuri all vedelema.Päriks naljaviluks, palju maksab mosse rooliotsa remontkomplekt
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist