Kokkusaamised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Lemet
Liige
Kontakt:

Re: Kokkusaamised

Postitus Postitas Lemet »

Olgu, jõulud ju ikkagi. Seersandisaksa palvet on kuulda võetud. Selleks korraks... :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

vahet pole palun lõpetage mu mõnitamine ära ja ma ei ole selline iga päev nagu ma eile olin !
rohud olid võtmata ?
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Pikk jutt matslusest kustutet, Lemetil on õigus , pühade aeg ikkagi .

Kokkusaamine oli vahva ja vähemasti 1 sorts jättis oma kustumatu maitsejälje ;)

Levar
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

head vana asta lõppu ja uut paremat aastat. ja vabandused kui kedagi solvasin
:scratch:
lemet ja hertsog kui teie ei saa aru sellest et kui te mind edasi provotseerite siis ärge imestage minu reakstioone mis võivad kurjad olla SEEGA JÄTKE PALUN MIND UUEL AASTAL RAHULE
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

ootame huviga... omaltpoolt soovin, et uuel aastal suudaksid mõne toreda ja klassikalise raamatu läbi lugeda. siis saad äkki aru ka millest räägitakse... muide, ära muretse, see E-10, millega sa mind huijasid, ma viha ei pea.
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

...lemet ja hertsog kui teie ei saa aru sellest et kui te mind edasi provotseerite siis ärge imestage minu reakstioone mis võivad kurjad olla SEEGA JÄTKE PALUN MIND UUEL AASTAL RAHULE
Head uut Sullegi. Ja väike omapoolne soovitus- jäta uuel aastal igatsugu sellesuunalised kaeblemised, kuis raske lapsepõlv ja ohjeldamatu suguelu oma jäljed Sinu ellu on jätnud. Sest siis võib tulla peale minu veel keegi, kes seersandisaksale tasuta mudelit või jõulupraadi pakub...ja mõni lapseahistaja ei lepi teps mitte demonstratsiooniga kirjanduse tundmise osas(olgu siis tegu eesti või maailmaklassikaga), vaid võib midagi hoopis muud ja räigemat tahta. Moodsad ajad, nagu nad on. Nii et provotseerime mitte meie isand Hertsogiga, vaid ikka Sa ise. Meie süü on vaid selles, et me nönda kergesti provokatsioonidele allume... :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

+1 Lemeti jutule. kui sa seeru-poiss ise selline kurva kuju rüütel ei oleks, siis poleks ka nagu põhjust "mõnitamiseks". aga kui sa ise esitad vajuhäälse "palve"... no me viisakate inimestena ikka tuleme vastu...
Pilt

Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Tulles vahepeal teemasse tagasi, kas eile keegi kokku ka sai ? :)

või lükkaks kuu alguse kokkusaamise erandkorras järgmise nädala kolmapäeva peale ? Ravidoosi oleks vaja...

Levar
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Hääd uut aastat ja kordaminekuid mudelite poolel kah!:)
Kokkusaamine lükkub vist järgmise nädala peale, vähemalt nii oleks päris mõistlik. Vaja vaid koht kokku leppida.

ps. Viimase teemaarenduse kohta tahaks soovitada nii, et peenemat huumorit (mis muidu väga tervitatav) ei tasu vist viimati proovitud vormis rohkem teha. Nagu näha sellest ei taheta aru saada ja asi lõppeb erinevat sorti mõttetustega.

Kk
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Head uut aastat kõigile!
Tundub, et kokkusaamine tuleb siis järgmisel kolmapäeval?
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Head uut kõigile! Mõnele on vaja lihtsalt puust ette teha, et see on hjuumor :D Saame kokku kolmapäeval ja kui korraliku klassiruumi jälle pole on minu korter teie päralt taas.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

igal juhul olen kohal
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Tere
ja head uut aastat.

Alustaks kolmapäeval 8.01.2014 jällegi Kullo mudelipoest. Mul on dangi deekolmgümmendneli värvimise värvi vaja.
Edasise kava võime käigupealt vastavalt lahingsituatsioonile koostada.
On küll suht kehvapoolne suusailm aga meiesugused suudavad siinses kliimas ka praegu grillida. Süüa võib toas.
Juhul kui vihma sajab istuksin ma meelsamina ainult toas.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Krt nüüd küll jama. Eile meenus, et mul sel kolmapäeval teises klubis üldkoosolek ja sealt ei saa ma oma kohustuste töttu puududa. Eks nende kolmapäevadega ole mul koguaeg üks valikute küsimus olnud, seekord väga valida ei saa. Seega minuga on nii, et kui me Kullosse jääme, siis tulen ja lahkun u 1845. Kui aga minnakse peale poe sulgemist kuhugi mujale, siis pean seekord vahele jätma.

Kk
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Jaanuarikuisest kokkusaamisest mõni foto.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist