Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
herman30
Liige
Postitusi: 1435
Liitunud: 16 Apr, 2008 18:19
Asukoht: Soome
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas herman30 »

Pilt

Tuli vist nutt peale austraalias...

http://youtu.be/n_2j6w9t6BA
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

Loodan, et seda nüüd jälle keegi isiklikult ei võta ja minu halamiseks tembelda.

No see Eesti elu on ikka nöök küll. Poed oleks ju nagu maast laeni kaupa täis. Aga mida vaja, seda pole. Läksime täna musile jopet ostma ja asi läks nii kaugele, et ühes poes sai müüjale öeldud, et pange siis silt välja: "müügil ainult lasteriided". Kõige suurem number oli selline, mis minagi vaevalt selga oleksin venitanud (no ja mina olen ju eriline hiiglane). Ok, kuna jopet oli vaja, siis me üritust pooleli ei jätnud (ehkki olime juba üsna ärritatud). Leidsime poe, kus oli nii pisikene noor klienditeenindaja, et oleks sellest eelmisest endale kindlasti riided saanud. Vaeseke ei ulatunud ülemisest nagist jopet mahagi võtma ja ütles süüdlaslikult naeratades, et no ei ulata ma sinna, isegi minul andis sinna kikivarvul küünitada . Igatahes oli ta äärmiselt vastutulelik ja andis endast parima, et me nende valikust midagi leiaksime. Kiidan tõsiselt! Kahjuks sobivat jopet me sealt siiski ei leidnud. Nii meie eksirännakud jätkusid. Lõpuks leidsime poe, kus täiskasvanute riideid müüdi. Väga ilus sinine jope jäi silma, sellel aga oli lukk juba katki. Pood oli muidu asjalik, hinnad vägagi mõistlikud ja valikut laialt. Kahjuks oli selle valiku puuduseks see, et peded, kes riideid disainivad, need ei tea, et naisterahvastel on rinnad, mida nad tahavad kah jope sisse mahutada. Lukk käib kinni rindade alla ja rohkem mitte üks kriips ülespoole. Peale kümnenda või üheteistkümnenda proovimist leidsime 2 jopet, mis mahutasid kogu mu musikese koos naisterahvale kohustuslike organitega ja millel oli talutav värvivalik ja lõige. Üks jäi veel silma, igati ilus ja tagant pikem kui eest, ehk et selg ei peaks paljas olema, kui vähegi kummarduda, aga jah, sellel polnud võimalik lukku kinni tõmmata (tõrge tekkis jälle samas kohas). Ühe praakisime välja, sest sellel oli kapuuts nagu punaväelase täitorn ja kapuuts lötendas eest nagu vana kantossi serv. Teine sai aga ligi võetud, kuigi sellel tuleb eest kapuutsi servad krae külge õmmelda. Aga vähemalt on jope peale 2 tunnist rabelemist olemas. No mis sa kostad, vai kos sa pistad?
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
Jalutu
Liige
Postitusi: 772
Liitunud: 29 Dets, 2012 19:55
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Jalutu »

:lol:
Sinu seiklustest saaks varsti kah raamatu kokku panna... See oli nüüd sissejuhatuseks, pisiteenusena 5.15 ...
No aga kuis Sa ise, kogenud sõjard ja muidu motomees, unustasid poe valikul gabariite valida???
Mitte naise, ikka poe riidevaliku!
jackpuuk kirjutas: Kahjuks oli selle valiku puuduseks see, et peded, kes riideid disainivad, need ei tea, et naisterahvastel on rinnad, mida nad tahavad kah jope sisse mahutada. Lukk käib kinni rindade alla ja rohkem mitte üks kriips ülespoole.
Eeee... ära tule meile siin pada ajama! Sina valisid poe... Kas Sa ep ole kursis, et poode on kahte sorti: ühed on iminestele ja teised inimestele. Mu esmasündinu õpetas mulle neid sõnu kui pisike oli. Ütle veel, et lapsesuu ei valeta! :lol:

Kokkuvõte Sinu siklustest:
- lähteülesanne - leida jope - on täidetud.
- poodide eristamise õppe praktiline osa - meelde tuletatud.
- oled praktiliselt omandanud teadmised naiste riietamise keerulisuse küsimustes.

Võin Sulle diplomi väljastada kui huvi on.
Pisiteenus... Tutvuse poolest 8) - kurnäu eest.
[i]Aga lapsed on Teil toredad![/i]
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

Oi kamraad, lähteülesanne sai jah täidetud, gabariitide valikul välistasin poed, kus vastava toote hinnad algasid 200-st eurist. Ühtlasi oli plaan ka mulle uus jope (või mantel) osta, aga see oleks meile nõrganärvilistele ühepäeva ülesandena üle jõu käinud.
Tuletasin talle meelde, et uut "kuulivesti" tahtsid-oli ka vaja, küsis vastu, et kas oled valmis veel mingit 24 korda proovimist ära kannatama? Ja ei soovitanud mulle seda (ega ma poleks selleks valmis kah olnud :lol:). Eelmise "vestiga" oli umbes niipalju katseid olnud. Aga sellist vesti ma enam kanda tal ei luba, õhtuks on kitsaste paelte tõttu õlgades sügavad sooned, seega proovimised vist ei piirdu enam 24-ga, suht karm värk :twisted:.
sitt päev, kellele kurdad
vanahalb
Liige
Postitusi: 2618
Liitunud: 21 Juun, 2009 18:48
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas vanahalb »

Vada, noormees, rege rauta suvel ja vankert paranda jälle talvel, jaa...
Kamraad jackpuuk, sa oled üks vähestest jumalate poolt väljavalitutest, kes võib lihtsalt minna poodi ja valida üks ilus ja sobiv jope. Mitte igaühele pole seda õnne antud.

Vaata, mitte väga ammu juhtusin sõbraga Tallinna minema. Lõpuks, pärastlõunal tuli meelde, et peaks vist midagi sööma ka. Ta lubas mu kohe ühte kohta viia kus aastat kaks tagasi ilgelt head seapraadi osati teha. Läksimegi, koht oli vahepeal muidugi täielikult alla käinud ja sushibaariks muundunud. Ma vedasin hapu näo ette, et püha taevas, kes siis niisuguseid asju sööb. Polnud tõesti kunagi varem sushit söönud, millegipärast seondus see toore kalaga. Sõbral oli jälle risti vastupidisel arvamusel, ütles, et suure näljaga süüakse sealiha ja kanamunad ka ära. Lõpuks leppisime kokku, et kui juba tuldud sai, siis võtame ühe taldrikutäie kahe peale.
Need olid tegelikult päris head asjad ja ma hakkasin varsti vaatama, et kui samamoodi jätkame siis sellest kausitäiest meile mõlemile küll ei jätku. Kuidagi oli vaja taldrik omale lähemale nihutada, aga nii et keegi ei solvuks. Nagu tellitult tuli baari seinalt suurest telekast Fashion TV, see on niisugune kanal mis minuteada 24/7 moevärki näitab. Me oleme nii kaua tuttavad olnud, et ma ta naise eelistusi natuke tean. Lajatasin avapauguks, et ossaraisk Tommy Hilfigeril on vist uus kollektsioon välja tulnud.
Uue sushitüki järele sirutunud käsi jäigi õhku rippuma ja vana põrnitses natuke aega ise ka umbusklikult seda telekat. Siis tulid seal aina uued modellid, ma arendasin vahepeal seltskondlikku vestlust, et "jaah, see tundub päris kallis olema"; "seda vaevalt Euroopasse müüki lastakse, New Yorkist võib-olla saaks" ; "vaata seda krae lõiget, see on täiesti uus konseptsioon. Ei teie peres pole vist vanade mantlitega enam midagi teha"
Jutt hakkas pikapeale mõjuma, vaatasin et toit hakkab suus ringi käima ja söögiisu kadus sootuks ära.
Einoh, ma sõin selle taldriku lõpuks üksinda tühjaks.

No ja sina nurised, et jope ostmiseks läks kaks tundi. Karda ometi jumalat! Mõningatel läheb ühe poe ülevaatamiseks kaks tundi. Kõike passitakse selga lähedalt ja kaugelt, muditakse kangast näppude vahel, nuusutatakse, proovitakse hambaga... et siis tõdeda, et ei siit pole küll midagi võtta.
jackpuuk
Liige
Postitusi: 2243
Liitunud: 28 Aug, 2007 2:06
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas jackpuuk »

Kae kamraad, selle rautamisega on nüüd niimoodi et :dont_know:, jalased võivad ju valmis olla, aga va rauda pole suisel aal kusagilt võtta. Muidugi võiks ju soovitada, et selle pisikese asja võiks ju ise valmis siristada (eks mul proua on nobenäpp küll), kuid kahjuks pole seda va hääd jalaga tallatavat rautamise riista enam igalühel kodus (Singeri massin nimetati). Igapäevaseks kasutamiseks massinad aitavad heal juhul rõiva veerekese kokku traageldada (lasevad padjapüürile tikandi kah peale), aga tõsisema töö jaoks on nende näpukesed nõrgavõitu. Ja asisemad riistad maksavad suurusjärgus, kus nende tikkimismassinate hinnale vähemalt üks kui mitte 2 nulli juurde tuleb lisada.

Ps. Sina kamraad oled üks õite alatu hing, tuttava nina eest sihandse sulitembuga kehakinnitus oma keresse parkida, no ikka äärmiselt näotu temp :lol:.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
Some
Liige
Postitusi: 4058
Liitunud: 11 Aug, 2008 9:25
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Some »

Pole küll väga militaarne aga... Millega tänapäeva lasteaedades õieti tegeletakse?
http://n.aljonuska.edu.ee/aadress-kontakt/

Pilt
diesel
Liige
Postitusi: 630
Liitunud: 20 Jaan, 2011 20:47
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas diesel »

esmapilgul igati asjalik ja viisakas kontaktandmete lehekülg.
kas ma ei saa naljale sugugi pihta või on sul ehk vale link pandud?
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Postitusi: 672
Liitunud: 08 Veebr, 2008 13:36
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Basilio »

Some kirjutas:Pole küll väga militaarne aga... Millega tänapäeva lasteaedades õieti tegeletakse?
Lihtsalt "raske õppustel, kerge lahingus" põhimõtte eluline rakendus.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Kasutaja avatar
Some
Liige
Postitusi: 4058
Liitunud: 11 Aug, 2008 9:25
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Some »

diesel kirjutas:esmapilgul igati asjalik ja viisakas kontaktandmete lehekülg.
kas ma ei saa naljale sugugi pihta või on sul ehk vale link pandud?
Pildimaterjal on huvitav. Karud laevad akusid suletud süsteemis.
diesel
Liige
Postitusi: 630
Liitunud: 20 Jaan, 2011 20:47
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas diesel »

karusid ja akusid ma ei näe. vaatsi just kogu lasteaia lehe läbi. ja lisaks proovisin virevoksiga ka. ei miskit. ju siis on kuskil mingid pildid, mida mulle ei näidata. no tont temaga. rohkem teemat ei risusta.
vanahalb
Liige
Postitusi: 2618
Liitunud: 21 Juun, 2009 18:48
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas vanahalb »

diesel kirjutas:karusid ja akusid ma ei näe. vaatsi just kogu lasteaia lehe läbi. ja lisaks proovisin virevoksiga ka. ei miskit. ju siis on kuskil mingid pildid, mida mulle ei näidata. no tont temaga. rohkem teemat ei risusta.
Huvitav, kui ma päeval vaatasin, siis nägin akusid laadivate karude pilti, aga mõni tund hiljem juba telefonitoru. Ise veel imestasin, et kui usinalt Ida-Virumaa lasteaiakasvatajad militaarnetti loevad ning kui operatiivselt suudavad reageerida :)
Kasutaja avatar
Some
Liige
Postitusi: 4058
Liitunud: 11 Aug, 2008 9:25
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas Some »

vanahalb kirjutas:
diesel kirjutas:karusid ja akusid ma ei näe. vaatsi just kogu lasteaia lehe läbi. ja lisaks proovisin virevoksiga ka. ei miskit. ju siis on kuskil mingid pildid, mida mulle ei näidata. no tont temaga. rohkem teemat ei risusta.
Huvitav, kui ma päeval vaatasin, siis nägin akusid laadivate karude pilti, aga mõni tund hiljem juba telefonitoru. Ise veel imestasin, et kui usinalt Ida-Virumaa lasteaiakasvatajad militaarnetti loevad ning kui operatiivselt suudavad reageerida :)
Muidu hommikul nägi lehekülg välja nii (mul halb harjumus imelikke asju nähes screenshotte teha):

Pilt
Kasutaja avatar
lumeunt
Liige
Postitusi: 51
Liitunud: 07 Mai, 2010 17:26
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas lumeunt »

Ksf Some
Eks nad on Lõustaraamatu seltskona "Ajakirjandus- ja reklaamipärlid meilt ja mujalt!" jälgijad. :)
[color=#FF4040]... ja kui ei oska, harjutame![/color]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 14 külalist