Viidatud Janek Luts on õnneks või õnnetuseks miski ekspert suhtekorralduse ja meedia, mitte sõja-asjanduse või luure erialal
Sestap ei maksa tommy viidatud "ekspertiis" midagi, miskipärast käime me ikka võimaluse korral enne maastikuluurel, mitte ei tao googlesse otsinguid.
Selle põhitõe mitteteatmine muudab selle "ekspertiisi" eespool üsna nullväärtuslikuks.
Rünnakukoridori välja luuramisel on silla ülevaatus üks väike-väike detail, millele Norra artikli sõnumit naeruvääristavad infosõdalased üritavad sel eesmärgil liigset kaalu omistada.
Sedasi üritatakse naeruvääristada artikli mõtet, mis on see, et venelased teevad muudkui ettevalmistusi.
Kas tõesti arvad, et Venemaalt veeti kohale sillainsenerid, kes käisid siin poste ja talasid mõõtmas? Meeletu aja ning rahakulu, rääkimata tähelepanust, mis üritus saab.
See on levinud demagoogiavõte omistada oponendile midagi, mida ta pole öelnud ja asuda seda ümber lükkama.
Ma ütlesin vaid, et sõjaväelastel on sildade kandevõime ligikaudseks hindamiseks oma (ligikaudne) metoodika, mida välioludes kasutatakse.
Sellise operatsiooni ettevalmistamisel võib "saatkonnatöötajate" hulgas olla ka keski insenervägede major, kes koostab oma raporti - võimalused on need ja need.
Ütlesin lisaks ka seda, et peale selle silla enda veel 10+ nüanssi. Kui mul on teada, et ülesanne on Kevadtormil "vallutada" sild X, siis ma käin kindlasti kohapeal, erariides ja märkamatult ja selle käigus mõtlen välja esialgse plaani, kuidas see üritus välja näeb.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.