Metsavendade kiri

Relvastatud gruppide tegevus väljaspool ametlikke väeosi. Metsavendlus, sissisõda, mittekonventsionaalne sõda, gerilja, banditism ja mis iganes nimed sellele nähtusele antud on.
sturman
Liige
Postitusi: 148
Liitunud: 02 Nov, 2008 21:18
Asukoht: võrumaa,antsla
Kontakt:

Postitus Postitas sturman »

pean nööd köll mari ja metssea ees vabandama,kuigi jah,polnud ka minu viga-nii mulle räägiti.uurisin asja pöhjalikumalt,rääkisin öhe-teise-kolmandaga.see suur nii-öelda aplava toimus möttuse pärast ja areteeriti ta antslast väljas-rimmi kölas.aastat kolm olen otsinud mötuste punkrit,mis asus tuulemäel.kohalikud näitavad ainult suunda,ötlevad,et seal kusagil ja mitte ei leia,kus kuradis see asub.ma mötlen seda punkrit,kus olid köik vennad,öde ja ema.muide,minu töökaaslase ema viis tihti söögikraami ja pani tagula ligidal piimapuki juurde puu alla.öks vendadest käis teda tänamas,kui siberist tagasi tuli.
Mari
Liige
Postitusi: 137
Liitunud: 08 Jaan, 2010 9:31
Kontakt:

Re: Metsavendade kiri

Postitus Postitas Mari »

Ants Aunveri, vendade Heeskade jt toime pandud rongiröövist 1.12.1948 Sõmerpalu jaama juures on nupuke jõudnud ka CIA-sse. Kolm meest kambast on selleks ajaks (1951) tapetud, ülejäänud liiguvad endiselt samas piirkonnas.
https://www.cia.gov/library/readingroom ... 0001-7.pdf
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline