Hea tõestus järjekordselt sellele vanale tõele, et sõjaolukorras pole demokraatiaks aega.
Ok, tegelikult vist 1934 oli kasmr kirjutas: Esimest korda selle riigi ajaloos?
Tookord oli selle asja nimeks kaitseseisukord.smr kirjutas:Ok, tegelikult vist 1934 oli kasmr kirjutas: Esimest korda selle riigi ajaloos?
Mis kehtestati ka tänasel päeval 86 aastat tagasi...Manurhin kirjutas:Tookord oli selle asja nimeks kaitseseisukord.smr kirjutas:Ok, tegelikult vist 1934 oli kasmr kirjutas: Esimest korda selle riigi ajaloos?
Mul teadmine, et kordajaks on mitte 25 vaid 20% päevas. Paistab täpsem olevat.mart69x kirjutas:Vaatan just enda tehtud Exeli tabelit +25% ga. Kui 5ndal märtsil oli 8 nakatunut ja + igapäevaga 25% siis 13.03 õhtuks peaks olema 48 nakatunut. Kui samamoodi edasi siis 500 piiri ületame 24 ndal märtsil.
Lihtsalt puhas matemaatika juhul kui teste jagub ja neid ka tehakse.
trs kirjutas:Kui kellelgi on koroonapaanika mõtlemisvõime ära võtnud, siis tuletan meelde, et praegusel hetkel on peamine defitsiidi ja nõrgemates paanika tekitajaks idioot, kes gaasimask peas selverist peldikupaberit käruga koju veab.
Kui kaupmehed suudavad nüüd hommikuks riiulid täis lüüa, ja nii iga hommik jutti, siis on lootust, et asi vaibub no vast kolme-nelja päevaga ära ja riiulid taastuvad. Kui kaupmehed seda ei suuda, siis laieneb paanika naaberlinnadesse. Seda juttu rääkisin Itaalia-kriisi alguses, et siseturbe-strateegia vennad peaks tähelepanu suunama paanika vältimiseks kaubanduse murekohtade lahendamisele, missest, et erasektor. Selleks, et paanikast hoiduda, on kriitiline poed uuesti täis suuta lüüa, olgu või ükskõik mis öötööga.trs kirjutas:Tore on vaadata seda ostupaanikat. Esmaspäeval maksab peldikupaberi rull lihtsalt 2 euri/tk, rohkem polegi vahetKaupmehed hõõruvad rõõmust käsi kokku
![]()
Järgmiseks kujutan ma ette, et esmaspäevast hakkab suurem probleem igasuguste "prepperitega", kes nüüd on otsustanud enam mitte tööle ilmuda. Ja nii see pall veerema läks. Kui kellelgi on koroonapaanika mõtlemisvõime ära võtnud, siis tuletan meelde, et praegusel hetkel on peamine defitsiidi ja nõrgemates paanika tekitajaks idioot, kes gaasimask peas selverist peldikupaberit käruga koju veab.
Aga mida sa siis arvasid, et juhtub? Kui tööl raadio ei tööta kodus aga ei taha pärast tööpäeva ja lastega seotud igapäeva toiminguid muud midagi teha kui magama minna ja järsku ühel õhtul sõber helistab ja küsib "kas oled valimis ja oled piisavalt kogunud"? siis saad teada et kauge meedia kätepesu jutt on järsku ventikasse lennanud. Põrutad poodi ja hakkad teis ahvima... vaatad mida kõige rohkem kellelgi korvis on ja wc paberi plokk hakkab kohe silma sest on kärus kõige peal. Mis siin tore on?trs kirjutas:Tore on vaadata seda ostupaanikat. Esmaspäeval maksab peldikupaberi rull lihtsalt 2 euri/tk, rohkem polegi vahetKaupmehed hõõruvad rõõmust käsi kokku
![]()
Järgmiseks kujutan ma ette, et esmaspäevast hakkab suurem probleem igasuguste "prepperitega", kes nüüd on otsustanud enam mitte tööle ilmuda. Ja nii see pall veerema läks. Kui kellelgi on koroonapaanika mõtlemisvõime ära võtnud, siis tuletan meelde, et praegusel hetkel on peamine defitsiidi ja nõrgemates paanika tekitajaks idioot, kes gaasimask peas selverist peldikupaberit käruga koju veab.
Kas ma olen ainus, kelle arust on vähe imelik, et haridusminister Mailis Reps on kuidagi saanud selles teemas valitsuse kõneisikuks...?Borja kirjutas:Mailis REPS ütles äsja ETV Esimeses stuudios, et "suure tõenäosusega" tuleb eriolukora otsus MINUTITE JOOKSUL![]()
sest päris ministrid tegid veel tööd?Kriku kirjutas: Kas ma olen ainus, kelle arust on vähe imelik, et haridusminister Mailis Reps on kuidagi saanud selles teemas valitsuse kõneisikuks...?
Vast sellepärast, et Ratas ei saanud lihtsalt minema marssida ja kuna Reps oli juba majas.Kriku kirjutas:Kas ma olen ainus, kelle arust on vähe imelik, et haridusminister Mailis Reps on kuidagi saanud selles teemas valitsuse kõneisikuks...?Borja kirjutas:Mailis REPS ütles äsja ETV Esimeses stuudios, et "suure tõenäosusega" tuleb eriolukora otsus MINUTITE JOOKSUL![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline