Donald Trump tagasi?

Tagantjärele tarkus on täppisteadus. Või kui tädil oleks rattad...
Vasta
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Postitusi: 1981
Liitunud: 23 Veebr, 2005 19:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas MadMan »

Ma arvan, et keegi ei tahtnud seda olukorda eskaleerida, sest erinevalt BLM/Antifa ahvikarjast kannavad patrioodid seal maal relva ning saavad viisakast vestlusest politseinikega aru, et avatud uste päev on selleks korraks läbi saanud. 52 inimest siiski arreteeriti.

Lõhe, millest akf-d siin rääkinud on, paistab pigem süvenevat, sest interneti omadus lasta tekkida igasugu reaalsusest irdunud kõlakambritel (reddit, uueduudised jne) on küllalt arvestatav. Silmakirjalikud sotsplatformistid Dorsey ja Zuckerberg on muutunud woke türannideks, kelle armust inimesed arvamust avaldada võivad. Mitte, et keegi sunniks inimesi Twätterit või lõustakausta kasutama.

Zuckerberg:
The shocking events of the last 24 hours clearly demonstrate that President Donald Trump intends to use his remaining time in office to undermine the peaceful and lawful transition of power to his elected successor, Joe Biden.

His decision to use his platform to condone rather than condemn the actions of his supporters at the Capitol building has rightly disturbed people in the US and around the world. We removed these statements yesterday because we judged that their effect -- and likely their intent -- would be to provoke further violence.

Following the certification of the election results by Congress, the priority for the whole country must now be to ensure that the remaining 13 days and the days after inauguration pass peacefully and in accordance with established democratic norms.

Over the last several years, we have allowed President Trump to use our platform consistent with our own rules, at times removing content or labeling his posts when they violate our policies. We did this because we believe that the public has a right to the broadest possible access to political speech, even controversial speech. But the current context is now fundamentally different, involving use of our platform to incite violent insurrection against a democratically elected government.

We believe the risks of allowing the President to continue to use our service during this period are simply too great. Therefore, we are extending the block we have placed on his Facebook and Instagram accounts indefinitely and for at least the next two weeks until the peaceful transition of power is complete.
Ma ei näinud sellist ennastunustavat võitlust tõe eest, kui demokraatide eestvedamisel käis nõiajaht, mis põhines vaid Ciaramella luuludel. Samuti BLM märatsemist soodustati ja lausa õhutati FB kaasabil.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Runkel
Liige
Postitusi: 2828
Liitunud: 07 Sept, 2017 22:39
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Runkel »

MadMan kirjutas:Ma arvan, et keegi ei tahtnud seda olukorda eskaleerida, sest erinevalt BLM/Antifa ahvikarjast kannavad patrioodid seal maal relva ning saavad viisakast vestlusest politseinikega aru, et avatud uste päev on selleks korraks läbi saanud.
Nii võib olla küll, et nn patriootide relvarühmad mõistavad paremini kui politsei ja eriüksused ütlevad, et pidu läbi, hakkame kõmmutama. Samas nood BLM/Antifa ahvid said rahutustes ootamatut (?) tuge teise ääre ahvidelt, nt Boogaloo Bois
rühmadelt, kes ennast Hawaii maikades hästi tunnevad, nimelt nad vaatavad sümpaatiaga liikumisi, kes võimudele/politseile vastu hakkavad ja oma okupeeritud territooriume loovad. Vastandid tõmbuvad. Neti kõlakoja forsseeringuga olen samuti nõus.
BB stiilinäide:
Rühm patrioote.jpg
BBst lähemalt:https://www.insider.com/boogaloo-bois-p ... rts-2020-5
alax
Liige
Postitusi: 1526
Liitunud: 07 Dets, 2005 15:53
Asukoht: Lõuna-Eesti
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas alax »

Vene televisioonis olid kahjurõõmsad kommentaarid. Et selline ongi see ameerika demokraatia. Surma sai noor neiu. Üks naine, et tulin lihtsalt uudistama, miks minuga siis jõhkralt käituti?? Tundub, et oli pettunuid, et olukord lahenes nii vähese verega.
Eesti sotsmeedias on hulk postitusi ründajate kaitsmiseks. Et muidu vallutavad kommunistlikud jõud Ameerika. Kapole mõtteainet.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kasutaja avatar
nolem
Liige
Postitusi: 179
Liitunud: 06 Juul, 2014 19:34

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas nolem »

kaugeltuuriv kirjutas:Mul nimelt tuli militaarnetis isegi tõestada,et mina pole see,kes hakkas delfis kommima,nii õelda keegi trollivabrikust hakkas minu nime kasutama ja kasutamise aeg sattus kokku Seersant Steineri nn.teise tähtajaga siin,kui otseselt viitasin võimalusele,et tegemist on trollivabriku brigaadiga Peterburgist,niimoodi taheti omast arust mind kompromiteerida.
peab ikka suurusehullustuse tase olema, et arvata justkui keegi vaevuks norra küprokioperaatorit kompromiteerima!
Kasutaja avatar
nolem
Liige
Postitusi: 179
Liitunud: 06 Juul, 2014 19:34

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas nolem »

Runkel kirjutas:Oli ka asjalikumaid ründajaid, nobenäpud leiavad ehk videoklipi üles, kui siseneti kuskilt aknast, üks mees oli politsei kilbi endale võitnud, kes seda teistpidi asjalikult akent purustades kasutas, aken katki löödud, hüppasid mõned mehed raami, nähes sees relvastatud politsei/turva saabumist, laskeasend sees, varjus üks hästi, adrenaliiniga liikusid teised mehed (kahuriliha) sisse, viivuks ootamist, kas paugud tulevad, ei tulnud, liikus seejärel ise edasi sisse.Lisatud link videole. Aknast sisenemine ajajoonel 2:10. Efektiivne akna purustamine politseikilbiga ja mustas tagis kuti sisenemine. https://www.youtube.com/watch?v=SocnM1lHZB4
tugevat fantaasiat läheb vaja, et sellest kaootilisest sahmimisest mingit taktikalist liikumist välja lugeda!
teeline35
Liige
Postitusi: 1556
Liitunud: 11 Apr, 2010 9:21
Asukoht: LÄÄNEMAA
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas teeline35 »

Pidage hoogu. Trump on showmees ja teeb kõiki oma "suurepäraseid" tegusi suure suuga. Kui palju reaalseid suuri tegusi ta viimase nelja aasta jooksul korda saatnud on? Lisaks pole ta vast täiesti loll ja kui ongi, suudavad juristid talle asju selgeks teha. "Väga Stabiilne Geenius" on ässitaja, aga mitte korraldaja. Mees ässitas mäsu üles lootuses, et rahvast tuleb rohkem kohale ja korrakaitsejõududel läheb asi rohkem käest ära ning soodsate asjaolude korral kantakse ta kätel Valgesse Majja teiseks ametiajaks. See oli üks rumal lootus tegelikult, aga Trump oma enesekeskses fantaasiamaailmas seda muidugi ei adunud.
Jälgides viimaseid arenguid USA poliitikamaastikul ei imestaks ma kui kõige suuremad Trumpi vere nõudlejad saavad olema vabariiklased ise ja demokraadid pidurdavad seda halva pretsedendi kartuses.(Kunagi ei tea kui ise sellisesse olukorda võid sattuda! :lol: )
(Üli)koolitamata,aga lugeda kirjutada mõistan.
paalberg
Liige
Postitusi: 591
Liitunud: 17 Mai, 2019 13:27
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas paalberg »

Võib-olla oleks aeg-ajalt siiski vaja veidike allikakriitilist mõtlemist ka?
Kas need Daily Wire, Emily Zanotti, Matt Walsh ja angryprepper on siis mingisugused tõsiseltvõetavad autoriteetsed allikad või?
The Daily Wire is counter-cultural outlet for news, opinion, and entertainment...
Äkki selgitad juba siis ka milles vastandkultuuri (ingl. counter-culture) olemus seisneb ja mille poolest ta nii hea on?
teeline35
Liige
Postitusi: 1556
Liitunud: 11 Apr, 2010 9:21
Asukoht: LÄÄNEMAA
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas teeline35 »

ERR-i reportaaz suhtumisest kolmapäeval toimunud mäsule;
https://www.err.ee/1232008/err-washingt ... vad-kaheks
Natuke siingi jutuks olnud võimalusest, et vabariiklaste kongresmenid algatavad ise Trumpi ametist eemaldamise.
USA meedias on räägitud sellest, et osa Kongressi ja valitsuskabineti liikmeid soovivad algatada Trumpi ametist eemaldamise, sellisel juhul ei oleks tal enam kunagi võimalik töötada riigiametis. Selline samm kasvatakse veelgi pingeid USA-s, mis on niigi väga kõrgel.
Trump on veidike tagasi tõmmanud ja põhjuseks võib olla see, et kolmapäevane mäsu Kapitooliumil oli viimaseks piiriks paljudele Trumpi toetajatele Kongressis ja ka paljudele administratsiooni liikmetele. Juba mitu administratsiooni liiget on lahkunud ametist ja on mitu, kes plaanivad seda teha.
Jutumees on ise ka ehmatanud tulemustest ja tunneb vist kirvest pea kohal. Seepärast on tuure maha võtnud.
Tavaameeriklased on sündmustele reageerinud erinevalt. On neid, kes ütlevad, et president Trumpi sõnavõtt oli hämmastav, sest ta suhtus meeleavaldajatesse mõistvalt ja nimetas neid erilisteks inimesteks. See on vastuolus sellega, mida ta ütles suvel, kui toimusid Black Lives Matter meeleavaldused, kui ta ütles, et need grupid on jõugud ja need inimesed on äärmuslased.
Samas on neid ameeriklasi, kes ütlevad, et meedia on sündmustele liiga jõuliselt reageerinud, sest kui suvel olid meeleavaldused, läksid need samuti vägivaldseks mitmel poole ja rünnati valitsushooneid, kuid meedia nimetas meeleavaldusi rahumeelseteks.
Inimeste suhtumine sündmustesse sõltub tema vaadetest. Kui tundub kasulik on meeleavaldajad natuke üle käte läinud, ag muidu õige asja eest väljas!
Hetkel vist viimane lahkuja uppuvast Trumpi presidentuuri paadist.
USA transpordiminister Chao lahkub ametist
USA transpordiminister Elaine Chao teatas neljapäeval, et lahkub ametist seoses kongressihoone ründamisega president Donald Trumpi toetajate poolt päev varem, vahendas BNS AFP-d.
Chao on abielus senati vabariiklasest liidri Mitch McConnelliga.
Chao sõnul oli presidendi toetajate tungimine kongressihoonesse tema jaoks traumaatiline sündmus, mida oleks saanud ja tulnud vältida.
"See on mind sügavalt häirinud viisil, mida ma lihtsalt ei saa jätta," lisas naine.
Pärast seda kui Trump kaotas presidendi valimised ja oma käitumisega peletas eemale põlised vabariiklaste toetajad, mille viimane näide oli Georgia osariigi senatikohtade kaotus, püüavad vabariiklaste liidrid avalikult lahti öelda Trumpist. Arvan endiselt, et meest ootavad ees rasked ajad just endiste parteikaaaslaste poolt algatatava nõiajahi tõttu. Mülleri uurimise arutamisel ja impeachmendi hääletamisel kongressis olid vabariiklased väikese avaliku kõhklusmomendiga Trumpi seljataga, siis nüüd on sellega kõik. Ei imestaks kui isegi riigireetmise süüdistused välja kaevatakse! Ainest on! :evil:
(Üli)koolitamata,aga lugeda kirjutada mõistan.
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Postitusi: 1981
Liitunud: 23 Veebr, 2005 19:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas MadMan »

Hüsteeriaajakirjanduse lipulaev on siiski ära toonud ka lõigud Trumpi avaldusest.
https://maailm.postimees.ee/7150569/usa ... 1551631401
«Uus administratsioon astub ametisse 20. jaanuaril. Minu tähelepanu on nüüd suunatud sujuva ja korrapärase võimuvahetuse tagamisele. Praegune hetk nõuab leppimist ja koostöövaimu,» sõnas president.

Trump lubas samas, et kõik rahvarahutuste käigus seadust rikkunud inimesed peavad oma tegude eest maksma.

«Kõikide ameeriklastega sarnaselt olin ka mina nördinud vägivalla, seadusetuse ja kaose pärast. USA on seaduse ja korra riik. Kapitooliumi sisse tunginud meeleavaldajad on häbistanud Ameerika demokraatia keskust,» rääkis Trump.

Presidendi kinnitusel andis ta koheselt föderaalpolitseile ja rahvuskaardile käsu hoonet kaitsta, kui meeleavaldajad sinna tungisid.

USA meedias on avaldatud väiteid, mille kohaselt olevat Trump suhtunud vastumeelselt rahvuskaardi poole pöördumisse ja vastava käsu andis hoopis asepresident Mike Pence.

«Minu kampaania üritas valimistulemust vaidlustada kõiki seaduslikke kanaleid kasutades. Minu ainus eesmärk oli tagada hääletuse usaldusväärsus. Ma võitlesin Ameerika demokraatia kindlustamise nimel,» jätkas Trump.

Trump kutsus ühtlasi oma toetajaid üles nõustuma valimistulemuste ja võimuvahetusega.

«Teie presidendina teenimine on olnud mulle suureks auks. Kõigile oma toetajatele tahan ma öelda, et mõistan teie pettumust, kuid meie teekond alles algab,» lisas riigipea.
Arvan endiselt, et meest ootavad ees rasked ajad just endiste parteikaaaslaste poolt algatatava nõiajahi tõttu. Mülleri uurimise arutamisel ja impeachmendi hääletamisel kongressis olid vabariiklased väikese avaliku kõhklusmomendiga Trumpi seljataga, siis nüüd on sellega kõik. Ei imestaks kui isegi riigireetmise süüdistused välja kaevatakse! Ainest on!
akf võiks hommikuse konjakijoomise ära lõpetada.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
teeline35
Liige
Postitusi: 1556
Liitunud: 11 Apr, 2010 9:21
Asukoht: LÄÄNEMAA
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas teeline35 »

Viimastest arengutest eesti keeles;
https://www.err.ee/1232143/usa-presiden ... vahetusele
Trump on tagasi tõmmanud.
"Uus administratsioon astub ametisse 20. jaanuaril. Minu tähelepanu on nüüd suunatud sujuva ja korrapärase võimuvahetuse tagamisele. Praegune hetk nõuab leppimist ja koostöövaimu," sõnas president.

Trump lubas samas, et kõik rahvarahutuste käigus seadust rikkunud inimesed peavad oma tegude eest maksma.

"Kõikide ameeriklastega sarnaselt olin ka mina nördinud vägivalla, seadusetuse ja kaose pärast. USA on seaduse ja korra riik. Kapitooliumi sisse tunginud meeleavaldajad on häbistanud Ameerika demokraatia keskust," rääkis Trump.

Presidendi kinnitusel andis ta koheselt föderaalpolitseile ja rahvuskaardile käsu hoonet kaitsta, kui meeleavaldajad sinna tungisid
Härra esitab ennast tegude mehena, aga meedia hinnangul ;
USA meedias on avaldatud väiteid, mille kohaselt olevat Trump suhtunud vastumeelselt rahvuskaardi poole pöördumisse ja vastava käsu andis hoopis asepresident Mike Pence.
Trumpi pea kohal ripub tõesti kirves
Esindajatekoja spiiker Nancy Pelosi nõudis neljapäeval samas president Donald Trumpi võimalikult kiiresti võimult kõrvaldamist.

Pelosi sõnul on tegemist väga ohtliku inimesega, kes ei tohiks ametis jätkata. "See on kõige kõrgema tasemega hädaolukord," märkis Pelosi.

Pelosi sõnul peab asepresident Mike Pence ja valitsus viivitamatult alustama Trumpi tagandamisega. "Ma ei usu, et asepresidendilt vastuse saamine võtab kaua aega," ütles Pelosi.

Pelosi nimetas päev varem kongressis aset leidnud sündmusi otsesõnu riigipöördekatseks, milles süüdistas Trumpi, kes naise hinnangul õhutas Ühendriikide vastu relvastatud mässu.
Asepresident püüab tõenäoliselt säilitada väärikust ja Trumpi säästa jalahoopidega Valgest Majast välja kihutamisest ning Biden tunneb nähtavasti ebamugavat vastikust s...ta näppimise vastu.
Meedia andmetel on asepresident aga riigipea tagandamise vastu. Sellest kirjutasid teiste seas väljaanded New York Times ja Business Insider viidates enda allikatele.

Telekanal CNN lisas oma allikatele tuginedes, et asjast pole innustunud ka presidendiks valitud Joe Biden.
(Üli)koolitamata,aga lugeda kirjutada mõistan.
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Postitusi: 1981
Liitunud: 23 Veebr, 2005 19:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas MadMan »

Järgneb fake news:
USA meedias on avaldatud väiteid
vastava käsu andis hoopis asepresident Mike Pence.
Pence ei saa anda käsku, milleks tal puuduvad seaduslikud volitused. Käsu andis Trump, kuid väidetavalt tuli teda selleks "julgustada".

https://www.nbcnews.com/politics/congre ... blogHeader
Pence encouraged rapid deployment of National Guard; Trump had to be convinced
President Donald Trump had to be persuaded to deploy the National Guard on Wednesday afternoon as rioters — a mob of his supporters — breached the U.S. Capitol, a person familiar with the matter said.

Vice President Mike Pence — who was trapped in the Capitol under siege — was in contact with the Defense Department, according to the source, and "encouraged a much more rapid deployment than what was occurring."
Asepresident püüab tõenäoliselt säilitada väärikust ja Trumpi säästa jalahoopidega Valgest Majast välja kihutamisest ning Biden tunneb nähtavasti ebamugavat vastikust s...ta näppimise vastu.
akf on vist eesmärgiks võtnud pudelile põhi peale teha.

Vastuseks demokraatide üleskutsetele tagandada president 25. paranduse alusel vastas Pence'ga lähedalt seotud vabariiklane:
"Not happening," said a Republican close to Pence when asked about growing calls for him to replace Trump.
Erinevalt Trumpist, kes käskis oma toetajatel koju minna ja mitte laamendada, nimetas tulevane asepresident BLM märatsejaid "liikumiseks", mida "ei saa peatada". Harrise Twitteri ja FB kontot ei peatatud määramata ajaks ja Mihkelson ei nimetanud seda "demokraatia mustaks päevaks".
“They’re not going to stop. They’re not going to stop. This is a movement, I’m telling you. They’re not gonna stop. And everyone beware because they’re not gonna stop. They’re not gonna let up and they should not.”
BLM kriminaal John Earle Sullivan ronis esimeste hulgas majja, et olla sündmuste "tunnistaja".
https://www.deseret.com/utah/2021/1/7/2 ... r-sullivan
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36565
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Kriku »

Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3343
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Madis Reivik »

Madman, sa muidu loed ka neid tekste või ? Selles mõttes et lased kasvõi silmadega üle ? Või piisab ainult pealkirjadest ?

Seesama totu "antifa" jutt - ta tunnistab et ta ronis Kapitooliumi. Seda sa usud. Sealsamas ta kirjutab et “I was probably the only person that supported BLM (Black Lives Matter),” he said. “I could say, from my knowledge ... there were just seas of Trump supporters, Proud Boys.”

Aga seda sa ei usu.

Trumpi möla mis viis laamendamiseni tuli tema enda twitterilt ja videopöördumistest, kas sa seda usud ? Osaliselt, eks, tood viite mingile hilisemale avaldusele.

Mida sa tõestada üritad ?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36565
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS - Donald Trump ON USA president

Postitus Postitas Kriku »

Kohaliku meedia andmetel hukkus neli inimest. Ühe naise lasi politsei maha Kapitooliumil, lisaks on kolm inimest surnud muudel põhjustel kongressihoone ümbruses. Täpsemaid teateid teiste surmade põhjuste kohta ei ole, kuid need ei ole politsei sõnul seotud vägivallaga, vaid nende terviserikkega. Varem teatati, et üks hoone seintel roninud 24-aastane mees on pärast kümne meetri kõrguselt kukkumist kriitilises seisundis.
Hukkunutele lisandus ohver politseinike hulgast: https://maailm.postimees.ee/7150615/tru ... einik-suri

:rip:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist