Venemaa majandus ja sanktsioonid I

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

https://www.postimees.ee/7197279/moskva ... mpopuliste
Tundub,et sama seltskond,kes kunagi käis Krimmis on nüüd Moskvasse jõudnud.AfD suhtumist Venemaasse on huvitav jälgida,sest Eestis on poliitikuid,kes seda parteid eeskujuks on Eestile toonud.A la vaadake,ka sakslased ei taha EL olla.
https://www.youtube.com/watch?v=GbcvwIi6IGs
Arvamused sellest,et kuidas mõjutab Riigiduumasse jõudnud seadus interneti piiramise kohta,pakutakse,et twitteri kallale minnakse algselt.
Lugege sõnumeid,mida kuulajad saadavad.osad sõnumid teatavad,et twitteri allalaadimine on muutunud väga aeglaseks ning mõnes kohas lausa võimatu.
See Ukraina ajakirjanik,kes juhib saadet,ütleb ka,et ühe Venemaa netisaidi andmetel on tehtud proov ka tuubi aeglustada ja segada aga kuna see on Googli firma,siis selle tõttu on tekkinud jamad ka Venemaa postisüsteemis,sest osaliselt kasutavad Googlit ka Venemaa riigiasutused.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 10 Mär, 2021 17:29, muudetud 1 kord kokku.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Tundub,et peale twitteri aeglustamist Venemaa territooriumil on vastukaaluks hakatud Vene riigisaite komposteerima.
Täna olevat maha võetud:
Presidendi sait.
Rostelekomi sait.
Venemaa siseministeeriumi sait,
Venemaa Riigiduuma internetivõrk.
jne.
Neid asju mainitakse ülevalpool olevas videos.
Sugga 21
Liige
Postitusi: 310
Liitunud: 15 Sept, 2011 20:40
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Sugga 21 »

Venelased ise juba mainisid,et järjekordne katse ameeriklastele ära teha lõppes Voroneži pommitamisega.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kusjuures,Venemaal on hakanud ringlema kaks versiooni netirünnakutest.
Esimene variant on nn.Blinkini oma.Nimelt lubas Blinkin Kongressis,et see rünnak Venemaa poolt eelmisel aastal,kui lõõgi all oli USA Rahandusministeerium ja prooviti sisse häkkida ka NSA-sse ei jää vastuseta.Nüüd spekuleeritakse selle üle,et USA netihiiglased Google,Facebook,Twitter otsustasid,et see viimane Venemaa poolne raha ja info väljapressimine on liiast ja põõrdusid USA administratsiooni poole,et näha kas uus administratsioon on ka sõnadest tegudele mineja ning sellise rünnaku läbi antakse selge signaal sellest,et Putler netihiiglastega ei mängiks.
Teisalt Feigini sõnul,kelle saates on esinenud ka Vene enda arvutimehed väidab seda,et Venemaa enda arvutisüsteemid on integreeritud sellises astmes internetti,et iga omapoolne proov kuidagi neid piirata hakkab mõjutama ka Venemaa enda saite.
Igatahes igavene pikk sõrm Putlerile,sest nagu videos näha,siis presidendi sait oli maas kuskil 10.30 Vene aja järgi.Rünnati aga ka teisi olulisi saite.Kõige piinlikum oli olnud Vene Riigiduuma ründamine,sest saadikute töö oli paugupealt olnud häiritud.
Ei tea,kas see oli kättemaks aga Lääne serveritele tehti vasturünnak,näiteks Norra Riksdagi serverile tehti hommoikupoole rünnak ja prooviti saada ligi saadikute erainfole ja mailidele.
Miki
Liige
Postitusi: 1323
Liitunud: 28 Jaan, 2015 16:26
Asukoht: puu otsas
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Miki »

Vene valitsus kutsub rahvast üles leppima toiduainete hinnatõusuga.
Rosstati teatel ulatus veebruari lõpus toiduainete inflatsioon Venemaal 7,7% -ni, tõustes rekordiliseks alates 2015. aastast.
RANEPA arvutuste kohaselt kulub inimestel nüüd toiduks 38,16% kõigist kulutustest. See on rekord alates 2010. aastast, kui toit võttis ära 38,5% pere eelarvest.
https://www.finanz.ru/novosti/lichnyye- ... 1030170647
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36425
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Kriku »

USA luureraport: Putin ise juhtis tõenäoliselt USA 2020. aasta valimiste mõjutamiskatseid.
Lauri Laugen, toimetaja
Venemaa president Vladimir Putin juhtis tõenäoliselt katseid kallutada 2020. aasta presidendivalimiste tulemust Donald Trumpi kasuks, öeldakse eile avaldatud USA luureraportis, mis allikate sõnul käivitab uute sanktsioonide kehtestamise Venemaale.

Riikliku luuredirektori büroo avaldatud 15-leheküljeline raport lisab kaalu pikaajalistele süüdistustele, et mõned Trumpi kõrgetasemelised kaastöötajad mängisid Moskva mängu, kui võimendasid Venemaaga seotud Ukraina tegelaste süüdistusi tollase presidendikandidaadi Joe Bideni aadressil. Raportis lisatakse uusi tõendeid selle kohta, et Putin kas juhtis või vähemalt kiitis heaks valimistesse sekkumise Trumpi kasuks, vahendab Reuters. Oodatakse, et Washington kehtestab Moskvale nende süüdistuste tõttu uued sanktsioonid juba järgmisel nädalal, teatasid kolm anonüümseks jäänud allikat.

Tõendid Putini rolli kohta pälvivad ilmselt erilist tähelepanu, võttes arvesse raporti järeldusi, et Venemaa toetatud tegelased, nagu Ukraina parlamendi liige Andri Derkatš värbasid nimetamata USA poliitikategelasi oma laimukampaaniasse Bideni ja tema poja Hunteri vastu. Raportis nimetatakse Derkatši, kes kohtus 2019. aastal Trumpi advokaadi Rudy Giulianiga, isikuks, kelle liikumisi jälgis, kui mitte ei suunanud, Putin ise. „Putinil oli Andri Derkatši tegevusest ülevaade,” öeldakse raportis. „Venemaa valimiste mõjutamise jõupingutustes osalesid ka teised kõrged ametnikud, sealhulgas kõrged riikliku julgeoleku ja luureametnikud, kes meie hinnangul ei oleks tegutsenud ilma Putinilt vähemalt vaikivat nõusolekut saamata.”

Raportis antakse suure kindlusega hinnang, et Venemaa juhid eelistasid Trumpi tagasivalimist, kuigi pidasid osa tema administratsiooni poliitikast Venemaa-vastaseks.

Võtmerolli mängis raporti järgi veel üks Vene luure sidemetega mees, Konstantin Kilimnik. Raportis öeldakse, et Kilimnik ja Derkatš kohtusid ja andsid materjale Trumpiga seotud inimestele ning Derkatš avaldas neli audiosalvestust, millega püüti väita, et Biden püüdis kaitsta oma poega Hunterit korruptsioonijuurdluse eest Ukrainas. Neid väiteid võimendas Trumpi advokaat Giuliani. Kilimnik oli seotud Paul Manafortiga, kes oli 2016. aastal Trumpi kampaaniajuht. Trump andis Manafortile eelmisel aastal armu.

Vene agendid püüdsid häkkida ka Ukraina energiafirma Burisma tütarettevõtteid ilmselt selleks, et koguda Bideni perekonnaga seotud informatsiooni, öeldakse raportis. Hunter Biden oli Burisma juhatuses.
HAT
Liige
Postitusi: 965
Liitunud: 25 Dets, 2016 10:18
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas HAT »

Keegi Vene ase VM Rjäbkov / замглавы МИД Рябков / annab RIA Novostis juba teada et USA luureraport on BS ja tõendeid pole. Ka Lavrov on alati tõendeid küsinud ....https://t.me/bbbreaking
Krikule tänu teksti avaldamise eest
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36425
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Kriku »

"Kahtlustatav, tunnistage üles, et kägistasite ohvri surnuks! Meil on ümberlükkamatu asitõend, leidsime nööri üles, näete!"
"Kodanik uurija, see ei ole võimalik! Tõendeid ei ole! Ma põletasin nööri pärast ära."
Kasutaja avatar
MadMan
Liige
Postitusi: 1969
Liitunud: 23 Veebr, 2005 19:33
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas MadMan »

Milleks seda Postimehe möga siia foorumisse kopeerida? Nn ajakirjanik Laugen on tavaline vasakpoolne klikigeneraator.
Aruanne on kättesaadav siit:
https://www.dni.gov/files/ODNI/document ... 6MAR21.pdf
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Väidetavalt USA Riigidepartemang pidavat survestama saude selleks,et nood loobuksid sellest OPECI diilist,et tuua nafta hind sellisele tasemele,mis hakkab tugevalt hammustama Venemaa poolt planeeritud naftatulu.Minu mäletamist mõõda,on see hetkel 42 taala barrelist,mis Venemaa on arvestanud nii õelda nullhinnaks,allapoole seda läheb vaja abi muudest allikatest,et sissetulekut katta.Ülespoole aga puhastulu.
Asi olevat Putini ja tema meeskonna ärevaks ajanud,Solovei sõnul venelased proovivad nüüd omakorda saude moosida.Sellest printsi solvamisest olevat õpitud aga seekord pidavat uus ämber paistma,nimelt tahtvat Putler & Co. punti saada Israeli,et mingisugune uus Lähis-Ida reaalsus tekitada.A la saudid ja juudid saage sõpradeks ning näidake USA-le trääsa,siis tuleb Venemaa punti,et Iraan maapealt puhastada.Saudid peaks loobuma siis palestiinlaste toetamisest ning tegema Anvar Sadati ehk siis tunnistama juutide riiki ja Jerusalemmat pealinnana,Venemaa omalt poolt aga oleks kindel partner kvootide hoidmisel,mis naftahinda veelgi tõstaks.Juutide rahamaailm aga peaks hakkama venelaste nägemusel USA finantsidest taganema,vahetuskaubana nende riigi tunnustamise eest Sunni maailma juhi poolt.
Raha muidugi peaks Putleri unistuse kohaselt ilmuma Venemaale ringlema ning Venemaa oleks ka Iraani kammitsemisel peategelane.Noh selline kaudselt katusepakkumise ettepanek nii saudidele,kui juutidele,et Iraan Lähis-Idast eemale hoida.Vastutasuks tahetakse saudidelt,et nood hoiaks tootmise madala,mis näiteks sõja korral võimendaks veelgi naftahinda.Juute aga peibutatakse araablaste garantiidega ning surmvaenlase Iraani likvideerimise ettepanekuga.
Solovei sõnul elab Kreml mingis omaette maailmas,et sellistele asjadele nagu lõhe lõõmine USA-Israeli strateegilisele koostööle või araablaste armastuse tekkimisele juutide vastu üldse pähe tuleb.
Viimati muutis kaugeltuuriv, 17 Mär, 2021 14:57, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Postitusi: 9095
Liitunud: 14 Aug, 2008 15:40
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Kilo Tango »

kaugeltuuriv kirjutas:..A la saudid ja juudid saage sõpradeks ning näidake USA-le trääsa,siis tuleb Venemaa punti,et Iraan maapealt puhastada...
Ma lugesin ühest teisest uudisest, et Putin pidavat lisaks viinamarjadele ka kokapuu lehti kasvatama Musta mere kaldal :write:
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kui palju seda Soloveid saab uskuda on muidugi iseasi aga,kui hakata mõtlema selle üle,et suurem osa neist oligarhidest Abramovitšiga eesotsas omavad ka Israeli kodakontsust,siis võimalik,et nood teevad seal Netanjahu juures ka mingit lobbytööd.Peremees Moskvas võib muidu nad jätta piima ja pudrumägedest ilma,ilma nendeta aga vajuvad tavaliselt need sellid Läänes susinal kokku nagu selle Berizovskiga juhtus.Viimasel keerati asjad Venemaal kinni ja enne enesetappu hakkas ta Putlerilt isegi andeks paluma ja andestust oma suu avamise eest.
Baideni sõnastus,et ta nõustub Putlerile antud nimega tapja on muidugi huvitav case.Esimest korda kaasaegse ajaloo jooksul on Lääne suurima riigi juht Venemaa hetke juhtfiguuri nimetanud tapjaks.Seda ei ole teinud mitte ükski president.Isegi Stalinile ei tehtud sellist mõõndust.
Siiani on USA juhid sellist nimetust kasutanud P-Korea juhtide puhul,Pol Photi ning muude sarnaste tegelaste juures.
Ma kujutan ette,et selline nimetus ajas Putleril omakorda kopsu väga üle maksa,nagu õeldakse+veel see USA luureorganite ametlik seisukoht,et Venemaa proovis sekkuda valimistesse,mõjutades Stabiilse Geeniuse lähikonda.
Moskva vastas sellele omakorda sellega,et tahab kuu aja pärast Twitteri üldse Venemaal kinni panna.
Järjekorras pidid olema FB ja tuub.
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Postitusi: 1285
Liitunud: 28 Mär, 2014 9:20
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas huvitun »

Jaanuaris-veebruaris olla maksudelt kogutud 2,8 triljonit rubla aga kulutatud 3,4 triljonit.
Pealkiri on vahva: Navalnõi toetuseks toimunud protestid(e mahasurumine) on eelarve lõhki ajanud.
https://www.finanz.ru/novosti/aktsii/pr ... 1030175726
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19210
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas ruger »

USA andis hoiatuse kõikidele firmadele, kes seotud Nord Stream 2 torujuhtme ehitusega
United States warns entities involved in the Russian-European Nord Stream 2 project to "immediately abandon work."
https://twitter.com/disclosetv/status/1 ... 2471752709
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
kana tagumik
Liige
Postitusi: 1870
Liitunud: 13 Mai, 2009 19:12

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kana tagumik »

Altosaar PM, tasuline muidugi, kirjeldab üldpilti. Üle lombi USA-s NS2-st on saamas tüliõun Kongressi ja presidendi vahel. Ja Saksamaal endas on Der Spiegelis ilmunud igatahes väga kriitiline artikkel, kus muuhulgas küsimus, mis küsib otse, seda küsimust, mille esitamist on saksa välispoliitkas seni välditud: miks annab Merkeli administratsioon konkreetseid poliitilisi ja eeskätt poliitlisi hoobasid NS 2 näol teisele poolele (Putin) ja vastu saab mingeid ebamääraseid suulisi lubadusi, kui üldse midagi. Samuti kõnealuses artiklis peetakse alandavaks Bideni meeskonna poolselt katset teha mingi diil, kus vastutasuks Bideniga sõbrasuhete ja NS 2 eest peaks saksmaa hakkama mingis vormis ukraina eest "hoolt kandma", et saksamaa välispoliitka panevad paika putin ja biden (just sellises järjekorras).

Saksa ametlikult poolelt on asi selge - mingi kärbes võib ju kuskil lehesabas iniseda, aga "nüüd, kus me oleme nõnda palju kahju kannatanud, tuleb meil teha nagu Teele tahab", sõnas papa Kiir peale seda, kui pojake Jorh "ukraadino" venemaalt tagasi oli jõudnud.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: ri_mees ja 3 külalist